Hotel Port

  Česko, Liberecký kraj, Doksy

4/5

Port: Rekreační pobyt 3 noci

    Česko, České přehrady, Liberecký kraj, Ralská pahorkatina a Kokořínsko, Doksy, Máchovo jezero
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Hotel Port

4* hotel Port se nachází přímo na břehu Máchova jezera. Máte možnost si tak užívat písečné pláže přímo před hotelem, koupání, pohodu a atmosféru jako u moře. 

Ubytování

Svým hostům nabízí ubytování s možností až 2 přistýlek, soc. zařízením, fénem, LED TV/SAT, telefonem, trezorem, minibarem, Wi-Fi připojením.

Pokud chcete využít specifické ubytování, doporučujeme Junior Suite Spinnaker, kde se nachází prostorný pokoj s ložnicí a obývací částí, velká terasa s vířivkou na střeše hotelu a vlastní vstup do výtahu. Pokoj je vybaven soc. zařízením, fénem, LED TV/SAT, telefonem, trezorem, minibarem, Wi-Fi připojením.

Dvoulůžkový pokoj se 2 přistýlkami je stavebně koncipován do zahrady (to je bez výhledu na jezero) a bez balkónu.

Stravování

V ceně pobytu je snídaně formou bufetu. Je možné doobjednat si také večeři (v letní sezóně je podávána formou bufetu). Připravují zde tradiční českou, ale i moderní lehkou kuchyni s využitím lokálních surovin. Příjemné posezení si užijete u dobrého jídla v restauraci Panorama s terasou, v Port cafe & restaurant s výhledem přímo na jezero, popř. v létě je u venkovního bazénu k dispozici Pool bar, abyste měli pití, zmrzlinu nebo něco malého na zub hned po ruce. Letní atmosféru zpříjemní také venkovní grilování. Pokud máte chuť udělat si romantický piknik v trávě, v hotelu Vám vše připraví a zapůjčí jak piknikový koš, tak piknikovou deku. 

Sport a relaxace

V hotelu u jezera můžete relaxovat v sauně, parní kabině, ve vířivce nebo na masáži. K oblíbeným patří kromě klasických masáží také masáž horkými kameny, reflexní masáž plosek nohou, rašelinový zábal nebo bio voskový zábal s propolisem. 

Milovníci aktivního odpočinku si zde přijdou na své. Najdete zde dva bazény - venkovní (14 x 8 m), který má také brouzdaliště pro děti a vnitřní bazén (5,5 x 11 m) s vířivou. V areálu se nachází také hřiště na plážový volejbal, tenisový kurt včetně tréninkové stěny, minigolf v hotelovém lesoparku, víceúčelové hřiště na volejbal, nohejbal, hřiště s košem na streetball, možnost windsurfingu na jezeře, venkovní kuželky, petanque. Můžete se projet na kole značenou cyklotrasou kolem jezera a užít si tam příjemnou atmosféru Máchova kraje. V hotelu se nachází půjčovna jízdních i elektrokol. 

Děti

Množství aktivit, které nabízí hotel, děti zaručeně zabaví.

V hotelu jsou navíc na děti vybaveni: od postýlek přes menu či nádobí až po stupínky do koupelny a WC.

Zvířata

Pobyt s pejskem je možný za poplatek 250 Kč/noc

Parkování

Své vozidlo můžete zaparkovat na hlídaném parkovišti zdarma. 

 

 

 

 

Destinace

Doksy a Staré Splavy jsou nejznámější a nejvyhledávanější rekreační střediska severních Čech. Velký význam pro rozvoj města měl císař Karel IV., který zde v  roce 1367 nechal založit Velký rybník - dnešní Máchovo jezero. Nejstarším domem v Doksech je tzv. Hospitálek, původně chudobinec a sirotčinec, dnes je v něm muzeum Karla Hynka Máchy, významného romantického básníka, který Doksy a jejich okolí navštívil několikrát a velmi si tento kraj oblíbil. Ve své nejznámější básni Máj jej oslavil natolik, že od roku 1961 nese básníkovo jméno - Máchův kraj. Zároveň Velký rybník byl přejmenován na Máchovo jezero. Máchovo jezero je vyhledávané hlavně v letních měsících, kdy poskytuje osvěžení a rekreaci tisícům návštěvníků na svých čtyřech plážích. Značnému zájmu se těší projížďky výletními loděmi, vodní sporty, plážový volejbal, Aquapark na pláži ve Starých Splavech a od roku 2016 i sportovní rybaření.

Jezero leží uprostřed lesů, je obklopeno vrchy Ralské pahorkatiny se zříceninami hradů, z nichž nejznámější Bezděz je nedílnou součástí tohoto kraje a cílem většiny výletů.

Doksy a Staré Splavy jsou východiskem k mnoha dalším výletům za turistickými zajímavostmi, a to jak do nejbližšího okolí, tak i ke vzdálenějším místům, jako např. Liberec s Ještědem, zoologickou a botanickou zahradou, zámek Lemberk, sklářská města Nový Bor a Kamenický Šenov, Panská skála u Kamenického Šenova, skalní hrad Sloup, Kokořínsko a další.

 

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 972 737
dnes 8–19 h

Hodnocení

9. nejlepší hotel v destinaci Liberecký kraj

4/ 5 3 recenzí

Martina Jarošová červenec 2018 Dovolená zde byla velmi průměrná. Cena neodpovídá kvalitě.. Dovolená zde byla velmi průměrná. Kdo čeká standard čtyř hvězdičkového hotelu, ten se nedočká. ... celá recenze

Diatess červenec 2016 Dokonalý hotel v ČR?. Pěkný, útulný hotel na břehu Máchova jezera.... celá recenze

Jolana srpen 2013 Hotel Port - Máchovo jezero. Příjemné překvapení - nově renovovaný hotel, pěkné prostředí, příjemný personál, dobrá kuchyně.... celá recenze