San Giusto Hotel

  Itálie, Benátsko, Pie Falcade

3/5

Hotel San Giusto Falcade

    Itálie, Benátsko, Dolomiti Superski, Jižní Tyrolsko, Trentino - Alto Adige, Pie Falcade, Tre Valli
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Hotel leží nedaleko centra (300 m) a cca 600 m od lanovek (Falcade, San Pellegrino), skibus 160 m (22.12.-15.03.). Lyžuje se ve Falcade, San Pellegrino i Alpe Lusia – propojené jsou pouze San Pellegrino a Falcade, do střediska Alpe Lusia jezdí skibus za poplatek. K dispozici jsou i 3 snowparky, možnost sáňkování. Do horského městečka Moena jezdí skibus.

Ubytování

Hotelové pokoje R2, R3, R4 jsou jednoduše zařízené, mají sociální zařízení, TV, fén, wi-fi a možnost 2 přistýlek, některé balkon, pokoje R4B superior mají balkon a 2 ložnice (R4B vždy na vyžádání).

Stravování

Snídaně, večeře, Vánoční a Silvestrovská večeře v ceně.

Vybavení

Recepce, restaurace, hala s TV, herna, bar, wi-fi, výtah, lyžárna, parkoviště limitované, společenská místnost, wellness (od 16 let), bazén, sauna, tělocvična, miniklub pro děti 3-12 let 19.12.-31.03. každý den 10:00-12:30 a 15:30-18:30.
Klubová karta: 2cca 0.12.-28.03. vstup do bazénu, sauna, tělocvična, vířivka, animace, miniklub, vánoční večeře s překvapením pro nejmenší, silvestrovská večeře, skibus v daných hodinách.

Ostatní

sleva 3,4. lůžko na vyžádání

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

San Giusto Hotel ***
Vzdálenost od sjezdovky: 1000 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 669 301
dnes 8–19 h

Hodnocení

3/ 5 2 recenzí

Larry březen 2023 Lyžařský pobyt v Dolomitech. Hotel byl pro většinu účastníků lyžařského zájezdu velkým zklamáním... Je to typ hotelu ROH se vším všudy. Nejvíce nás zklamalo we... celá recenze

Standa prosinec 2013 Průměr. Hotel je vhodný pro rodiny s dětmi, kterým nevadí hlasité, typicky italsky ukřičené prostředí. Do hotelu jsme se dostali s jednode... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-hotel-san-giusto-falcade-benatsko-italie-z2669301/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací