Rocca Dorada Hotel FV Hotels

  Itálie, Sardinie, Santa Margherita di Pula

Hotel Club Rocca Dorada

    Itálie, Sardinie, Santa Margherita di Pula
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Speciální nabídky

Slevy First Minute jsou již aplikovány v cenách zájezdu: Sleva First Minute letenka zdarma pro 1. dítě do 6 let do 31. 1. 2016

Charakteristika

Hotelový komplex s panoramatickou pozicí obklopen borovicovými lesy a středomořskou vegetací.

Poloha

Hotelový komplex se nachází v rozlehlém soukromém parku o rozloze 3 hektary terasovitě rozmístěný mezi vzrostlými borovicemi a středomořskou vegetací. Nejbližším městem, kam je možno vyrazit za nákupy a restauracemi, je městečko Pula vzdálené 11 km. Vzdálenost od letiště Cagliari 49 km (cca 50 min.).

Vybavení

Hostům je k dispozici recepce, relaxační zóna s TV, 2 bazény, brouzdaliště pro děti, solární terasa se slunečníky a lehátky, butik/bazar, centrální náměstíčko s barem, zákoutí pro odpočinek a místo, kde se konají vystoupení a večerní představení, vnitřní nehlídané parkoviště. Wi-Fi zdarma ve společných prostorách. Zvířata nejsou povolena.

Ubytování

Všechny pokoje jsou jednoduše, ale vkusně zařízeny a vybaveny klimatizací, TV, telefonem, trezorem, mini lednicí, koupelnou se sprchou a fénem. Čtyřlůžkové pokoje vždy řešeny palandou. CLASSIC: se nacházejí v hlavní budově v přízemí nebo v 1 patře. Max obsazenost 3 dospělí + 1 dítě. GARDEN: pokoje v přízemních vilkách v zahradě, všechny se zařízeným patiem. Max. obsazenost 3 dospělí + 1 dítě. MONTE: tyto pokoje směřují do hor. Maximální obsazenost 3 dospělí + 1 dítě. Check in: 17:00 Check out: 10:00 Minimální délka pobytu 2 noci. V období 16/7-27/8 - 5 nocí.

Stravování

PLNÁ PENZE S NÁPOJI Snídaně formou bufetu s možností pozdních snídaní od 10:00 do 11:00 hod. (americká káva a croasan) na hlavním baru. 'Lehký oběd' formou bufetu s nabídnou zeleniny, předkrmů, ovoce, první a druhý chod nebo jako alternativa 'Beach Lunch' , nutná rezervace s možností objednání po dnech, s výběrem z menu a podávané přímo u pláže. Večeře formou bufetu zaměřené na mezinárodní nebo regionální kuchyni. Dále restaurace pořádá tematické večery, gril a show cooking. Voda, nealkoholické nápoje z post mixu a domácí víno v ceně u jídla. Pro hosty s potravinovou intolerancí nebo nesnášenlivostí lepku jsou k dispozici bezlepkové výrobky (není zaručena kontaminace potravin). Obsluha u hlavních jídel může být formou bufetu nebo servírovanou formou dle uvážení vedení hotelu. Pro malé hosty a jejich maminky je k dispozici dětská kuchyňka s asistencí otevřená pouze v době otevření restaurace. K dispozici je zde: ohřívač lahví, mikrovlnka, základní jídla (zeleninový vývar a polévka, těstoviny, mléko, čerstvé ovoce, jogurty a ovocné šťávy). K dispozici nejsou homogenizované výrobky.

Pro děti

Dětské hřiště Baby klub 3-6 let, Mini klub 7-11 let, Junior Club 12-17 let

Sport a animace

Klientům jsou k dispozici 2 bazény, polyvalentní hřiště na tenis, ping pong. Dále denní animace s kolektivními kurzy fitness, sportovní turnaje, dj set a skupinové tance, večerní animace s představeními, kabaret, hry, baby dance. Za poplatek potápění, šnorchlování, půjčení člunů. V blízkosti (cca 12 km od hotelu) se nachází golfová hřiště Golf di Is Molas.

Wellness & beauty

Wellness centrum s nabídkou masáží a kosmetických procedur (vše za poplatek).

Pláž

Nádherná několikakilometrová pláž s jemným bílým pískem, průzračnou vodou a mírným vstupem je ukončena skalisky a nachází se ve vzdálenosti cca 800 m od hotelu (kyvadlová doprava hotelovým minibusem zajištěna v pevně stanovených časech, přiveze klienty cca 80 m od pláže, přístup na pláž po schodech). Na pláži je k dispozici sprcha, toaleta a bar. Plážový servis v ceně od 2. řady (1 slunečník a 2 lehátka na pokoj, do vyčerpání kapacity). První řada na pláži za poplatek. Na vyžádání další lehátko za poplatek €5/ den, plážové osušky €5 zapůjčení a každá výměna (vratná kauce €10).

Poplatky na místě

Povinné: klubová karta €7/osoba a den (neplatí děti do 3 let). Baby Card: děti 0-3 roky.: €15/ noc, zahrnuje veškeré služby dle popisu a menu včetně jídel. Fakultativní (nepovinné): Balíček TOP: €25/pokoj a den - (zahrnuje první nebo druhou řadu na pláži dle dostupnosti; rezervovaný stůl v restaurace; pozdní check-out ve 12:00; první náplň minibaru (6 nápojů + 4 džusy + 2 nealkoholické aperitivy); 2 láhve vody (1/2 l)). Dřívější příjezd na ubytování do 14:00 včetně oběda 25 € dospělí, 15 € děti 3-12 let Dětská postýlka €5/noc (vlastní postýlka zdarma) Plážový servis v 1 řadě týdenní rezervace €20/den (nutno vyžádat při rezervaci). Plážové osušky € 5/ zapůjčení a každá výměna + depozit € 10. Psi malé rasy € 70/ pobyt (poplatek včetně dezinfekce pokoje po odjezdu).

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Rocca Dorada Hotel FV Hotels ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 650 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 335 017
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-hotel-club-rocca-dorada-sardinie-italie-z2335017/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací