Hotel Sommerhof

  Rakousko, Horní Rakousko, Gosau

Hotel Sommerhof

    Rakousko, Dachstein West, Horní Rakousko, Solná komora, Gosau, Gosau / Russbach
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Děti

; ,,, kino, dětské hřiště (1.000 m2), dětská jídla pod dohledem: dětský jídelní stůl (18:00 - 19:00 hodin), vysoká židle, péče o děti: 3 roky, 7 dní v týdnu, 8 hodin . každý den,: 13:00 - 21:00 hodin, měnící program pro děti: jak je zveřejněno místně,,,, rychlovarná konvice (podle dostupnosti),,,, Airhockey, počítačová hra,.

Dětská zařízení za příplatek

Dětská postýlka: Euro 15, - za noc.

Domácí mazlíčci

Pouze na vyžádání, platí se na místě,, Euro 20, -, - za zvíře / za noc, bez stravy (v restauraci).

Fitness a wellness služby na místě

Solárium; Masáže: po dohodě schůzky, otevírací doba: sauna: od 15:00 do 19:30 hodin.

Stravování zahrnuto

Polopenze plus, snídaně formou bufetu, káva a dort (15:00 - 16:30 hodin), večeře:, (09:00 - 21:00),.

Zahrnuté aktivity

; : o dostupnosti, (jak je zveřejněno místně).

Umístění a vzdálenosti

Centrum: Gosau 2 km, Obchod s potravinami: Gosau 2 km, Nákupy: Gosau 2 km, Vlakové nádraží: Gosau 15 km, Autobusová zastávka: Gosau 10 m, Letiště: Salzburg 60 km, Resort Nadmořská výška: 767 m, Veřejný venkovní bazén / jezero : Gosausee (Gebirgssee) Gosau 5 km, Lyžařský vlek: Gosau 5 km.

Vybavení pokojů

Postýlky nejsou k dispozici jako další lůžkoviny ve všech typech pokojů, koupelna / sprcha / WC, fén, Župan k zapůjčení: zdarma, pro dospělé, balkon / terasa, Pohovka: některé, patrová postel: část, Minibar: k zaplacení na místě, Rádio , Telefon, SAT TV, WLAN: zdarma, Bezpečný: zdarma, Nekuřácký, Kosmetické zrcátko.

Typy pokojů, apartmánů

2-3 lůžkové sprchy / WC / balkon, Rotmoos,, strana se zahradou s výhledem na hory, ~ 30 m2, 2-3 lůžkové sprchy / WC / balkon, Extra, borový les, max. 2 dospělí a 1 dítě do 14,9 let, ~ 25 m2, 3-4 lůžkové sprchy / WC, ranní slunce, ložnice s boxovacími postelemi, dětský pokoj s oddělenými posuvnými dveřmi, Min. 3 osoby, max. 2 dospělí a 1 dítě do 14,9 let, ~ 34 m2, 2-4 lůžková koupelna / sprcha / WC, Junior Suite, Dachstein, Lökkermoos, nebo, Sonneck, strana s výhledem na hory, ložnice s manželskou postelí, dětská s místnost s opticky oddělenými posuvnými dveřmi nebo závěsem, ~ 30 m2, 1-2 lůžkové sprchy / WC / balkon, Jednolůžkový / jednolůžkový s dítětem, Rotmoos, min./max. 1 dospělý a 1 dítě do 14,9 let, ~ 30 m2.

Zahrnuto do oblasti fitness a wellness

Wellness plocha: 800 m2, Venkovní bazén: Děti povoleny pod dohledem dospělých. Venkovní bazén: s vnitřním přístupem, vyhřívaný, ~ 62 m2, finská sauna, Samárium, relaxační místnost, dětská sauna, otevírací doba: bazén od 13:00 do 19:30 hodin.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel Sommerhof ****
Vzdálenost od sjezdovky: 200 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 698 489
dnes 8–19 h

Lokalita

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací