Hotel The Roxy Luxury Moon Resort (ex Aurum Moon Holiday)

  Turecko, Bodrum, Didim

2/5

Hotel THE ROXY LUXURY MOON

    Turecko, Bodrum, Didyma
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Středisko

Didyma

Poloha

Luxusní komplex (ex Aurum Moon Holiday Resort) dvoupodlažních vilek a hlavní budovy se nachází v krásné zahradě přímo u pláže, cca 5 km od historického města Didyma a cca 80 km od letiště; autobusová zastávka cca 200 m od hotelu.

Vybavení

Vstupní hala, recepce, směnárna, hlavní restaurace, 3 a la carte restaurace, 3 bary, minimarket, konferenční místnost, WiFi ve společných prostorách zdarma; 2 bazény pro dospělé, bazén s tobogány, dětský bazén; lehátka a slunečníky zdarma, osušky za vratný depozit.

Sport a zábava

Fitness centrum, stolní tenis, boccia, plážový volejbal, badminton, dětská herna a hřiště, miniclub (4-12 let), animační programy pro děti a dospělé, sauna, turecké lázně; za poplatek masáže, ošetřovací procedury.

Ubytování

Standardní dvoulůžkové pokoje v hlavní budově a ve vilkách s možností přistýlky jsou vybaveny vlastním příslušenstvím (koupelna, vysoušeč vlasů, WC), klimatizací, TV/SAT, telefonem, setem na přípravu kávy a čaje, minibarem, trezorem a balkonem. Za příplatek stejně vybavené rodinné club pokoje ve vilkách s možností až 2 přistýlek.

Stravování

Ultra all inclusive (24 h) zahrnuje snídaně (7:00-10:00), obědy (12:30-14:00) a večeře (18:30-21:00) formou bufetu, pozdní snídaně, odpolední občerstvení (káva, čaj, zákusky), půlnoční polévku, místní rozlévané alkoholické a nealkoholické nápoje (24 h) v časech a místech určených hotelem.

Pláž

Písčitá pláž se nachází přímo u hotelu, vstup do moře možný i z mola, lehátka a slunečníky zdarma, osušky za vratný depozit.

Tipy pro správnou volbu

- rodinná dovolená
- luxusní hotel s prvotřídními službami pro náročnou klientelu
- bazén se skluzavkami pro děti i dospělé
- program ultra all inclusive

Informace

Jednolůžkové pokoje na vyžádání.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

The Roxy Luxury Moon Resort (ex Aurum Moon Holiday) *****
Typ pláže: písčito - oblázková
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 175 416
dnes 8–19 h

Hodnocení

2/ 5 2 recenzí

Jana srpen 2019 KATASTROFA. Tento hotel neodpovídá 5*, jak uvádí popisek, luxusní hotel pro náročnou klientelu si představujeme opravdu jinak.... celá recenze

václavka n. srpen 2019 Už nikdy více. moje nejhorší dovolená... celá recenze

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-hotel-the-roxy-luxury-moon-bodrum-turecko-z1175416/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Turecko

Turecko je zemí Orientu, která vzhledem k poloze na pomezí dvou kontinentů, je přepestrou směsicí a přebohatou pokladnicí kultur, tradic a historie, lákající k poznání. Již při vyslovení jména této země, mnohým z nás se vybaví nekonečné dlouhé pláže a příjemně hřejivé paprsky slunce, klikaté uličky bazarů, přeplněné výlohy místních vyhlášených zlatníků, světoznámé pestrobarevné koberce, kterými své paláce zdobí monarchové po celém světě, smlouvání při nákupech suvenýrů, sladká vůně jasmínu a baklavy pouličního prodejce… Turecko se však pyšní také jednou z nejstarších historií vůbec. Vždyť právě na území dnešního Turecka se vyvíjely nejstarší civilizace lidstva. Postupem času a během let a staletí tak Chetité, Peršané, Trójané, Řekové i Římané a mnohé další civilizace zde zanechali stopy svých kultur a předurčili toto území jedním z nejzajímavějších pro historiky a milovníky dějin vůbec.

Turecko - více informací