Hotel Playa Blanca

  Itálie, Benátsko, Duna Verde

Hotel Playa Blanca

    Itálie, Benátsko, Caorle, Duna Verde
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis letoviska

Okrajová část Caorle, zvaná Caorle Duna Verde, je jedno z novějších letovisek, které bylo od počátku záměrně budované jako protiváha k velkým turistickým střediskům. Nabízí především dostatek prostoru mezi domy, široká prostranství v celé oblasti a velké množství zeleně. Letovisko nabízí moderní ubytovací kapacity, od vilek po apartmánové domy, které jsou vesměs velmi elegantně zařízené a vybavené bazény a zahradami. Ideální místo pro klidnou dovolenou, ostatní lákadla, jako jsou historické centrum Caorle, aquapark nebo supermarkety, máte v dosahu 10 kilometrů.
Z Caorle se s námi můžete zúčastnit organizovaných výletů do Benátek i okolí.

Připravili jsme pro vás výběr oblíbených ubytování, která je třeba rezervovat brzy. Jedná se o stálice, které bývají brzy vyprodané:
Neodkládejte výběr dovolené v Caorle

Každý rok přidáváme další možnosti ubytování. Zde se můžete podívat na naše novinky v Caorle.

Popis objektu

Hotel PLAYA BLANCA***  (Viale Cherso) je ideálním místem pro rodiny s dětmi nebo pro ty, kteří hledají místo pro klidnou dovolenou. Leží uprostřed velkého oploceného pozemku se vzrostlými stromy, od písčité pláže je oddělen živým plotem s brankou. Ve velké zahradě je bazén s hydromasážní částí s lehátky a křesílky. K vybavení hotelu patří oplocené parkoviště, půjčovna kol, prosklená hala s Wi-Fi, barem a výhledem do zahrady, místnost s TV/SAT, čítárna, dětský koutek a dětské hřiště. Ve čtvrtém poschodí je klimatizovaná restaurace s terasou s nádherným výhledem na moře. Pro pobyt s malými dětmi lze zapůjčit dětskou postýlku, židličku, vaničku, redukci na WC, přebalovací pult, ohřívač lahví, v restauraci lze domluvit stravu pro malé děti. Všechny pokoje jsou elegantně vybavené, mají vlastní sociální zařízení, fén, TV, telefon, trezor, lednici (na vyžádání, za poplatek), klimatizaci a balkon. Pokoje s přímým výhledem na moře jsou za příplatek (v nižších patrech může být výhled na moře zakrytý stromy). K dispozici jsou také propojené pokoje Suite pro 4 plně platící osoby. Uvedené ceny platí při objednání do 31.03., poté na ověření.

, Slevy a zvláštní nabídky

sleva 10% pro dítě do 8 let na pokoji s jedním dospělým

Vzdálenost od

pláže 50 m

Bazén

bazén s hydromasáží, denně 08:30 - 20:00 hod.

Pozice objektu v letovisku

klidné místo, v první řadě budov u pláže, přímo na pláži bez přecházení silnice

Vybavení objektu

recepce, výtah, Wi-Fi v objektu, v přízemí, restaurace, bar, společenská místnost / salonek, s TV/SAT, čítárna, ubytovací kancelář

Venkovní dispozice

zahrada, oplocená, piniový háj, prostorný pozemek, uprostřed zeleně, solární terasa, s lehátky

Strava

snídaně formou bufetu, večeře výběr z menu, včetně vody, salátový bar; děti do 8 let mají poloviční porci 

Pro děti lze půjčit

dětská židlička, vanička, zábrany k posteli, přenosný přebalovací pult, ohřívač lahví

Děti

dětské hřiště, dětský koutek

Sport

půjčovna kol, golf, 30% sleva na vstup do nedalekého Golf Club Pra Delle Torri di Caorle

Ubytování

pokoj, Standard - ()
pokoj s manželskou postelí, případně s přistýlkou nebo patrovou postelí, hlavní budova, balkon, výhled na moře, na vyžádání, 10 €/pokoj/den, klimatizace, TV, trezor, telefon, lednice, na vyžádání, 5 €/den, sprcha, (sprchový kout), bidet, fén, parkoviště, nástupní dny kdykoli, min. pobyt standardně 3 noci, příjezd od 14:00 do 20:00, odjezd od 08:00 do 10:00
pokoj, Suite - ()
pokoj s manželskou postelí, pokoj s patrovou postelí a případně gaučem; 5. os. za příplatek, cena na vyžádání v CK, hlavní budova, balkon, klimatizace, TV, trezor, telefon, lednice, na vyžádání, 5 €/den, sprcha, (sprchový kout), bidet, fén, parkoviště, nástupní dny kdykoli, min. pobyt standardně 3 noci, příjezd od 14:00 do 20:00, odjezd od 08:00 do 10:00

Další informace k ubytování od CK

Vnější bazén: nevyhrivany
Klimatizace: zdarma
Televize: ano
Lednička: ano
Balkón: ano
Internet: ano

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel Playa Blanca ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 15 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 311 161
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-hotel-playa-blanca-benatsko-italie-z2311161/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací