Hotel Olympic Regina

  Itálie, Trentino - Alto Adige, Pinzolo

Hotel Olympic Regina – 6denní lyžařský balíček s denním přejezdem

    Itálie, Skirama Dolomiti Adamello Brenta, Trentino - Alto Adige, Val di Sole, Madonna di Campiglio / Pinzolo, Pinzolo
Tento hotel není aktuálně v nabídce
popis
Wellness a lyžovačka v Pinzolu! Ubytování v hotelu Olympic Regina***S s polopenzí, skipasem a wellness v ceně
  • 6denní lyžařský zájezd s denním přejezdem
  • Doprava, ubytování na 4 noci, polopenze a skipas v ceně
  • 4 dny lyžování v italských Alpách, část Pinzolo
  • Madonna di Campiglio za příplatek 33 €/den
  • Ubytování v hotelu Olympic Regina***S
  • Hotel v centru města Pinzolo jen 1,2 km od lyžařského vleku
  • Vstup do wellness centra v ceně
  • 32 km sjezdových tratí
  • Čekají na Vás převážně středně těžké sjezdovky
  • Snowpark na úpatí černé sjezdovky
  • Dobrá dostupnost z ČR
  • Lyžařský vlek cca 1,2 km, skibus jen 80 m
  • Doprava autobusem z Prahy, Brna a dalších měst
  • Nástupní místa a časy odjezdů
Pohodové lyžování v Pinzolu

Pinzolo je menším střediskem v sousedství slavnější Madonny di Campiglio. V horní části střediska je snowpark Brentapark. Dále středisko nabízí aktivity a dílny pro děti, lyžařskou školu a půjčovnu lyží. V Pinzolu si můžete užít celkem 32 km tratí převážně střední obtížnosti. Středisko je propojeno Marillevou a Folgaridou a Madonnou di Campiglio, což vytváří lyžařský resort s velkým množstvím vleků a lanovek s více než 150 km sjezdovek. Největší chloubou Madonny di Campiglio je snowpark Ursus pod Passo Grosté. Tento snowpark je jeden z nejlepších v Evropě.

6denní lyžařský zájezd s denním přejezdem

První den odjíždíme z ČR v brzkých ranních hodinách (přesné časy a místa najdete na konci popisu tohoto zájezdu) a k večeru budeme na místě, kdy se ubytujeme a dáme večeři. Druhý, třetí a čtvrtý den snídaně, lyžovačka, na konci dne večeře na hotelu. Pátý den snídaně, check out, lyžovačka a navečer odjezd. Šestý den se v noci nebo nad ránem vrátíme do ČR.

Ubytování v hotelu Olympic Regina***S s wellness

Hotel Olympic Regina se nachází na velmi pěkném místě, jen pár kroků od historického centra města Pinzolo, cca 1,2 km od lyžařského vleku v Pinzolu, ke kterému hotel nabízí bezplatný skibus (cca 80 m od hotelu; skibus jezdí pouze v určitých intervalech). Restaurace, bary a obchody jsou vzdáleny cca 5 minut pěší chůze od hotelu. Hotel je vybaven recepcí (7.00 - 24.00 hod.), restaurací, barem, terasou, zahradou, WiFi a lyžárnou. Po lyžování si můžete odpočinout ve wellness centru s relaxační zónou, tureckými lázněmi, zážitkovou sprchou, vířivkou, finskou saunou, k dispozici je i posilovna. Ve wellness zóně se nachází relaxační bazén pro max. 12 osob. Vstup do wellness je zahrnut v ceně zájezdu. Pro děti je v hotelu připravený dětský koutek a miniklub pro děti ve věku 4 - 8 let.

Dvoulůžkové pokoje s možností až 2 přistýlek

Jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, fénem, topením, telefonem, SAT/TV, rádiem a WiFi.

Stravování formou polopenze
  • Snídaně jsou podávány formou bufetu
  • Večeře jsou formou menu o 3 chodech, salátový bufet
  • Nápoje k večeři nejsou zahrnuty v ceně
  • Pobyt začíná večeří a končí snídaní
Informace o skipasech

V ceně zájezdu je skipas na lyžařské středisko Pinzolo, na místě je možné si přikoupit skipas na středisko Madonna di Campiglio za příplatek 33 €/os./den.

