Stelle Marine Hotel & Resort

  Itálie, Sardinie, Cannigione

Hotel Stelle Marine

  Itálie, Sardinie, Cannigione
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Výhody

  • panoramatický výhled na pobřeží
  • soukromá pláž cca 300 m
  • postavený v krásné zahradě
Popis hotelu

Panoramatický výhled na pobřeží. Soukromá pláž cca 300 m. Postavený v krásné zahradě.

Poloha

v mírném kopci, s výhledem na pobřeží. Letovisko Cannigione cca 4 km (dobré spojení místními autobusy, za poplatek). Letiště Olbia cca 35 km.

Pláž

hotelový pláž s hrubým pískem cca 300 m (na pláž vede soukromá cesta, kyvadlová doprava). Lehátka a slunečníky na pláži zdarma (2 lehátka a 1 slunečník na pokoj - cca 5.5.-20.10.).

Vybavení

v hlavní budově: restaurace, bar, společenská místnost. Celkem hotel disponuje 72 pokoji rozdělenými do 1 až 2 podlažních budov, které jsou postaveny v zahradě. Restaurace s panoramatickým výhledem. Bazén s vířivkou a samostatný dětský bazén. Lehátka a slunečníky u bazénu zdarma. Osušky - 1. zdarma, výměna cca 3 €/kus.

Ubytování

Dvoulůžkové pokoje deluxe (A1B/A2B/A3B): klimatizace, sat. TV, telefon, trezor, klimatizace, minibar (za poplatek), fén, sprcha, WC, balkon nebo terasa s výhledem do zahrady.

Dvoulůžkové pokoje deluxe (A2D/A3D): balkon nebo terasa s výhledem na moře, jinak jako A2B.

Rodinné pokoje (A2C/A3C/A4C): balkon nebo terasa s výhledem na moře, jinak jak A2B.

Joker pokoje (A2S): výběr vybavení a polohy pokoje přenecháte hoteliérovi.

Bezbariérové pokoje: na vyžádání.

Stravování

snídaně, polopenze nebo plná penze. Snídaně formou bufetových stolů. Při rezervaci polopenze navíc večeře výběr z menu, salátový bufetový sůl a bufetový stůl z dezerty. Při rezervaci plné penze navíc obědy formou menu.

Sport/aktivity

zdarma: biliár. Cca 1.6.-22.9. sportovní aktivity na pláži a v hotelu: aerobic, aqua aerobic, posilování, večery v piano baru. Za poplatek: půjčovna kol, surfování, potápění ve sportovním centru (místní poskytovatelé, cca 1 km).

Internet

WiFi zdarma v lobby, na terase u baru a u bazénu.

Děti

dětská postýlka (na vyžádání, zdarma), hlídání dětí (na vyžádání, za poplatek cca 15 €/hodina). Maximální počet osob nelze dětskou postýlkou překročit.

Info

služby delegáta: prostřednictvím Connected Service; platba kartou: VISA, MasterCard, American Express; místní kategorie: 4.

Upozornění

na místě povinná platba pobytové taxy - cca 1 - 4 €/os./den.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Stelle Marine Hotel & Resort ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 400 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 007 128
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-hotel-stelle-marine-sardinie-italie-z1007128/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací