Hotel Park Inn Radisson Sárvár Resort & Spa

  Maďarsko, Západní Maďarsko, Sárvár

4/5

Hotel Park Inn

    Maďarsko, Maďarské termály, Západní Maďarsko, Sárvár
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Tipy

- slevy pro děti - termální lázně a zážitkový komplex v ceně! - blízko ČR - úžasná rodinná dovolená

Obecný popis

termální a léčebné lázně Sárvár jsou umístěny v kouzelném prostředí na břehu řeky Rába a jsou známy svou bohatou historií. Lázně využívají termální vodu ze 2 pramenů (43°C a 83°C). Léčivá voda napomáhá při obtížích osteoporózy, revmatizmu a pohybového ústrojí. Celkem je k dispozici 4 300 m2 vodní plochy. V lázních jsou speciálně vybaveny prostory pro rodiny s malými dětmi do 2 let. Součástí lázní je i wellness centrum se saunami, masážemi, fitness (za poplatek), relaxačními lehátky atd. V zimním období jsou venkovní bazény z technických důvodů uzavřeny, v provozu zůstávají vnitřní bazény a zastřešené venkovní bazény.

Poloha

nejoblíbenějším hotelem nejen v Sárváru, ale přímo v Maďarsku je právě hotel Park Inn. Oblíbený je především u rodin s dětmi. S areálem lázní je hotel spojen vyhřívaným koridorem, kde můžete projít v županu až do lázní. Od centra města je hotel vzdálený cca 15 minut pěší chůze. 

Vybavení

lobby bar, restaurace, kavárna, směnárna, dětský koutek s hernou pro větší děti, dětské hřiště, kongresové centrum a další.

Ubytování

2+1, cca 25 - 27 m2 - 2lůžkový pokoj s možností přistýlky. 1+0, cca 20 m2 - 1lůžkový pokoj. Rodinný pokoj 2+2, cca 45 - 50 m2 - rodinný pokoj 2(+2) typu Suite (ložnice a denní místnost) nebo connecting rooms (2x 2lůžkový pokoj propojen dveřmi). Pokoje jsou vybaveny: sprcha, WC, fén, minibar, sejf, Wi-Fi (bez garance rychlosti připojení), klimatizace, SAT TV. Většina pokojů s balkonem.

Stravování

all inclusive - snídaně od 7:00 do 10:00 (o víkendu 10:30) - dopolední svačina od 10:00 do 11:30 - oběd 11:30 - 14:00 - odpolední svačina od 15:00 do 16:30 - večeře 17:30 - 21:30 - mezi 7:00 a 21:30 neomezená konzumace nápojů (káva, čaj, voda, limonáda, džus, pivo, víno) v all inclusive baru Služby all inclusive jsou hostům k dispozici od 15:00 v den příjezdu a do 12:00 v den odjezdu. Možnost dokoupení bufetových obědů v den příjezdu za poplatek cca 19 EUR/osoba.

Doplňující informace

- dětská postýlka: na zpětné potvrzení
- domácí zvíře: na zpětné potvrzení, za poplatek 20 EUR/den
- parkování: zdarma na veřejném parkovišti u lázní nebo na hotelovém parkovišti, možnost parkování v garážích za poplatek cca 7 EUR/auto/den

Sport a zábava

hotel je přímou chodbou spojený s rozsáhlým areálem lázní s vodní plochou cca 4 300 m2:
- cca 15 termálních bazénů
- plavecký bazén
- dětský bazén
- bazén s mořskými vlnami
- vířivky
- zážitkové bazény
- vnitřní skluzavky a tobogány - venkovní bazény
- několik hřišť pro děti s vodními atrakcemi
- skluzavky a tobogány
- mořské vlny
- lehátka a slunečníky v areálu Vstup do termálního areálu (mimo saunového světa a fitness) je zahrnut v ceně pobytu.
Vstup do vnitřního plaveckého bazénu povolen pouze s koupací čepicí.
Za příplatek i široká nabídka saun - finský sauna, biosauna, parní komora, infrasauna, Kneipperův chodník, relaxační místnost, solárium, procedury včetně masáží a dalších doplňkových služeb.
Otevírací doba od 01.10.2022, rodinné zážitkové lázně:
Pondělí-Čtvrtek   10:00-18:00
Pátek-Sobota       09:00-21:00 
Neděle                  09:00-18:00

Základní cena zahrnuje

  • ubytování
  • all inclusive
  • vstup do Sarvar Spa and Wellness Center (mimo saunový svět a fitness)
  • zapůjčení županu a ručníku
  • využití dětské herny

Základní cena nezahrnuje

Povinné poplatky na místě
  • pobytová taxa cca 600 HUF/os./noc.

Informace o zájezdu

Pořadatel: Za sluncem s.r.o., IČ 42869650.
Název hotelu dle pořadatele: Hotel Park Inn ****
Lokalita dle pořadatele: Západní Maďarsko, Sárvár

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Park Inn Radisson Sárvár Resort & Spa ****

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 609 695
dnes 8–19 h

Hodnocení

4/ 5 32 recenzí

Tom prosinec 2023 Pátý pobyt. a tentokrát v resortu tři busy českých klientů. Pohoda jen v brzkých ranních a pozdních večerních hodinách. Jinak všude plno hlučn... celá recenze

irispo srpen 2023 Takový průměr. Resort je hezký čistý a udržovaný. All inclusive platí pouze v hotelu jakmile vyrazíte ven k bazénu vše platíte kartou nebo v hoto... celá recenze

Iva červen 2023 Hotel velmi dobrý, lázně nevhodné pro děti 5-11 let. Hotel je příjemný, vynikající plná penze. Těšili jsme se na možnost volného vstupu do termálu díky čipu kdykoli tam i zpět. Bohuže... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Maďarsko

Maďarsko je příbuzná země, která je dokonce součástí Visegrádského společenství s Českou republikou. Právě vzdálenost a mimořádně zajímavá turistická místa dělají z rovinaté země podél Dunaje výborný cíl nejen krátkodobých pobytů, ale také plnohodnotné dovolené. Největšími přednostmi země jsou termální prameny a s nimi spojená wellness centra, dále poměrně velké jezero Balaton, které je tradičním cílem letního odpočinku a vodních radovánek. Maďarsko je vyhlášenou krajinou skvělého vína a specifické vynikající gastronomie. Velkým hitem jsou proto různé pobyty ve vinných sklípcích, spojené s gastronomickými zážitky. Velkým historickým a ekonomickým centrem Maďarska je hlavní město Budapešť, které je silně vyhledávané pro eurovíkendové a poznávací pobyty.

Maďarsko - více informací

Nezávazná objednávka

Hotel Park Inn
    Maďarsko, Maďarské termály, Západní Maďarsko, Sárvár

Cena
9 867 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 609 695

Pobyt

osoba na pevném lůžku
2
9 867 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
220 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
136 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
270 Kč