Hotel Savoy

Česko, Karlovarský kraj, Františkovy Lázně

SAVOY SPA & MEDICAL HOTEL - Krátkodobý pobyt Vital 2 noci (víkend) - Františkovy Lázně

  Česko, České přehrady, Karlovarský kraj, Krušné hory, Západočeské lázně, Františkovy Lázně, Skalka
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Popis

Najdete zde komplexní balneocentrum, bazén, saunu, ale také kavárnu s barem pro chvíle příjemného posezení. Česká a mezinárodní kuchyně vám bude servírována v nádherné hotelové restauraci, snídaně formou švédských stolů. Ve druhém patře se můžete nechat rozmalovat na kosmetice, pedikúře nebo u kadeřníka. V hotelu je léčebné oddělení a lékař, kavárna, lobby bar, venkovní terasa a společenská místnost, rehabilitační bazén a sauna, internetový koutek, office service, denní tisk, knihovna, fitness koutek, půjčovna jízdních kol a nordic walking holí, praní a žehlení prádla, nabídka kulturních a výletních programů a možnost zapůjčení DVD přehrávače. Speciální procedury jsou zajišťovány v protějších Luisiných lázních. Léčí se zde onemocnění srdce a cév, onemocnění pohybového aparátu, následná péče po onkologických onemocněních a realizují se zde preventivní programy.

V nejbližším okolí se nachází Františkovy Lázně – františkovy Lázně byly založeny 27. dubna 1793 jako Ves císaře Františka a v roce 1807 jim byl úředně přiznán název Františkovy Lázně. Pojmenovány jsou podle císaře Františka I., který je považován za jejich zakladatele.

Ubytování

Jednolůžkový pokoj standard je vybaven vlastním sociálním zařízením (sprchovým koutem nebo vanou, zrcadlem, fénem a WC), trezorem, TV, připojením k internetu přes Wi-Fi, županem a pantoflemi. Pokoje jsou s výhledem do vnitřního dvora. Velikost pokoje 10–16 m2 a velikost postelí 100×200 cm. Dvoulůžkový pokoj standard je vybaven vlastním sociálním zařízením (sprchovým koutem nebo vanou, zrcadlem, fénem a WC), trezorem, TV, připojením k internetu přes Wi-Fi, županem a pantoflemi. Pokoje jsou s výhledem do vnitřního dvora nebo podkrovní. Velikost pokoje 13–24 m2 a velikost postelí 2× 100×200 cm. Jednolůžkový pokoj comfort je vybaven vlastním sociálním zařízením (sprchovým koutem nebo vanou, zrcadlem, fénem a WC), trezorem, TV, připojením k internetu přes Wi-Fi, županem a pantoflemi. Pokoje jsou s výhledem na park nebo Jiráskovou ulici, některé pokoje disponují balkonem. Velikost pokoje 13–16 m2 a velikost postelí 100×200 cm. Dvoulůžkový pokoj comfort je vybaven vlastním sociálním zařízením (sprchovým koutem nebo vanou, zrcadlem, fénem a WC), trezorem, TV, připojením k internetu přes Wi-Fi, županem a pantoflemi. Pokoje jsou s výhledem na park nebo Jiráskovou ulici, některé pokoje disponují balkonem. Velikost pokoje 14–33 m2 a velikost postelí 2× 100×200 cm.

Slevy

Dítě do 3 let bez nároku na lůžko se stravou zdarma. Dětská postýlka na vyžádání zdarma. SLEVA 15% PRO VČASNÉ REZERVACE 45 A VÍCE DNÍ PŘEDEM, platí pro pobyty Lehká léčebná kúra relax, Komplexní Františkolázeňská léčebná kúra, Intensive – Komplexní Františkolázeňská léčebná kúra, Intenzivní lymfový týden a Seniorský pobyt na 4 a 5 nocí. Slevy nelze uplatnit na už zlevněné pobyty.

Základní cena zahrnuje

  • Krátkodobý pobyt Vital 2 noci (víkend)
  • polopenze (snídaně formou bufetů, večeře servírované – výběr ze 3 hlavních jídel + salátový raut) 1× oxygenoterapie 1× aroma částečná masáž 20 min. vstup do bazénu a finské sauny wellness set (župany a pantofle) po dobu pobytu
  • Cena na osobu / 2 noci s polopenzí a programem.
  • Dítě do 3 let bez nároku na lůžko se stravou zdarma. Dětská postýlka na vyžádání zdarma. SLEVA 15% PRO VČASNÉ REZERVACE 45 A VÍCE DNÍ PŘEDEM, platí pro pobyty Lehká léčebná kúra relax, Komplexní Františkolázeňská léčebná kúra, Intensive – Komplexní Františkolázeňská léčebná kúra, Intenzivní lymfový týden a Seniorský pobyt na 4 a 5 nocí. Slevy nelze uplatnit na už zlevněné pobyty.

Základní cena nezahrnuje

  • Dětská postýlka
  • Oběd dospělý
  • Pobyt se psem
  • Oběd dítě do 13 let
  • Parkování u hotelu (dle dostupnosti)
  • Parkování na centrálním parkovišti (dle dostupnosti)
  • Dítě do 3 let v dětské postýlce
  • Dítě 3–13 let na přistýlce s polopenzí a volným vstupem do
  • wellness centra

Informace o zájezdu

Pořadatel: DCK Rekrea Ostrava s.r.o., IČ 25379178.
Název hotelu dle pořadatele: SAVOY SPA & MEDICAL HOTEL - Krátkodobý pobyt Vital 2 noci (víkend) - Františkovy Lázně
Lokalita dle pořadatele: Západní Čechy, Františkovy Lázně

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 582 707
dnes 8–19 h

Nezávazná objednávka

SAVOY SPA & MEDICAL HOTEL - Krátkodobý pobyt Vital 2 noci (víkend) - Františkovy Lázně
  Česko, České přehrady, Karlovarský kraj, Krušné hory, Západočeské lázně, Františkovy Lázně, Skalka

Cena
3 696 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 582 707

Pobyt

dospělá osoba na pevném lůžku
0
3 696 Kč
dítě do 3 let (dětská postýlka)
0
0 Kč
příplatek za dětskou postýlku
0
0 Kč