Hotel Panská

Česko, Jihočeský kraj, Bechyně

Hotel Panská: Pobyt pro osoby od 50 let 3 noci

    Česko, Jihočeský kraj, Povltaví, Středočeská pahorkatina, Bechyně
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Hotel Panská

Hotel Panská *** leží ve středu malebného lázeňského městečka Bechyně v jižních Čechách nedaleko Tábora. Nabízí příjemné ubytování přímo na náměstí, nabídku wellness a relaxačních služeb a výbornou kuchyni. Zámecký resort Bechyně, jehož je hotel součástí, uchvátí každou romantickou duši. Ve volných chvílích lze navštívit nádherný renesanční zámek nebo si zahrát na 6 km vzdáleném golfovém hřišti. Hotel Panská je ideálním místem pro obchodní setkání, relaxační a romantické pobyty nebo svatební hostiny.

Ubytování

Ubytování je poskytováno v celkem 26 pokojích a jednom apartmánu. Do standardní výbavy patří moderní koupelna se sprchovým koutem a toaletou, minilednička (kromě pokojů typu Economy) a plochá televize. Podkrovní pokoje typu Economy jsou menší a mají dvě oddělené postele. Z oken je výhled do parkovacího dvora. Pokoje typu Standard jsou větší a jsou vybavené stylovým rustikálním nábytkem. Pokoje Deluxe jsou prostorné pokoje s výhledem na krásně opravené bechyňské náměstí nebo naopak klidné a prostorné pokoje orientované na hotelové nádvoří. V pokoji mají hosté k dispozici župany, kávový set, lahev s vodou.

Stravování

V hotelu se nachází restaurace Špajz, která se zaměřuje na moderní jihočeskou kuchyni. V případě zájmu je možné si objednat snídaně formou bufetu, popř. polopenze formou dvouchodové večeře. 

Wellness služby

Během svého pobytu si můžete vybírat z několika druhů masáží a zábalů včetně relaxační masáže zad a šíje, masáže lávovými kameny, čokoládové masáže, bahenního zábalu z mrtvého moře nebo kávového zábalu zad. Dámy si mohou objednat služby špičkové kosmetičky.

Parkovné

Vozidlo je možno zaparkovat u hotelu zdarma. 

Zvířata

Domácí zvířata jsou v hotelu vítána. Za jejich pobyt se účtuje poplatek 250 Kč/noc, platba na místě.

Lázně Bechyně

Lázeňství v Bechyni má dlouhou tradici, která zde trvá již přes 300 let. V lázních v Bechyni se především léčí revmatická artritis, Bechtěrevova choroba, koxartróza a ostatní artrózy, metabolická onemocnění s postižením kloubů, bolestivé syndromy šlach a svalů, předoperační a pooperační stavy, osteoporóza a další. K léčbě se využívá nejmodernějších léčebných metod – vodoléčba, elektroléčba, magnetoterapie, masáže klasické, aromaterapeutické, podvodní, tělocvik individuální, skupinový i v bazénu, techniky reflexní terapie, lymfodrenáž, plavání, vířivé koupele a zejména slatinné zábaly a koupele. Hlavním přírodním léčivým zdrojem zdejších lázní je slatina, dovážená z nedalekých Komárovských blat.

Základní cena zahrnuje

  • 3x ubytování, 3x snídaně formou švédského stolu, 2x dvouchodové večeře, 1x odpolední káva a domácí moučník, poukázka na kulturní zážitek v hodnotě 250 Kč / osoba, aromaterapeutická masáž zad, relaxační masáž krku a šíje, uvítací balíček regionálních pochutin na pokoji, zapůjčení nordic walking holí, zapůjčení kol, turistická mapa okolí, Wi-Fi připojení, parkování, ubytovací poplatek

Základní cena nezahrnuje

  • Doporučujeme zakoupení komplexního cestovního pojištění včetně storna zájezdu.

Informace o zájezdu

Pořadatel: Geovita, s.r.o., IČ 28568541.
Název hotelu dle pořadatele: Hotel Panská: Pobyt pro osoby od 50 let 3 noci ***
Lokalita dle pořadatele: Jižní Čechy, Bechyně

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 593 901
dnes 8–19 h

Nezávazná objednávka

Hotel Panská: Pobyt pro osoby od 50 let 3 noci
    Česko, Jihočeský kraj, Povltaví, Středočeská pahorkatina, Bechyně

Cena
6 120 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 593 901

Pobyt

dospělá osoba na pevném lůžku
2
6 120 Kč