Hunguest Bük Hotel Répce Gold (West Wing)

  Maďarsko, Západní Maďarsko, Bükfürdő

4/5

HUNGUEST BÜK WEST (HOTEL RÉPCE GOLD) - Rekreační pobyt

  Maďarsko, Maďarské termály, Západní Maďarsko, Bükfürdő
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Popis

Léčivá voda o teplotě 32–38°C je vhodná k léčení poruch pohybového ústrojí, rehabilitacím, léčení chronických gynekologických a urologických zánětů, poúrazové následné léčbě. Rekreační park tzv. „lázně v lázních“ nabízí 3 terasy, čtyřdílný bazén, 2 sauny s bazénkem, masážní sprchy a solárium. V parku se nachází celoročně otevřené kryté zážitková koupele, zajišťující zábavu pro všechny věkové kategorie, např. atrakce „divoká řeka“, perličková vodní postel a bazén.

Čtyřhvězdičkový hotel uspokojí i nejnáročnější požadavky svých hostů, nabízí klimatizovanou restauraci (až pro 400 osob) se specialitami maďarské a mezinárodní kuchyně, lobby bar, business centrum, dětský koutek, biliár, wellness, péče o krásný vzhled (kosmetika, manikúra, pedikúra, masáže, solná komora, solárium). Léčebné služby hotelu: lékařské prohlídky, ucelené léčebné kúry, hydroterapie, elektroterapie a fyzioterapie, zdravotní gymnastika, rozličné masáže, laser, bahenní zábaly parafango.

Hotel Répce*** a Hotel Répce Gold**** – hotely sítě Hunguest hotels rozsahem svých služeb uspokojí i ty nejnáročnější hosty. Hotely jsou situovány v tichém prostředí obklopené stinnými listnatými stromy. Hotelový wellness ostrov nabízí vnitřní bazén, posilovnu, saunu, parní lázeň a jacuzzi. Z hotelu Répce*** a Répce Gold**** lze přejít rovnou do areálu léčebných lázní krytou spojovací chodbou.

Ubytování

Dvoulůžkové pokoje superior s možností přistýlky, klimatizované. Mají koupelnu, WC, TV, telefon, minibar, bezpečnostní schránku a připojení na internet. Některé pokoje jsou s balkonem, pokoje s přistýlkou jsou bez balkonu.

Slevy

Dítě do 4 let ZDARMA při ubytování v pokoji se 2 dospělými osobami. Dětské ceny pro děti do 12 let platí pouze v případě, že je v pokoji s dítětem ubytována alespoň jedna dospělá osoba.

Základní cena zahrnuje

  • Rekreační pobyt
  • ubytování s polopenzí (snídaně a večeře formou bufetu), využití vlastního fitness a saun ve východním křídle, tolik vstupů do léčebných a zážitkových lázní Bükfürdő Thermal & Spa, kolik nocí (např. u 3 nocí = vstupy na 3 dny), použití županu, účast na sportovních programech a v období prázdnin na zábavných programech, využití parkoviště (do vyčerpání kapacity), Wi-Fi na pokojích a lobby.
  • Cena za osobu / noc s polopenzí a programem.
  • Dítě do 4 let ZDARMA při ubytování v pokoji se 2 dospělými osobami. Dětské ceny pro děti do 12 let platí pouze v případě, že je v pokoji s dítětem ubytována alespoň jedna dospělá osoba.

Základní cena nezahrnuje

  • Rekreační poplatek u osob od 18 let
  • Záloha na čipové hodinky
  • Pes

Informace o zájezdu

Pořadatel: CK Rywal, spol. s r.o., IČ 47668873.
Název hotelu dle pořadatele: HUNGUEST BÜK WEST (HOTEL RÉPCE GOLD) - Rekreační pobyt
Lokalita dle pořadatele: Západní Maďarsko, Bükfürdő

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hunguest Bük Hotel Répce Gold (West Wing) ****

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 551 277
dnes 8–19 h

Hodnocení

4/ 5 33 recenzí

Hana Vtipilová únor 2024 Pobyt v lázních. Jezdíme pravidelně v únoru již sedm let. Vždy spokojenost, jídlo dobré, úplně stačí polopenze. Ubytování v pohodě jak v západním,t... celá recenze

Marie říjen 2023 Hotel Humguest Repce Gold Východní křídlo ****. Byli jsme na víkend v říjnu - vše super. Skvěle jsme si odpočinuli. Krásný hotel, moderní, pokoje a prostory -vše čisté, pravide... celá recenze

Radek květen 2022 Repce gold. Zklamani. Pobyt o nekolik tisic drazsi nez minule a kuchyne katastrofa. V nabidce vecer pozuze ctyri jidla. Zruseny gril a na pala... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Maďarsko

Maďarsko je příbuzná země, která je dokonce součástí Visegrádského společenství s Českou republikou. Právě vzdálenost a mimořádně zajímavá turistická místa dělají z rovinaté země podél Dunaje výborný cíl nejen krátkodobých pobytů, ale také plnohodnotné dovolené. Největšími přednostmi země jsou termální prameny a s nimi spojená wellness centra, dále poměrně velké jezero Balaton, které je tradičním cílem letního odpočinku a vodních radovánek. Maďarsko je vyhlášenou krajinou skvělého vína a specifické vynikající gastronomie. Velkým hitem jsou proto různé pobyty ve vinných sklípcích, spojené s gastronomickými zážitky. Velkým historickým a ekonomickým centrem Maďarska je hlavní město Budapešť, které je silně vyhledávané pro eurovíkendové a poznávací pobyty.

Maďarsko - více informací

Nezávazná objednávka

HUNGUEST BÜK WEST (HOTEL RÉPCE GOLD) - Rekreační pobyt
  Maďarsko, Maďarské termály, Západní Maďarsko, Bükfürdő

Cena
7 560 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 551 277

Pobyt

dospělá osoba (při obs. 2 os.)
2
7 560 Kč
příplatek za přistýlku
0
5 295 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
220 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
136 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
270 Kč