Hotel Pullman Phuket Arcadia Naithon Beach

  Thajsko, Phuket, Nai Thon Beach

Hotel PULLMAN PHUKET ARCADIA NAITHON BEACH

    Thajsko, Andamanské moře, Phuket, Nai Thon Beach
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Středisko

Phuket - Naithon Beach

Poloha

Komfortní hotel je situován na útesu nad mořem bez přístupu na pláž, cca 28 km od Phuketu a cca 8 km od letiště Phuket; nejbližší obchody, bary a restaurace 50 m od hotelu. Vzhledem ke členitému terénu nedoporučujeme osobám se sníženou pohyblivostí.

Vybavení

Otevřená vstupní hala, recepce, směnárna, restaurace, restaurace a la carte, kavárna, 3 bary, minimarket, konferenční centrum, WiFi zdarma; za poplatek internetový koutek, trezor na recepci. 2 bazény, slunečníky, lehátka o osušky u bazénu zdarma.

Sport a zábava

Volejbal, fotbal, vodní tai chi, dětská herna a hřiště pro děti, miniclub, animační programy pro děti a dospělé, příležitostně živá hudba; za poplatek lekce vaření, Spa centrum - sauna, jóga, pilates, masáže, kosmetické procedury.

Ubytování

Dvoulůžkové pokoje deluxe jsou vybaveny vlastním příslušenstvím (koupelna, vysoušeč vlasů, župany, WC), klimatizací, SAT/TV, WiFi, telefonem, varnou konvicí a balkonem; za poplatek minibar.

Stravování

Snídaně formou bufetu.

Pláž

Veřejná písčitá pláž Naithon s pozvolným vstupem do moře se nachází cca 200 m od hotelu, přístup po schodech, (hotelový bus zdarma).

Trasa

Pohodlné lety s jedním přestupem na Phuket

Tipy pro správnou volbu

- poloha na útesu s krásným výhledem
- moderní a komfortní pokoje
- neporučujeme osobám se sníženou pohyblivostí

Informace

* Při ubytování je požadována záloha (v hotovosti nebo zablokováním na kreditní kartě) cca 300 USD/pokoj/pobyt.
* Platnost cestovního pasu musí být minimálně 6 měsíců po návratu.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Pullman Phuket Arcadia Naithon Beach *****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 175 736
dnes 8–19 h

Thajsko

"Země úsměvů" je ideálním místem ke strávení dovolené. Vybere si zde každý, příznivci historických památek, nedotčené přírody i vyznavači nočního života a zábavy. Je to země kontrastů, kde naleznete horské kmeny na severu země, rybářské komunity na jihu, starobylé paláce i úchvatné tropické ostrovy s nejkrásnějšími plážemi. Všude vás budou doprovázet přátelští a přívětiví lidé. Je to vliv budhismu, ale i tradice, kde značnou úlohu hraje tolerance a bezstarostný přístup k životu. Přesvědčte se s námi, že Thajsko je turistickou destinací, která vám poskytne služby na nejvyšší úrovni.

Thajsko - více informací