Ubytování – důležité informace
  • Cestovat můžete s platným OP
  • Děti musí mít platný OP nebo vlastní cestovní pas
  • WiFi připojení – CK neručí za kvalitu připojení WiFi a za případné výpadky
  • Check in v hotelu bývá většinou od 16.00 hod., dřívější ubytování je přímo v režii hotelu, pokud již bude mít pokoje připraveny
  • Check out je ráno po snídani do 9.30 hod., do této doby je nutné uvolnit pokoj
  • Domácí zvířata nejsou povolena
  • V místě se platí povinná pobytová taxa cca 2 €/os./noc
  • Adaptéry pro italské zásuvky – naše klasické ploché zástrčky se dvěma kolíky pasují do italských užších nebo kombinovaných zásuvek. Pro použití eurozástrčky budete muset zakoupit speciální adaptér (adattatore per la presa elettrica nebo jen zkráceně adattatore, případně riduzione elettrica). Mají je v každém supermarketu, elektru za ceny cca € 1,50–3,50 (podle typu). Koupíte je i v ČR – například Alza.cz, Euronics apod.
Svozové trasy z ČR
  • Všechna nástupní místa po trase do Prahy jsou svozová a může se stát, že v Praze bude nutné přestoupit ze svozového autobusu do základního autobusu, který pojede přímo do lyžařského střediska. V rámci jedné cesty na zájezd je realizován maximálně jeden přestup z jednoho autobusu do druhého
  • V případě nesplnění podmínky minimálního počtu 8 osob z daného svozového místa má CK právo na změnu nástupního místa na co nejbližší místo po trase autobusu nebo zajištění náhradní dopravy do základního nástupního místa (autobusová linka, vlak, mikrobus, osobní auto). Tyto svozy jsou ve většině případů uskutečňovány vlakem/autobusem společností Regiojet/Student agency. Náklad na zakoupení jízdenek hradí cestovní kancelář včetně přepravy zavazadel a lyží/snowboardu
  • Na svozové autobusy nejsou připravovány zasedací pořádky. Ty jsou vytvářeny až do koncových autobusů, které vyjíždějí z Prahy a povezou Vás do cílové destinace v Itálii
Check in/out a převlékání

V případě hotelu Olympic Regina klienty první den po příjezdu ráno vyloží autobus u hotelu a převlékají se v místnosti k tomu určené a jdou lyžovat. Poslední den si klienti nechají zavazadla v místnosti v hotelu, jedou skibusem na sjezdovku a zpět. Po lyžování se v hotelu převléknou v místnosti k tomu určené a odjezd do ČR bývá kolem 18–19 hod. Delegát čas odjezdu upřesní. Check in je možný většinou od 16.00 hod., klienti se mohu zkusit ubytovat již od 15.00 hod., pokud jim to recepce umožní a budou již nachystané a uklizené pokoje po předchozí skupině.

Místenky do autobusu

Na vlastní žádost si klienti mohou u pracovníka CK zakoupit místenku do autobusu za 300 Kč/osoba. Nelze požadovat konkrétní číslo sedačky. Vzhledem k tomu, že každý autobus má jiný počet sedadel a také jiný zasedací plán, je důležité, aby klient při rezervaci místa upřesnil řadu sedadla a stranu autobusu. Např. sdělit pracovníkovi CK, že se jedná o druhou řadu sedadel, dvousedadlo na straně za řidičem (levá strana) nebo např. první řada, dvousedadlo na pravé straně. Toto kritérium je rozhodující pro pracovníka dopravního oddělení při sestavování zasedacího pořádku a přidělování konkrétních čísel sedadel. Upozorňujeme, že ve výjimečných případech nemusí být Vašemu požadavku na konkrétní sedadlo vyhověno. V takovém případě Vám budou vráceny peníze za zaplacenou místenku. Zrušením požadavku na místenku do autobusu ze strany CK Vám nevzniká nárok na uplatnění reklamace.

Zavazadla

Každý cestující má právo s sebou zdarma přepravovat 1 kus cestovního zavazadla (sportovní taška nebo kufr + taška na lyžáky) a 1 kus lyžařského vybavení (lyže nebo snowboard). Lyžařské vybavení musí být zabaleno v obalu včetně všech částí. Nepřepravujeme jednotlivé kusy lyží a hůlek zvlášť z důvodu možného poškození. V případě, že si s sebou chcete vzít lyže i snowboard, musíte si zakoupit přepravu dalšího kusu zavazadla. Tento příplatek je možné uhradit předem v CK za 300 Kč (po vytvoření rezervace se spojte emailem s prodejcem, který Vám pošle cestovní smlouvu).

Pozor, může se stát...
  • Cestovní kancelář má právo změnit termín zájezdu na nejbližší možný termín, ve kterém bude splněna podmínka naplnění min. počtu 40 osob, či nabídnout změnu lyžařského střediska na stejný termín, kde je podmínka min. 40 osob splněna.
  • V případě, že lyžařské středisko bude zcela uzavřeno z důvodu nedostatku sněhu, nabídne cestovní kancelář náhradní termín do stejného střediska nebo stejný termín do jiného střediska, popř. bude klientům vráceno 100 % zaplacené částky.
  • Na začátku a na konci sezóny nemusí být otevřeny zcela všechny vleky v rámci lyžařského střediska. Tato skutečnost neopravňuje klienty k poskytnutí jakékoliv slevy ze zájezdu.
  • Začátkem a koncem sezóny je omezen provoz skibusů. Skibusy jsou čistě v režii lyžařského střediska.
  • V případě uzavření lyžařského střediska kvůli povětrnostním podmínkám (vichřice, laviny apod.) nemají klienti nárok ani na poměrnou část ceny skipasu za dobu sjezdovek mimo provoz.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel Olympic Regina ***
Vzdálenost od sjezdovky: 1000 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 102 804
dnes 8–19 h

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací