Park Hotel Hokovce

  Slovensko, Střední Slovensko, Hokovce

3/5

HOTEL PARK

    Slovensko, Jižní Slovensko, Střední Slovensko, Hokovce
Číslo zájezdu: 2 605 320
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Poloha

rodinný hotel je situovaný v obci Hokovce v bezprostředním sousedství známého lázeňského města Dudince (3 km), jen 13 km od Maďarska. Hotel je součástí komplexu do kterého patří nejen zrekonstruovaný zámeček Kaštiel, v jehož vinném sklípku se provádějí ochutnávky krajových vín, ale i zámecký park, který je osázený vzrostlými stromy, které nabízejí příjemný pobyt v horkých letních měsících. Hotel organizuje pro své hosty i výlety a další program.

Koupání

krytý bazén v hotelu 15 x 8 m (27°C) a sedací bazén (37°C), letní venkovní hotelový bazén 20 x 12,5 m (22°C, hloubka 120 -150 cm). V Dudincích (3 km) letní (květen-září) termální koupaliště Dudinka s termální léčivou vodou 28 °C.

Vybavení

restaurace, kavárna, krytý a venkovní bazén, solárium, sauna, fitness. LÉČEBNÉ PROCEDURY ZAMĚŘENÉ NA ZLEPŠENÍ POHYBOVÉHO APARÁTU - perličková koupel, přísadové vany, podvodní, klasická masáž a reflexní masáž, masáž chodidel, parafínové obklady, rašelinové zábaly, elektroléčba, ultrazvuk, plynové injekce, inhalace, oxymat, bioptronová lampa, magnetoterapie, diadynamic, kadeřnictví, kosmetika, pedikúra.WiFi internet u recepce, internetový koutek, 6ti dráhový bowling. U hotelu je placené hlídané parkoviště. Výtah a některé pokoje jsou vhodné i pro imobilní hosty. Letní večery je možno strávit v lesoparku u hotelu u ohniště např. při opékání klobás.

Balíčky - programy

Rekreační pobyt: 3x/6x ubytování, 3x/6x polopenze, volný vstup do bazénu 7:00-19:00 hod, vstup do sauny út, čt, so 16-18 hod.
Léčebný pobyt: 6x ubytování, 6x polopenze, vstupní lékařská prohlídka, 10 procedur za pobyt, volný vstup do bazénu 7:00-19:00 hod, vstup do sauny út, čt, so 16-18 hod.

Služby

Ubytování s polopenzí a další služby dle zvoleného programu/balíčku.

Speciální nabídka

MOŽNOST DOPRAVY AUTOBUSEM (odjezdová místa Kladno, Praha, Mladá Boleslav, Brno, Jihlava-Pávov).

Doprava

vlastní nebo autobusem.

Poznámky

Možnost dokoupení cestovního pojištění. Na místě lze za poplatek zapůjčit na pokoj: chladnička (poplatek 4 €/den), župan (poplatek1 €/den). Možný pobyt se psy (jen malé rasy) - jen při vlastní dopravě. POBYTY S AUTOBUSOVOU DOPRAVOU V CENĚ: Odjezdová místa: Kladno, Praha, Mladá Boleslav, Jihlava-Pávov a Brno. Odjezd z Prahy v SOBOTU v podvečerních a večerních hodinách, příjezd do Dudinců v neděli v ranních hodinách (ubytování hned po příjezdu). Odjezd z Dudinců zpět v SOBOTU po snídani, příjezd zpět v odpoledních a podvečerních hodinách. Parkovné u hotelu 3 €/den.
Pobytová taxa: 0,30 €/os/den.

Základní cena zahrnuje

  • Ubytování: 1, 2, 3 a 4-lůžkové pokoje, hygienické zařízení, TV-SAT. Většina pokojů s balkonem. Stravování: polopenze (snídaně formou švédského stolu).

Základní cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění
  • místní taxy a poplatky (např. pobytová taxa, vratná kauce apod.)
  • fakultativní služby (za příplatek)
  • víza (pokud jsou vyžadována)

Informace o zájezdu

Pořadatel: TIPATOUR zájezdy, s.r.o., IČ 27743896.
Název hotelu dle pořadatele: HOTEL PARK ***
Lokalita dle pořadatele: Jižní Slovensko, Dudince-Hokovce

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Park Hotel Hokovce ***

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 605 320
dnes 8–19 h

Hodnocení

18. nejlepší hotel v destinaci Střední Slovensko

3/ 5 3 recenzí

Senioři z Moravy březen 2019 Pobyt v Parkhotelu Hokovce. Určitě se ještě do hotelu na pobyt v příštím roce vrátíme.... celá recenze

Jarmila květen 2018 Hotel Park - Hokovce. Hotel Park v Hokovcích je cca 3 hm vzdálen od Dudinců se kterými nemá nic společného, termální voda v hotelu neexistuje. Cestovka ... celá recenze

srpen 2015 Rekreační pobyt v lázeňském hotelu. Hotel vzniklý po revoluci kde majitelé investují do rozvoje svého majetku a snaží se zlepšovat služby.... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

Slovensko

Naši východní sousedé se mohou pochlubit zejména nádhernou přírodou vysokých pohoří. Vysoké Tatry mají povahu velehor a tomu odpovídá jejich majestátnost. Krása hor vynikne jak v zimě, kdy se promění v lyžařský ráj, tak v létě, kdy lze podnikat jednu túru za druhou po dobrodružných horských stezkách. Na různé sportovní aktivity během celého roku navazuje bohatý wellness program místních hotelů a lázní. Slovensko, to nejsou jenom vysoké hory, jižní část země v Dunajské nížině je vyhlášenou oblastí termálních lázní a wellness komplexů. Turistickým lákadlem je i hlavní město Bratislava. Kromě místního hradu je hlavním cílem také velkolepý Dunaj. Na Slovensku na vás čeká prostředí podobné našemu, podobné ceny a odpadá také jakákoliv jazyková bariéra. Vyzkoušejte Slovenskou republiku jako zajímavý a neokoukaný cíl dovolené.

Slovensko - více informací

Nezávazná objednávka

HOTEL PARK
    Slovensko, Jižní Slovensko, Střední Slovensko, Hokovce

Cena
5 280 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 605 320

Pobyt

dospělá osoba na pevném lůžku (Rekreační pobyt s polopenzí)
2
5 280 Kč
příplatek za pokoj s výhledem na bazén - celá ubytovací jednotka
0
200 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
220 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
136 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
270 Kč