Sorea Hotel Trigan

  Slovensko, Východní Slovensko, Štrbské Pleso

5/5

Hotel Sorea Trigan: Relax pobyt 3 noci

    Slovensko, Slovenské termály, Východní Slovensko, Vysoké Tatry, Štrbské Pleso
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Hotel Sorea Trigan

Hotel Sorea TRIGAN leží uprostřed překrásné tatranské přírody v populárním rekreačním centru u Štrbského Plesa na území Tatranského národního parku. Štrbské Pleso je významným turisticko-rekreačním centrem a zároveň nejvýše položeným lázeňským městem střední Evropy s klimaticky nejčistějším ovzduším. Hotel Trigan je výbornou volbou pro rodinnou dovolenou, relaxační pobyt, sportovní soustředění i obchodní jednání. Nabízí komfortní ubytování, příjemné wellness centrum, malebné prostředí a pohodovou atmosféru.

Ubytování

Hoteloví hosté mají k dispozici pohodlně zařízené jednolůžkové a dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky, rodinné pokoje a apartmány. Ke standardní výbavě patří koupelna, WC, telefon, TV se satelitními programy a trezor. Rodiny s dětmi si mohou zapůjčit dětskou postýlku. Internetové připojení WIFI je dostupné v celém hotelu.

Gastronomie

Skvělou slovenskou kuchyni můžete ochutnat v místní restauraci. Snídaně a večeře jsou podávané formou teplých a studených bufetových stolů. Obědy jsou servírované. Hosté mají na výběr ze 4 až 5 jídel včetně vegetariánského menu. Na šálek dobré kávy a dezert zve hotelový lobby bar.  Hotel si vyhrazuje právo pro změnu způsobu stravování v případě obsazení hotelu méně než 30 osobami.

Wellness centrum

V hotelu se nachází wellness svět regenerace a oddychu s bazénovou a saunovou částí. Najdete zde nerezový relaxační a plavecký bazén, dětský bazén se skluzavkou, venkovní ochlazovací bazén, masážní sedadla, masážní trysky, perličkovou koupel, vodní chrlič, sprchu a odpočinkovou zónu s lehátky. V saunové části můžete relaxovat ve finské sauně, ve dvou parních lázních nebo v odpočinkové zóně s relaxační hudbou. Součástí wellness centra je i nabídka masáží a zábalů.

Fitness centrum

Milovníci aktivního odpočinku ocení hotelové fitness centrum s multifunkční posilovací věží, běžícím pásem, stepperem, posilovací týčí se závažím a balančním míčem.

Další hotelové služby a vybavení

Součástí hotelové nabídky je také stolní tenis, biliard, zapůjčení trekingových holí, půjčovna společenských her, dětský koutek, veřejné multifunkční hřiště (tenis, volejbal, fotbal) a terasa s výhledem.

Parkování

Své vozidlo si můžete zaparkovat na nehlídaném parkovišti u hotelu.

Zvířata

Pobyt s pejskem je možný za poplatek 20 €/noc, platba na hotelu. 

Okolí

V letní sezóně jsou v okolí hotelu vyznačené turistické stezky, které vedou do okolních dolin s překrásnými jezírky, na Podbanské, Krivaň, Popradské pleso nebo na Rysy. Letní Fun Park poblíž hotelu Fis nabízí dětské atrakce včetně trampolín, dětské autodráhy nebo bazénu s činkami. Milovníci adrenalinu mohou vyzkoušet bungee jumping nebo paragliding.

V zimní sezoně je Štrbské Pleso jedním z nejnavštěvovanějších lyžařských center ve Vysokých Tatrách. Pro návštěvníky jsou zde k dispozici sedačkové lanovky, vleky, technicky zasněžované sjezdovky, udržované běžecké tratě, možnost nočního lyžování, jízda na sněžních skútrech nebo středisko zimní sportů Park Snow.

Destinace

Štrbské Pleso jsou klimatické lázně u stejnojmenného jezera. V roce 1872 zde byla vybudována první chata a lázně vznikly v r. 1881. Poslední moderní budovy zde vznikly u příležitosti mistrovství světa v lyžování v r. 1970. V současné době zde najdeme mnoho hotelů, restaurací, obchody. Končí zde úzkorozchodná železnice z Popradu a Tatranské Lomnice a také ozubená železnice z Tatranské Štrby.

Láká turisty po celý rok. V zimě si kromě lyží přivezte i běžky, jsou zde kvalitně udržované trasy. Na lyže se vydejte do Areálu snov – do areálu InterSki a Solisko (s novou sedačkovou lanovkou). Zejména v sezóně je pak Štrbské Pleso východiskem pro nejkrásnější tatranské túry, např. na Rysy, Kriváň a další.

Základní cena zahrnuje

  • 3x ubytování, 3x polopenze (snídaně, večeře - formou bufetu), 3x neomezený vstup do centra Wellness svět regenerace a oddychu, Wi-Fi připojení, parkovné, BONUS: skibus během lyžařské sezóny přímo u hotelu.

Základní cena nezahrnuje

  • pobytová taxa
  • Doporučujeme zakoupení komplexního cestovního pojištění včetně storna zájezdu.

Informace o zájezdu

Pořadatel: Geovita, s.r.o., IČ 28568541.
Název hotelu dle pořadatele: Hotel Sorea Trigan: Relax pobyt 3 noci ***
Lokalita dle pořadatele: Vysoké Tatry, Vysoké Tatry - Štrbské pleso

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Sorea Hotel Trigan ***
Vzdálenost od sjezdovky: 1100 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 698 858
dnes 8–19 h

Hodnocení

11. nejlepší hotel v destinaci Východní Slovensko

5/ 5 2 recenzí

LUKAS srpen 2017 Vysoké tatry - velké lákadlo. Protože jsme byli ubytováni velmi blízko Štrbského plesa a Sportovního areálu tak jsme měli úžasný výhled na horské masívy. Tato k... celá recenze

Monika Venderová květen 2014 Báječná dovolená. Nádherná pohodová dovolená v krásném prostředí, skvělé ubytování a služby, ochotný a velmi milý personál celého hotelu.... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Slovensko

Naši východní sousedé se mohou pochlubit zejména nádhernou přírodou vysokých pohoří. Vysoké Tatry mají povahu velehor a tomu odpovídá jejich majestátnost. Krása hor vynikne jak v zimě, kdy se promění v lyžařský ráj, tak v létě, kdy lze podnikat jednu túru za druhou po dobrodružných horských stezkách. Na různé sportovní aktivity během celého roku navazuje bohatý wellness program místních hotelů a lázní. Slovensko, to nejsou jenom vysoké hory, jižní část země v Dunajské nížině je vyhlášenou oblastí termálních lázní a wellness komplexů. Turistickým lákadlem je i hlavní město Bratislava. Kromě místního hradu je hlavním cílem také velkolepý Dunaj. Na Slovensku na vás čeká prostředí podobné našemu, podobné ceny a odpadá také jakákoliv jazyková bariéra. Vyzkoušejte Slovenskou republiku jako zajímavý a neokoukaný cíl dovolené.

Slovensko - více informací

Nezávazná objednávka

Hotel Sorea Trigan: Relax pobyt 3 noci
    Slovensko, Slovenské termály, Východní Slovensko, Vysoké Tatry, Štrbské Pleso

Cena
7 650 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 698 858

Pobyt

dospělá osoba na pevném lůžku
2
7 650 Kč
příplatek za apartmán
0
820 Kč
příplatek za neobsazené lůžko
0
310 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
220 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
136 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
270 Kč