Hotel Villa D'Este

  Itálie, Friuli Venezia Giulia, Grado

Hotel Villa d’Este

    Itálie, Friuli Venezia Giulia, Grado
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Popis letoviska

Cca 11 km jižně od Aquileia, na osamoceném místě uprostřed laguny a na konci dlouhého silničního mostu přes lagunu, se nachází starobylé ostrovní město Grado, jehož prostřednictvím Aquileia kdysi obchodovala se Sýrií, Kyprem, Arábií i Malou Asií. Grado nejsou malými Benátkami, i když je jim jeho historie podobná a také jeho malé a velmi pěkné historické centrum není zdaleka ztraceno mezi budovami velkého moderního letoviska, ale právě spojení historického centra s písčitými plážemi z něj vytvářejí příjemné místo pro strávení zajímavé dovolené. 

Grado Pineta obklopené borovým hájem je spojeno s centrem asi 3 km dlouhou cyklostezkou. Tato část letoviska je ideální pro klidnou rodinnou dovolenou na pláži. Místní lidé se zde rádi schází v podvečer u aperitivu. Nechybí zde ani obchody a restaurace. Větrné pobřeží si oblíbili také kite surfaři z celé Evropy.

Popis objektu

Hotel VILLA D’ESTE*** (Via Giuseppe Parini) se nachází pár kroků od laguny, na klidném místě v části Citt? Giardino, nedaleko pláže a aquaparku Parco Acquatico s množstvím vodních atrakcí. V blízkosti jsou termální lázně s mořskou vodou, tenisové kurty, dětský park a minigolf. Součástí hotelu je výtah, recepce s omezeným provozem (nonstop recepce pak k dispozici v Aparthotelu Touring*** - 65 m), společenská místnost s TV/SAT, menší bazén se slunečníky a lehátky, solární terasa s vířivkou a panoramatickým výhledem, půjčovna kol a holí Nordic Walking, úschovna kol se servisním koutkem a dobíjející stanicí pro elektrokola. Snídaně jsou podávané v Aparthotelu Touring*** (65 m), obědy a večeře je možné dokoupit na místě v restauraci hotelu Argentina*** (240 m). Klientům je k dispozici parkoviště (omezená kapacita, za poplatek), další možností je parkování zdarma v okolních uličkách u hotelu. Všechny pokoje mají vlastní sociální zařízení, fén, TV/SAT, telefon, Wi-Fi, trezor, malou lednici, klimatizaci a balkon (mimo pokojů Basic a Single). Hotel nabízí plážový servis a vstup na golfové hřiště Golf Club di Grado za zvýhodněné ceny (informace na recepci).

, Slevy a zvláštní nabídky

sleva 5% při objednávce do 29.04.
7=6 a 14=12 v období do 18.06. a od 03.09.
7=6 a 14=12 v období 18.06. - 02.07. při objednávce do 29.04.
7=6 v období 27.08. - 03.09. při objednávce do 29.04.

Vzdálenost od

pláže 450 m, historického centra 1,7 km, psí pláže Lido di Fido 650 m, aquaparku 450 m

Bazén

bazén menší, s lehátky a slunečníky

Pozice objektu v letovisku

klidné místo

Vybavení objektu

recepce, s omezeným provozem (nonstop recepce pak k dispozici v Hotelu Touring**** - 65 m), výtah, Wi-Fi v objektu, společný internetový koutek s počítačem, za poplatek, 65 m (Aparthotel Touring***), restaurace, 240 m (Hotel Argentina***), snack bar, 65 m (Aparthotel Touring***), snídaňový sál, 65 m (Aparthotel Touring***), společenská místnost / salonek, s TV/SAT, ubytovací kancelář

Služby v objektu

buzení telefonem, taxi

Venkovní dispozice

solární terasa, panoramatická, s vířivkou, s lehátky, se slunečníky

Strava

k dokoupení,

obědy a večeře, výběr z menu v restauraci Hotelu Argentina*** (240 m), bez nápojů 16 €/os./den, 12 €/den děti do 12 let

