Platzl Hotel

  Rakousko, Tyrolsko, Auffach

Hotel Platzl

    Rakousko, Alpbachtal / Wildschönau, Tyrolsko, Auffach, Wildschönau
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Hotel Platzl - velmi pěkný, stylový rodinný hotel leží ca 200 m od dolní stanice na Schatzberg( propojení do Alpbachtalu) v centru části Auffach, skibus u hotelu, na lyžích můžete dojet až nad hotel, aprés ski bary v okolí.Z

Ubytování

A: 2-4lůžkové pokoje se sprchou a WC, SAT-TV, telefon, balkón

Vybavení

restaurace, kavárna, sluneční terasa, výtah, společenská místnost s TV, bar lyžárna, sušárna

Aktivity

sauna, parní lázeň, odpočinkové prostory, za poplatek solárium
V ceně Gäste-Erlebniss Card Wildschönau - zdarma použití skibusu na trase Niederau - Oberau - Auffach( dolní stanice Schatzbergbahn), noční bus mezi těmito středisky od čtvrtka do neděle,1 x výlet se sněžnicemi s výpůjčkou, návštěva selského muzea a další.

Slevy

děti na 3. a 4. lůžku do 3 let 100%, 3-8 let 50%, 8 - 14 let 30%

Pobyt

7 nocí 23.12. - 07.01. + 20.01. - 03.03.2024

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Platzl Hotel ***
Vzdálenost od sjezdovky: 300 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 578 679
dnes 8–19 h

Lokalita

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací