Hotel Sanotel

  Rakousko, Salcbursko, Bad Gastein

Hotel Sanotel s bazénem

  Rakousko, Gasteinertal / Grossarltal, Rakouské termály, Salcbursko, Ski amadé, Bad Gastein, Graukogel, Schlossalm / Angertal / Stubnerkogel
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

moderní rodinný hotel leží poblíž známého gasteinského vodopádu, cca 400 m od centra lázeňského městečka Bad Gastein, lázně Felsenbad cca 1,5 km. Běžecká stopa 5 km.

Zastávka skibusu: u hotelu.

Lyžařský areál: 2 km Stubnerkogelbahn Bad Gastein.

Ubytování

dvě budovy vedle sebe, pokoje pro 2-4 osoby (DBL, 22 m2), s koupelnou a WC, fénem, SAT-TV, některé s balkonem.

Stravování

polopenze – bufetová snídaně, večeře 4chodové menu nebo bufetová.

Vybavení

recepce, lounge, společenská místnost, čítárna, wifi zdarma, jídelna, výtah, lyžárna, limitované parkoviště zdarma, garáž za poplatek, dětský koutek, wellness (150 m2, děti do 13,9 let nemohou do sauny, od 14 let pouze v doprovodu dosp. osoby) s parní lázní, finskou saunou, bio saunou, krytý bazén (5x11 m), masáže za poplatek.

Speciální nabídka

sleva 10% za včasný nákup do 31.10.

7=6 v termínech 08.01.-14.01., 05.03.-09.04.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel Sanotel ****
Vzdálenost od sjezdovky: 1000 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 952 280
dnes 8–19 h

Lokalita

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací