Hotel Tullnerfeld

Rakousko, Dolní Rakousko, Langenrohr

Hotel Tullnerfeld

  Rakousko, Dolní Rakousko, Langenrohr
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Hotel

Hotel Tullnerfeld se nachází pouhých 5 minut chůze od výstaviště Garten Tulln. Pokoje jsou vyzdobeny v severském stylu se spoustou dřeva, útulnými boxspringovými lůžky a teplými barvami.

Umístění a vzdálenost

Centrum: Tulln 1 km, Příloha: 500 m, Obchod s potravinami: 100 m, Nákupy: 100 m, Vlakové nádraží: Tulln 2 km, Autobusová zastávka: 100 m, Messe Tulln 500 m.

Obecná zařízení

Recepce, Recepční prostor, Obývací pokoj, TV místnost, WLAN: zdarma, Úschovna jízdních kol, Parkování: zdarma, Snídaně, Kavárna, Kiosk, Nekuřácký objekt.

Vybavení pokojů

Dětská postýlka k dispozici jako přistýlka ve všech typech pokojů, Sprcha / WC, Topení, Satelitní TV, WLAN: zdarma, Nekuřácký.

Typy pokojů a apartmánů

2 lůžka sprcha / WC, 18 - 21 m2.

Stravování

Snídaně, Snídaně formou bufetu: bohatá snídaně formou bufetu s regionálními produkty.

Stravovaní za příplatek

Bistro je otevřeno od 17:00 do 21:00 hodin.

Aktivity

Zahradní show Tulln.

Domácí mazlíčci

Euro 7, -, - za den po dohodě za poplatek místně bez jídla.

Smíšený

Kreditní karty: Debit karty / EC karty, MasterCard, Visa, Pokoj pro alergiky, Bezbariérový přístup: Ano, Příjezd od: 15:00 hodin, Odjezd: 11:00 hodin, recepce.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 333 071
dnes 8–19 h

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací