Hotel Palace Grand

  Slovensko, Východní Slovensko, Nový Smokovec

HOTELY PALACE GRAND 1 A 2 - Krásy Tater s polopenzí - Nový Smokovec

  Slovensko, Slovenské termály, Východní Slovensko, Vysoké Tatry, Nový Smokovec
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Popis

Hotel PALACE GRAND***+ je propojený spojovací chodbou s hotelem PALACE GRAND 2**** nabízí svým hostům ubytování v moderním stylu s výhledem na okolní hory. Součástí hotelu je také wellness centrum s vířivkou, finskou, parní, infra a aroma saunou, solní inhalací, Kneippovou koupelí, zážitkovými sprchami, ledopádem a tepidáriem. Relax zóna s bazénem se slanou vodou, ricochet, odpočívárnou, fitness místností s moderními stroji.

Hotel PALACE GRAND 2**** je nově otevřený čtyřhvězdičkový hotel, který nabízí luxusní ubytování v pokojích s výhledem na Vysoké Tatry. K relaxaci hostů přispívá i hotelová restaurace, jejíž služby mohou využívat návštěvníci jak hotelu PALACE GRAND 1, tak hotelu PALACE GRAND 2.

V nejbližším okolí se nachází TrickLandia – nebudete věřit svým očím - doslova. Galerie TrickLandia je založena na trick-artu - umění optických iluzí. V prostorách rodinného zábavního parku najdete náměty ze slovenských pověstí a pohádek.

Ubytování

a) Pokoje MINI A s balkonem jen na některých pokojích. V pokoji je jedno lůžko, menší rozměr pokoje, vlastní sociální zařízení, TV, a Wi-Fi. b) Pokoje Klasik PLUS s vlastním sociálním zařízením, fénem, ledničkou, TV, a Wi-Fi. Na pokojích se nachází 2 oddělené lůžka bez možností přistýlky. Pokoje nemají balkon. c) Pokoje Klasik A PLUS s balkonem, vlastním sociálním zařízením, fénem, ledničkou, TV, a Wi-Fi. Na pokojích se nachází 2 oddělené lůžka bez možností přistýlky.

Slevy

BONUS: Zajímavá sleva v restauraci Svišť. Wi-Fi připojení 50% sleva na dokoupené procedury (pobyt od 2 nocí). 20% sleva na vstup do AquaCity Poprad. Procedury se neposkytují v nedělí a o svátcích a poskytují se jen osobám, které už mají 18 let a více.

Základní cena zahrnuje

  • Krásy Tater s polopenzí
  • snídaně formou bufetu, večeře – výběr ze 4 jídel (polopenze), vstup do RELAX zóny (bazén, ricochet, kardio fitness), pro každé 3 noci 1× wellness.
  • Cena za osobu / noc s polopenzí a programem.
  • BONUS: Zajímavá sleva v restauraci Svišť. Wi-Fi připojení 50% sleva na dokoupené procedury (pobyt od 2 nocí). 20% sleva na vstup do AquaCity Poprad. Procedury se neposkytují v nedělí a o svátcích a poskytují se jen osobám, které už mají 18 let a více.

Základní cena nezahrnuje

  • Rekreační poplatek
  • Parkovné
  • Dítě do 2 let bez nároku na lůžko

Informace o zájezdu

Pořadatel: DCK Rekrea Ostrava s.r.o., IČ 25379178.
Název hotelu dle pořadatele: HOTELY PALACE GRAND 1 A 2 - Krásy Tater s polopenzí - Nový Smokovec
Lokalita dle pořadatele: Vysoké Tatry, Nový Smokovec

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 552 986
dnes 8–19 h

Slovensko

Naši východní sousedé se mohou pochlubit zejména nádhernou přírodou vysokých pohoří. Vysoké Tatry mají povahu velehor a tomu odpovídá jejich majestátnost. Krása hor vynikne jak v zimě, kdy se promění v lyžařský ráj, tak v létě, kdy lze podnikat jednu túru za druhou po dobrodružných horských stezkách. Na různé sportovní aktivity během celého roku navazuje bohatý wellness program místních hotelů a lázní. Slovensko, to nejsou jenom vysoké hory, jižní část země v Dunajské nížině je vyhlášenou oblastí termálních lázní a wellness komplexů. Turistickým lákadlem je i hlavní město Bratislava. Kromě místního hradu je hlavním cílem také velkolepý Dunaj. Na Slovensku na vás čeká prostředí podobné našemu, podobné ceny a odpadá také jakákoliv jazyková bariéra. Vyzkoušejte Slovenskou republiku jako zajímavý a neokoukaný cíl dovolené.

Slovensko - více informací

Nezávazná objednávka

HOTELY PALACE GRAND 1 A 2 - Krásy Tater s polopenzí - Nový Smokovec
  Slovensko, Slovenské termály, Východní Slovensko, Vysoké Tatry, Nový Smokovec

Cena
4 695 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 552 986

Pobyt

dospělá osoba na pevném lůžku
2
4 695 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
220 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
136 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
270 Kč