Hotel Schwarzer Adler

  Rakousko, Tyrolsko, Nauders

Hotel Schwarzer Adler

    Rakousko, Rakouské ledovce, Tiroler Oberland, Tyrolsko, Kaunertal (ledovec), Nauders
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Umístění a vzdálenosti

Středisko: Nachází se v centru, Nákupy: 30 m, Vlakové nádraží: Landeck 40 km, Letiště: Innsbruck 120 km, Resort Nadmořská výška: 1.400 m, Lyžařská oblast / lyžařský vlek: Skiparadies Reschenpass - Bergkastelseilbahn 1 km, Běh na lyžích: ca. 60 km běžecké stopy 400 m, Skibus (další zastávka): zdarma, do 15 minut.10 m, Sjezdové lyžování / sjezd: Ne, Kyvadlová doprava hotelu: Ne.

Vybavení pokojů

Postýlky jsou k dispozici jako přistýlky ve všech typech pokojů: některé, koupelna / sprcha / WC, fén, Župan k zapůjčení: na místě, balkon / terasa, Posezení, rádio, telefon, SAT TV, trezor: zdarma.

Zahrnuté aktivity

Tělocvična; Stolní tenis: denně od 07:00 do 19:00 hodin, pronájem sáněk, týdenní měnící se zábavní program, jako je například pochodeň s osvětlením pochodněmi atd., Jak je zveřejněno místně.

Děti

Dětská postýlka; Playroom: milostivě navržené, dětské menu.

Domácí mazlíčci

platba na místě, 10 EUR - za den, bez stravy (maximálně 1 zvíře na pokoj).

Typy pokojů, apartmánů

2-3 lůžkové sprchy / WC / balkon, Tyrolsko, balkon na severní stranu, ~ 25 m2, 2-4 lůžkové koupelny / WC / balkon, Extra, Adler, opticky oddělená ložnice / obývací pokoj s rozkládací pohovkou, ~ 34 m2 .

Zahrnuto do oblasti fitness a wellness

Wellness plocha: ~ 450 m2, Panoráma-krytý bazén: 29 stupňů s Jetstream, podvodní masáž, Ametystová parní lázeň, Dřevěná sauna, Stubensauna, Infračervená relaxační křesla s výhledem na panorama hor, Relaxační místnost s vodopádem, Vodní postele, útulný oheň, Otevírací doba: podle místního zveřejnění.

Fitness a wellness služby na místě

Solárium; Masáže.

Stravování zahrnuto

Polopenze, uvítací nápoj, snídaně formou bufetu: s ekologickými produkty, 1x týdně snídaně se šampaňským, odpolední svačina: od 15:30 do 17:00 Aprés Ski snack, večeře (4 kurzy): 3 hlavní jídla na výběr, startér - nebo dezertní bufet, salátový bar, tématické večery: každý 1 x týdenní slavnostní večeři o 6 chodech a farmářův bufet, italský bufet nebo čínské fondue.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 703 607
dnes 8–19 h

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací