Hotel Soraya

Itálie, Friuli Venezia Giulia, Lignano Pineta

Hotel Soraya

    Itálie, Friuli Venezia Giulia, Lignano, Lignano Pineta
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis letoviska

Prostřední část letoviska Lignano, Lignano Pineta, nabízí druhé, menší centrum s typickými obchůdky a restauracemi. Tato část je mnohem klidnější, než Sabbiadoro a většina domů a vilek je obklopena zelenými zahradami a vzrostlými piniemi. V této části jsou pak umístěny i zábavní atrakce města – Aquasplash a lunapark.

Popis objektu

Hotel SORAYA*** (Via delle Palme, 37) s příjemnou rodinnou atmosférou leží nedaleko obchodní třídy a privátní pláže. Hotel má recepci, halu s Wi-Fi, bar, restauraci, billiard, dětský koutek, posilovnu a kamerou hlídané parkoviště. Klientům je k dispozici krytý vyhřívaný bazén a půjčovna kol (za poplatek). Vkusně vybavené pokoje mají vlastní sociální zařízení, fén, TV/SAT, telefon, Wi-Fi (za poplatek), klimatizaci, trezor, minibar a balkon. Na vyžádání jsou také k možné pokoje typu Family (dva propojené pokoje) nebo pokoje Suite (ložnice a obývací pokoj), oba typy s výhledem na moře a hydromasážní sprchou (cena na vyžádání v CK). K dispozici jsou i bezbariérové pokoj Standard.

Vzdálenost od

pláže 250 m

Bazén

bazén krytý, vyhřívaný

Vybavení objektu

recepce, výtah, bezbariérový objekt, Wi-Fi v objektu, v hotelové hale, zdarma, společný internetový koutek s počítačem, v hotelové hale, restaurace, bar, ubytovací kancelář

Venkovní dispozice

solární terasa, za poplatek 10 €/10 min.

Strava

k dokoupení,

oběd cca 15-20 €/osoba (možno pouze červenec-srpen)

,

snídaně nebo polopenze (snídaně formou bufetu, večeře výběr z menu včetně džusu, 1/2 l vody, 1/4 vína a kávy, salátový a zeleninový bar, dezert)

, dětské menu, na vyžádání, bezlepková strava, na vyžádání, vegetariánská strava, na vyžádání

Pro děti lze půjčit

dětská židlička, vanička, sedačka na kolo, přilba

Děti

dětský koutek, společný přebalovací pult

Sport

půjčovna kol, 8 €/den, 1 €/hodina, fitness / posilovna, kulečník / billiard

Ubytování

pokoj, Standard - (počet osob za plnou cenu 2, počet přistýlek 2, počet pokojů 1)
pokoj s manželskou postelí, případně s jednou nebo dvěma přistýlkami, balkon, klimatizace, TV, satelit, Wi-Fi na pokoji, na vyžádání a za poplatek 2 €/1 den, 5 €/3 dny, 10 €/7 dní, trezor, telefon, minibar, sprcha, (sprchový kout), fén, parkoviště, hlídané kamerou, nástupní dny kdykoli, min. pobyt 7 nocí, kratší pobyt na vyžádání, příjezd od 13:00 do 23:00, odjezd 10:30

pokoj, Single - (počet osob za plnou cenu 1, počet přistýlek, počet pokojů 1)
pokoj s jedním lůžkem, balkon, klimatizace, TV, satelit, Wi-Fi na pokoji, na vyžádání a za poplatek 2 €/1 den, 5 €/3 dny, 10 €/7 dní, trezor, telefon, minibar, sprcha, (sprchový kout), fén, parkoviště, hlídané kamerou, nástupní dny kdykoli, min. pobyt 7 nocí, kratší pobyt na vyžádání, příjezd od 13:00 do 23:00, odjezd 10:30

Další informace k ubytování od CK

Vnější bazén: nevyhrivany
Klimatizace: zdarma
Televize: ano
Balkón: ano
Internet: ano

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel Soraya
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 200 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 644 107
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-hotel-soraya-friuli-venezia-giulia-italie-z1644107/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací