Hotel Paola Garden

  Itálie, Emilia Romagna, Bellariva

5/5

Hotel PAOLA GARDEN

  Itálie, Emilia Romagna, Bellariva, Rimini
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Hotel PAOLA GARDEN

Poloha: Hotel Paola Garden se nachází ve vzdálenosti 150 m od pláže v oblasti Rimini - Bellariva.
Vybavení: Vstupní hala s recepcí, bar, restaurace, výtah, WiFi u recepce zdarma, parkování za poplatek.
Ubytování: Dvoulůžkové pokoje s možností dvou přistýlek jsou vybaveny sociálním zařízením se sprchou a WC, TV, fénem, trezorem, telefonem, balkonem. WiFi zdarma. Na vyžádání dětská postýlka zdarma. Klimatizace za poplatek na místě.
Strava: Strava formou polopenze zahrnuje snídaně formou bufetu a večeře výběrem z menu. Možnost plné penze za příplatek.
Pláž: Písečná pláž s pozvolným vstupem do moře je od hotelu vzdálena 150 m. Lehátka, slunečníky a nabídka vodních sportů na pláži za poplatek.

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 293 534
dnes 8–19 h

Hodnocení

8. nejlepší hotel v destinaci Emilia Romagna

5/ 5 2 recenzí

Veronika srpen 2019 Maximální spokojenost. Dovolenou jsme si užili, počasí vyšlo parádně, moře krásné a čisté.... celá recenze

Lenka červenec 2018 Rimini - Hotel Paola Garden. Byli jsme velice spokojený, jak s obsluhou, tak i se stravou. Jsou zde přátelský a usměvavý, i když nám nerozuměli, tak nám to nap... celá recenze

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací