Hotel Skalka

  Slovensko, Střední Slovensko, Rajecké Teplice

3/5

HOTEL SKALKA

    Slovensko, Malá Fatra, Slovenské termály, Střední Slovensko, Rajecké Teplice
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

lázeňské město Rajecké Teplice leží 15 km jižně od Žiliny, v prostředí s bohatými možnostmi turistiky i koupání. Přírodní léčebné lázně Rajecké Teplice využívají jako hlavní balneoterapeutický prostředek termální prameny 38°C teplé hydrouhličitanovo-vápenato-hořečnaté léčivé vody, která je vhodná především pro léčení pohybového ústrojí. Hotel Skalka se nachází v krásném 5ti hektarovém parku jen několik minut od centra města.

Lyžování

běžecké terény v okolí. Pro sjezdové lyžování - pro začátečníky a středně náročné lyžaře Rajecká Lesná (15 km), Fačkovské sedlo (23 km), Čičmany (28 km), pro náročné lyžaře: Martinské Hole (35 km) a Vrátná (45 km).

Koupání

600 m: SPA Aphrodite (2 vnitřní bazény: rehabilitační/plavecký bazén 30-32° C, vnitřní léčebný/relaxační bazén 37-38° C, saunový svět, venkovní termální areál: sedací klidový bazén, bazén s vodopádem, turecký bazén, plavecký bazén 25 m). 1.500 m: letní termální koupaliště Laura (teplota vody 24-28°C, jeden bazén 50 m a jeden dětský bazén.

Vybavení

restaurace, kavárna, letní terasa, wellness centrum (finská a parní sauna, 2x whirlpool), wellness procedury - masáže a zábaly, nefritové lůžko, magnetoterapie, oxygenoterapie, kryoterapie, bioptron, solární louka, inhalace,…), fitness, dětský koutek a dětské hřiště, multifunkční hřiště, adventure golf, discgolf, půjčovna sportovních potřeb (kola, koloběžky,…). Parkoviště zabezpečené kamerovým systémem.

Balíčky - programy

Rekreační pobyt: 2x/3x/4x/5x/6x7x ubytování s polopenzí. Wellness pobyt na 2 noci: 2x ubytování s polopenzí, 1x klasická masáž, 1x rašelinový zábal. Wellness pobyt na 3-5 nocí: 3x/4x/5x ubytování s polopenzí, 1x hydroterapie (vířivá vana, finská a parní sauna), 1x klasická masáž, 1x oxygen, rašelinový zábal. Wellness pobyt na 6-7 nocí: 6x/7x ubytování s polopenzí, 2x hydroterapie (vířivá vana, finská a parní sauna), 1x termální bazén v lázeňském domě Aphrodite, 1x klasická masáž, 1x rašelinový zábal, 2x masážní křeslo+2x oxygen, 1x nefritové lůžko Ceragem.

Speciální nabídka

WiFi internet ZDARMA. Parkování ZDARMA.

Doprava

vlastní.

Poznámky

Možnost dokoupení cestovního pojištění. Minimální délka pobytu 2 noci. Dítě do 2,99 let bez nároku na služby ZDARMA. Wellness pobyty s procedurami nejsou vhodné pro děti do 11,99 let. V neděli se procedury neposkytují.
U pobytů na 2 noci není možný nástup v sobotu.

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 222 807
dnes 8–19 h

Hodnocení

18. nejlepší hotel v destinaci Střední Slovensko

3/ 5 3 recenzí

čaučin červen 2022 Relaxační pobyt asi za trest. relaxační pobyt od zaměstnavatele asi za trest !! Okna do ulice vedle dost frekventované silnice ... celá recenze

Monika červenec 2018 Tomáš. Dovolenou mohu doporučit .Krásná příroda, krásné termální lázně a v blízkosti koupaliště, minigolf,půjčovna bruslí a kol.... celá recenze

Zbyněk Matouš červenec 2018 Slovensko. Vše proběhlo tak jak mělo.... celá recenze

Slovensko

Naši východní sousedé se mohou pochlubit zejména nádhernou přírodou vysokých pohoří. Vysoké Tatry mají povahu velehor a tomu odpovídá jejich majestátnost. Krása hor vynikne jak v zimě, kdy se promění v lyžařský ráj, tak v létě, kdy lze podnikat jednu túru za druhou po dobrodružných horských stezkách. Na různé sportovní aktivity během celého roku navazuje bohatý wellness program místních hotelů a lázní. Slovensko, to nejsou jenom vysoké hory, jižní část země v Dunajské nížině je vyhlášenou oblastí termálních lázní a wellness komplexů. Turistickým lákadlem je i hlavní město Bratislava. Kromě místního hradu je hlavním cílem také velkolepý Dunaj. Na Slovensku na vás čeká prostředí podobné našemu, podobné ceny a odpadá také jakákoliv jazyková bariéra. Vyzkoušejte Slovenskou republiku jako zajímavý a neokoukaný cíl dovolené.

Slovensko - více informací