,

bez stravy nebo snídaně formou bufetu podávaná v Aparthotelu Touring*** (65 m)

, dětské menu, na vyžádání, bezlepková strava, na vyžádání, vegetariánská strava, na vyžádání

Pro děti lze půjčit

dětská židlička, zábrany k posteli, sedačka na kolo, dětská přilba

Děti

dětský koutek, (Hotel Argentina*** - 240 m), možnost ohřevu dětských jídel

Sport

úschova kol, se servisním koutkem a dobíjející stanicí pro elektrokola, půjčovna kol, holí Nordic Walking (zdarma, omezený počet), golf, zvýhodněné vstupné do Golf Club di Grado (informace na recepci)

Ubytování

pokoj, Basic - ()
pokoj s manželskou postelí, případně s jednou nebo dvěma přistýlkami (mohou být i patrové postele), bez balkonu, klimatizace, TV, satelit, Wi-Fi na pokoji, trezor, telefon, lednice, malá, sprcha, fén, parkoviště, omezená kapacita, parkovací místo na vyžádání a za poplatek 6 €/den. Možnost parkování zdarma na ulici v blízkosti hotelu, nástupní dny kdykoli, min. pobyt min. pobyt 3 noci, kratší pobyt na vyžádání a za možný příplatek, příjezd od 14:00 do 21:00 (pozdější příjezd na vyžádání předem a za poplatek), odjezd 10:00 (pozdější odjezd na vyžádání dle možností hotelu a za poplatek)
pokoj, Standard - ()
pokoj s manželskou postelí (některé případně s dětskou postýlkou), balkon, klimatizace, TV, satelit, Wi-Fi na pokoji, trezor, telefon, lednice, malá, sprcha, fén, parkoviště, omezená kapacita, parkovací místo na vyžádání a za poplatek 6 €/den. Možnost parkování zdarma na ulici v blízkosti hotelu, nástupní dny kdykoli, min. pobyt min. pobyt 3 noci, kratší pobyt na vyžádání a za možný příplatek, příjezd od 14:00 do 21:00 (pozdější příjezd na vyžádání předem a za poplatek), odjezd 10:00 (pozdější odjezd na vyžádání dle možností hotelu a za poplatek)
pokoj, Apartment - ()
2 propojené pokoje s manželskou postelí (pokoj Basic + pokoj Standard)
Min. obsazenost 3 osoby., balkon, 1x, klimatizace, TV, satelit, Wi-Fi na pokoji, trezor, telefon, lednice, malá, sprcha, fén, druhé soc. zařízení, parkoviště, omezená kapacita, parkovací místo na vyžádání a za poplatek 6 €/den. Možnost parkování zdarma na ulici v blízkosti hotelu, nástupní dny kdykoli, min. pobyt min. pobyt 3 noci, kratší pobyt na vyžádání a za možný příplatek, příjezd od 14:00 do 21:00 (pozdější příjezd na vyžádání předem a za poplatek), odjezd 10:00 (pozdější odjezd na vyžádání dle možností hotelu a za poplatek)
pokoj, Single - ()
pokoj s jedním lůžkem, bez balkonu, klimatizace, TV, satelit, Wi-Fi na pokoji, trezor, telefon, lednice, malá, sprcha, fén, parkoviště, omezená kapacita, parkovací místo na vyžádání a za poplatek 6 €/den. Možnost parkování zdarma na ulici v blízkosti hotelu, nástupní dny kdykoli, min. pobyt min. pobyt 3 noci, kratší pobyt na vyžádání a za možný příplatek, příjezd od 14:00 do 21:00 (pozdější příjezd na vyžádání předem a za poplatek), odjezd 10:00 (pozdější odjezd na vyžádání dle možností hotelu a za poplatek)

Další informace k ubytování od CK

Vnější bazén: nevyhrivany
Klimatizace: zdarma
Televize: ano
Lednička: ano
Balkón: ano
Internet: ano

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel Villa D'Este ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 300 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 114 043
dnes 8–19 h

Lokalita

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací