Hotel Santo Domingo

  Španělsko, Madrid

Hotel Santo Domingo

    Španělsko, Madrid
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Nachádza sa v samom srdci centra mesta Madrid, v pešej vzdialenosti od námestia Puerta del Sol, kráľovského paláca a väčšiny najpopulárnejších a najvyhľadávanejších madridských pamiatok. Santo Domingo Hotel je vhodnou a obľúbenou voľbou párov, rodín, ale aj obchodných cestujúcich. Tento 4-hviezdičkový hotel sa nachádza len 20 minút jazdy od letiska a svojím vybavením je správnou voľbou pre tých, ktorí sú skombinovať pohodlné a vkusné ubytovanie s oddychom v tomto meste. Metro stanice Gran Via je vzdilaneá necelých 150 m.

Ubytovania

K dispozícii sú: jednolôžkové izby, dvojlôžkové izby (možnosť prístelky), superior izby
Santo Domingo Hotel má k dispozícii 200 individuálne zdobených a tematických miestnosti. Všetky izby majú vlastnú kúpeľňuso sprchovacím kútom alebo vaňou, so sušičom vlasov, písací stôl, LCD TV so satelitným príjmom, Wi-Fi, trezor a klimatizáciu pre pohodlný pobyt.

Služby hotela

24-hodinová recepcia, vonkajší bazén, terasa na streche, reštaurácia, bar/salónik, bezplatné WI-FI, biznis centrum, konferenčné priestory, izbový servis (vo vyhradenom čase), pomoc s prehliadkami/vstupenkami, čistiareň/práčovňa, úschovňa batožiny,trezor - bezpečnostná schránka na recepcii, prkovanie (za poplatok), výťah, bezbariérový prístup na izbu aj do kúpeľne

Stravovanie

Možnosť stravovania: bez stravy, raňajky
Santo Domingo ponúka raňajky formou bufetu (na vyžiadanie možnosť bezlepkových potravín). Sando reštaurácia ponúka tradičné španielske pokrmy a koktejlový bar situovaný v pôvodnej jaskyni zo 16. storočia.

Doprava

Letecká doprava je zabezpečená na pravidelných linkách. V cene dopravy je zahrnutá príručná batožina štandardných rozmerov a transfer z letiska do hotela a späť. Informáciu o leteckej spoločnosti, letových časoch a presné informácie o batožine pre konkrétny termín vám radi poskytneme na požiadanie.

Doporučený program

Je na Vás ako strávite voľné chvíle. My Vám doporučujeme nasledovný program:
1.deň - Prílet do Madridu. Transfer do hotela. Individuálny program podľa času príletu.
2.deň - Prehliadka mesta: Bazilika sv. Františka el Grande, katedrála Almudena, kráľovský palác, kláštor Monasterio de La Encarnacion, Plaza Mayor, Puerta del Sol a obchodná ulica Gran Via.
3.deň - Prehliadka mesta: Puerta Alcala, Plaza de la Independencia, palác Cibeles, Edificio Metropolis, Banco de Espana, múzeum Thyssen a múzeum Prado. Na záver dňa oddych v parku Retiro.
4.deň - Prehliadka mesta: Plaza de Espana, múzeum kráľovskej akadémie výtvarného umenia, kostol sv Isidra,trh Rastro (koná sa každú nedeľu a počas sviatkov), múzeum Ferrocarril.
5.deň - Individuálny program podľa času odletu. Transfer na letisko. Odlet z Madridu.
V prípade pobytu na 4 dni/3 noci odporúčame vynechať program 4. dňa.

Orientačné ceny vstupov

Bazilika sv. Františka el Grande - 3 €, Kráľovský palác – 11 €, kláštor Monasterio de La Encarnacion - 6 €, Múzeum Thyssen - 6€ , Múzeum Prado – 7 €, Múzeum kráľovskej akadémie výtvarného umenia - 6 €, Múzeum Ferrocarril – 6 €
Jednorázový lístok (zóna A a ML1) - 1,5 € - 2 €, cena je závislá od počtu staníc (1. až 5. stanica 1,50 €, 6 staníc - 1,60 €, 7 staníc - 1,70 €, 8 staníc 1,80 €, 9 staníc 1,90 €, 10 a viac staníc 2 € ), lístok je platný na linky v zóne A a v ML1 (centrálna časť Madridu).
Bus travel card 10 (zóna A, zóna a bus ML1 EMT) - 12,20 €, desať lístkov je platných na desať jázd z akejkoľvek metro stanice, alebo električky v zóne A alebo ML1. Tento lístok je možné použiť aj na mestské autobusy EMT.
Kombinovaný lístok na 10 jázd - 18,30 €, lístok je platný na 10 jázd na akúkoľvek metro stanicu, jediné obmedzenie je, že ho nie je možné použiť na cestu z a na letisko.

Poznámka

Cena zájazdu je kalkulovaná na základe ceny letenky na pravidelnej linke a dostupnosti ubytovania a je denne aktualizovaná. Pri objednaní je potrebné zadávať celé mená pasažierov, tak ako sú uvedené v cestovnom doklade. Zmena mena po zakúpení dokladov nie je možná!

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 625 940
dnes 8–19 h

Španělsko

Španělsko zaujímá většinu Pyrenejského poloostrova a jeho součástí jsou i Kanárské ostrovy a Baleáryse známými ostrovy, jako jsou Mallorca, Menorca, Ibiza a Formentera. Kanárské ostrovy jsou celoročně vyhledávanou destinací, poznejte Gran Canarii, Tenerife nebo Fuerteventuru. Největším turistickým lákadlem jsou jednoznačně španělské pláže a bezpočet architektonických a kulturních zážitků, které tato země po celý rok nabízí. Nejatraktivnější pevninské riviéry jsou Costa Brava a Andalusie. Španělsko je i zemí eurovíkendů, turisty lákají hlavně Madrid a Barcelona.

Západní Středomoří zaručuje návštěvníkům stabilní slunečné počasí po celé léto, v jihošpanělské Andalusii dokonce od května do října. Moře je v letních měsících příjemně vyhřáté až na 26 °C.

 

Na Balearských ostrovech byla nově zavedená turistická taxa, která závisí na kategorii hotelu, ve kterém jsou klienti ubytováni:


Výše turistické taxy (včetně daně) je stanovena vládou a závisí na oficiální kategorii ubytovacího zařízení, ve kterém jsou klienti ubytováni.

Hlavní sezónu 1. 5. - 31.10.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 2,20 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 3,30 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 4,40 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 3,30 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 4.40 EUR/osoba/noc

Vedlejší sezóna 1. 11. - 30. 4.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 0,55 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 0,825 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 1,10 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 0,825 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 1,10 EUR/osoba/noc

Turistická taxa je povinná pro všechny osoby nad 16 let, které navštíví Baleárské ostrovy. Klienti, kteří tráví na ostrovech 9 dní a více, platí od 9. dne 50 % z ceny taxy.
Turistická taxa bude vybírána v hotovosti v místě pobytu přímo v ubytovacích zařízeních.

Španělsko - více informací