Szönyi Hotel Budapest

  Maďarsko, Budapešť a okolí, Budapešť

hotel SZŐNYI GARDEN

    Maďarsko, Budapešť a okolí, Maďarské termály, Budapešť
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Balíček 1

Rekreační pobyt zahrnuje ubytování se snídaní (v počtu dle zvolené délky pobytu), vstup do sauny, whirlpoolu, solné komory, uzavřené parkování, služby česko/maďarsky mluvícího delegáta (k dispozici 24/7 na telefonu).

POLOHA

rodinný hotel se nachází v blízko centra města v budapešťském zeleném pruhu.

VYBAVENÍ UBYTOVACÍHO ZAŘÍZENÍ

recepce, restaurace, bar, terasa, konferenční služby, Wi-Fi, pro děti - hřiště, postýlka stolička; wellness (whirlpool, sauna, solná komora), parkoviště, akceptace platebních karet

VYBAVENÍ POKOJŮ

1 a 2lůžkové pokoje Delux, Rodinný pokoj, vlastní soc. zařízení (sprcha nebo vana, WC, fén), klimatizace, telefon, TV-SAT, Wi-Fi (zdarma), minibar, trezor, balkón nebo terasa.

STRAVOVÁNÍ

snídaně (bufet)

TIPY PRO SPORT A VOLNÝ ČAS

Budapešť - hlavní město Maďarska. Velkoměsto vzniklo roku 1873 sloučením tří samostatných částí (Budína, Starého Budína a Pešti). Město se rozkládá na obou březích Dunaje. Hlavní atrakcí, kromě města samotného jsou městské lázně, kde můžete nerušeně relaxovat.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Szönyi Hotel Budapest ***

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 803 719
dnes 8–19 h

Lokalita

Maďarsko

Maďarsko je příbuzná země, která je dokonce součástí Visegrádského společenství s Českou republikou. Právě vzdálenost a mimořádně zajímavá turistická místa dělají z rovinaté země podél Dunaje výborný cíl nejen krátkodobých pobytů, ale také plnohodnotné dovolené. Největšími přednostmi země jsou termální prameny a s nimi spojená wellness centra, dále poměrně velké jezero Balaton, které je tradičním cílem letního odpočinku a vodních radovánek. Maďarsko je vyhlášenou krajinou skvělého vína a specifické vynikající gastronomie. Velkým hitem jsou proto různé pobyty ve vinných sklípcích, spojené s gastronomickými zážitky. Velkým historickým a ekonomickým centrem Maďarska je hlavní město Budapešť, které je silně vyhledávané pro eurovíkendové a poznávací pobyty.

Maďarsko - více informací