Hotel Sportalm

  Rakousko, Korutany, Bad Kleinkirchheim

3/5

Hotel Sportalm

    Rakousko, Bad Kleinkirchheim, Korutany, Rakouské termály
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Základní informace

Poloha hotelu: centrum 50 m Bad Kleinkirchheim, skiareál Bad Kleinkirchheim 100 m, ski bus 50 m, obchod spotravinami 50 m, železniční stanice Spittal 30 km, letiště  Klagenfurt 50 km, ledovec Mölltaler 60 km, běžkařské stezky před domem (v závislosti na sněhu).

Proč si vybrat Hotel Sportalm*** Bad Kleinkirchheim
  • děti do 5,9 let zdarma
  • ski bus přímo před hotelem
  • u hotelu jsou běžkařské stezky
  • domácí mazlíčci povoleni
Ubytování

Všechny pokoje jsou vybaveny vanou nebo sprchou, WC, telefonem, kabelovou TV, balkonem nebo terasou, županem k zapůjčení.

Typy pokojů:

Pokoj Nockalm - pro 2-3 os., manželská postel, zpravidla rozkládací gauč, lůžkem, sociální zařízení se sprchou nebo vanou

Pokoj Kaiserburg - pro 2-3 os., manželská postel a případně 1 samostatné lůžko, sociální zařízení se prchou nebo vanou, balkon.

Vybavení

V hale hotelu se nachází recepce a lobby bar. Restaurace, která je vyhrazená pouze pro hotelové hosty, bar, WiFi připojení ve většině společných prostor, společenská místnost s kachlovými kamny, společenská místnost s TV, sluneční terasa s posezením, úschovna lyží a lyžařských bot, vyhrazené parkovistě pro hotelové hosty. 

Wellness - sauna, biosauna, pára, horizontální solárium, relaxační koutek s lehátky, kneippův chodník, posilovna. Všechny tyto služby mohou využívat jen osoby starší 16 let.

Strava

Ubytování se snídaní. Snídaně formou kontinentálního bufetu včetně biokoutku a nápojů.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel Sportalm ***
Vzdálenost od sjezdovky: 250 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 266 573
dnes 8–19 h

Hodnocení

4. nejlepší hotel v destinaci Korutany

3/ 5 1 recenzí

Cornelia březen 2013 Zimní dovolená s malým dítětem. Hotel má vynikajícího kuchaře, útulnou restauraci a příjemnou obsluhu. Hotel je naprosto nevhodný pro rodiny s malými dětmi. Ačko... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-hotel-sportalm-bad-kleinkirchheim-rakousko-z2266573/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací