Hotel Orangerie

Rakousko, Vídeň

Hotel Orangerie

  Rakousko, Rakouské termály, Vídeň
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Umístění a vzdálenosti

Centrum: Oper / Karlsplatz Wien 2,5 km, Nákupy: Meidlinger Hauptstrasse Wien 200 m, Vlakové nádraží: Westbahnhof Wien 2 km, Autobusová zastávka: Längenfeldgasse Wien 200 m, Letiště: Vídeňské mezinárodní letiště Schwechat 24 km, zoo Schönbrunn 2 km.

Vybavení pokojů

Dětská postýlka není možná, sprcha / WC, fén, klimatizace: zdarma, topení, rádio, telefon, satelitní TV, WLAN: zdarma, trezor: zdarma, nekuřácký, rychlovarná konvice.

Typy pokojů, apartmánů

1 postel koupelna / sprcha / WC, ~ 25 m2, 2 postele koupelna / sprcha / WC, oddělené postele k dispozici pouze na vyžádání, ~ 25 m2.

Stravování zahrnuto

Snídaně, Snídaně formou bufetu.

Zahrnuté aktivity

Posilovna.

Domácí mazlíčci

Euro 15, - za den na místě bez stravy

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 574 708
dnes 8–19 h

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací