Hotel Residence Patrizia

  Itálie, Piemonte, Cannobio

Hotel Residence Patrizia

    Itálie, Italská jezera, Piemonte, Cannobio, Lago Maggiore
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Hotel-Residence Patrizia se nachází v městě Cannobio, cca 50 m od břehu jezera Maggiore a cca 500 metrů od centra města. Je vzdálen 20 minut jízdy od města Locarno a 6 km od města Brissago. Do města Verbania dojedete autem za 30 minut. Hotel-Residence Patrizia má přátelskou a elegantní atmosféru, nabízí světlé a prostorné pokoje. V hotelové restauraci si můžete vychutnat vynikající italská jídla.

jezero Lago Maggiore cca 50 m
pláž Conobbio cca 250 m
centrum města a nákupní možnosti cca 50 m
pláž Canobbio cca 280 m

A

Ubytování

Recepce, úschova zavazadel, WI-FI (zdarma), úschovna kol, výtah, parkoviště (zdarma dle dostupnosti), garáž (zdarma dle dostupnosti), restaurace, bar, terasa, prostory na opalování, slunečníky a lehátka (zdarma dle dostupnosti).

Pro děti: dětská herna, vysoká židle, dětská postýlka na vyžádání za poplatek.

Vybavení

Pokoje jsou vybaveny: vlastní koupelnou (vana/sprcha, WC, fén), pantofle (možné k zapůjčení zdarma), balkon/terasa, klimatizace, topení, minibar (za příplatek), SAT TV, WI-FI, trezor

TYP A: 2 lůžkový pokoj - 25m2 

TYP B: 3-4 lůžkový pokoj - 42m2 - maximální obsazenost 2 dosp. + 2 děti do 18 let

Aktivity

Venkovní bazén (částečně krytý): 200 m2 (děti pod dohledem dospělé osoby).  

Stolní tenis, minigolf.

Za poplatek: půjčovna kol (cca 50 m od hotelu).

Slevy

Osoby na 3. a 4. lůžku:

Děti do 5 let ZDARMA.
Děti od 5 - 12 let sleva 50%.
Osoby od 12 let sleva 20%.
Poznámka

Dětská postýlka na vyžádání za poplatek.

Domací mazlíčci na vyžádání za poplatek.

Pobyt

Jiná délka pobytu možná na ověření.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 351 613
dnes 8–19 h

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací