Perla Family Hotel

  Bulharsko, Obzor, Byala

Hotel Perla

    Bulharsko, Obzor, Bjala
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis

Rodinný a útulný hotel Perla se nachází jen 300 m od pláže v městečku Bjala, ležícím cca 70 km od leti ště v Burgasu. Pláže v Bjale jsou krásné, pověstné svými bílými útesy, které jsou považovány za světový geologický fenomén. Cesta z pláže je však do kopce, proto jej moc nedoporučujeme pro osoby se sníženou pohyblivostí . Hotel leží v pěkně udržované zahradě s bazénem, restaurací a dětským hřištěm. Jen několik metrů od hotelu najdete supermarket. Všechny pokoje jsou klimatizované, v hotelu je bezplatná Wi-Fi.

Ubytování

Dvoulůžkové pokoje s možností až 2 přistýlek mají sociální zařízení, televizi, chladničku a klimatizaci. Všechny pokoje jsou nekuřácké!

Stravování

Vlastní nebo možnost dokoupení snídaní a/nebo večeří v restauraci přímo v penzionu. Nápoje u večeří nejsou zahrnuty v ceně.

Doprava

Doprava do Bulharska je zajištěna letadly Boeing 737-800 české letecké společnosti Smartwings. Předpokládaný letový řád (místní časy): 7 nocí - sobota: Brno-Burgas 06:25 - 09:15, Burgas-Brno 15:40 - 16:40 Praha-Burgas: bude upřesněno 10/11 nocí: odlet středa: Brno-Burgas 06:25 - 09:15, Burgas-Brno 10:05 - 11:05 odlet sobota: Brno Burgas 06:25 - 09:15, Burgas-Brno 15:40 - 16:40 Časy letů jsou orientační. Závazné časy letů budou uvedeny v pokynech na zájezd, které budou zaslány zákazníkovi před odjezdem e-mailem nebo poštou. V ceně letu je jedno odbavené zavazadlo na osobu o hmotnosti do 23 kg
a jedno příruční zavazadlo do 8 kg.
Rozměry odbaveného zavazadla - součet jeho délky, šířky a výšky včetně držadel, postranních kapes a koleček nesmí přesáhnout 250 cm. Rozměry příručního zavazadla - max. 55x45x25 cm. Sdružování zavazadel (součet hmotností za více osob do jednoho zavazadla) není povoleno.

Způsob prodeje

na vyžádání

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Perla Family Hotel ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 400 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 844 122
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-hotel-perla-obzor-bulharsko-z1844122/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Bulharsko

Bulharsko je stát ležící v jihovýchodní Evropě na Balkánském poloostrově. Jeho východní hranici tvoří Černé moře. Délka rozmanitého pobřeží je téměř 400 kilometrů. Nalezneme zde dlouhé písečné pláže, ústí mnoha řek i skalnaté zátoky. Směrem do vnitrozemí je krajina spíše hornatá, nejvyšší hora Bulharska Musala je se svými 2 925 m n. m. nejvyšším bodem celého Balkánského poloostrova. Hlavním městem země je Sofie, ležící na historicky důležitých obchodních cestách spojujících Evropu a Orient. Největším letoviskem je Slunečné pobřeží, dále vynikají historická střediska u moře Sozopol a Nesebar, malebné rodinné Primorsko a Kiten, a nakonec vždy slunečný na jih orientovaný Svatý Vlas.

Pobřeží Černého moře je ideální volbou pro rodiny s dětmi. Nabízí cenově dostupnou dovolenou v příjemném prostředí, které v létě mluví minimálně z poloviny česky. Počasí není tolik horké jako na samém jihu Evropy, ale je více podobné našim letním podmínkám. Do Bulharska se dostanete rychle a pohodlně letadlem.

Bulharsko - více informací