Villa Rosa Hotel

  Itálie, Emilia Romagna, Misano Adriatico

Hotel Villa Rosa

    Itálie, Emilia Romagna, Riccione
Tento hotel není aktuálně v nabídce
popis
Letní dovolená v italském letovisku Riccione v hotelu Villa Rosa***
  • Ubytování na 5–7 nocí v hotelu Villa Rosa***
  • Stravování formou plné penze
  • K dispozici vířivka na terase
  • Domácí mazlíčci jsou vítání
  • Děti do 2,99 let bez lůžka zdarma
  • WiFi připojení zdarma
  • Klimatizace v ceně ubytování
  • Písčitá pláž cca 250 m od hotelu
  • Vlastní i autobusová doprava
  • Vhodné pro rodiny s dětmi
Riccione – město odpočinku i zábavy

Přímořské letovisko Riccione najdete nedaleko největšího evropského turistického centra – Rimini. Riccione se přezdívá 'zelená perla Jadranu' a leží v oblasti Emilia Romagna, Riccione se může pyšnit tematickým parkem Otremare (vodní svět, kino IMAX, delfinárium), nádhernými plážemi a nepřebernou nabídkou ubytovacích kapacit a sportovišť. V Riccione trávily léto hvězdy filmového, televizního, hudebního i sportovního nebe (Vittorio de Sica, Pelé, Mina, Ugo Tognazzi). Během procházky městem můžete narazit i na slavného závodníka Valentina Rosiho, jehož rodiče vlastní dům jen pár kilometrů od Riccione.

Ubytování v hotelu Villa Rosa***S

Hotel Villa Rosa se nachází ve městě Riccione, nedaleko malého přístavu. V okolí lze nalézt mnoho restaurací, kaváren a barů. Hotel je vybaven recepcí, restaurací, WiFi připojením (zdarma), vířivkou na hotelové terase, dětským hřištěm a 2 parkovišti. Jedno parkoviště se nachází u hotelu a druhé je vzdáleno cca 700 m. Parkoviště jsou oplocená a jsou za poplatek 10 €/auto/den (na vyžádání při rezervaci). Menší domácí zvířata jsou povolena za poplatek 35 €/pobyt.

Dvoulůžkové pokoje s možností až dvou přistýlek

Pokoje jsou vybavené vlastním sociálním zařízením, fénem, telefonem, SAT/TV, klimatizací (jen v období 25. 5. – 7. 9. 2019), trezorem, mini ledničkou, WiFi připojením a balkonem.

Děti do 2,99 let jsou bez nároku na lůžko, spí na lůžku s rodiči, případně na vyžádané postýlce. Dětskou postýlku lze vyžádat zdarma.

V případě, že se jedná o 2 dospělé a 1 dítě do 2,99 let, nebudou mít pokoj 2+1, který mají ve smlouvě, ale pouze pokoj 2+0 – dítě nemá přistýlku, ale spí s rodiči v posteli (případně na vyžádané postýlce). V případě, že se jedná o 2 dospělé a 2 děti do 2,99 let, nebudou mít pokoj 2+2, který mají ve smlouvě, ale pouze pokoj 2+0 – děti nemají nárok na přistýlku, ale spí s rodiči v posteli (případně na vyžádané postýlce)!

Stravování formou plné penze
  • Snídaně formou slaného a sladkého bufetu
  • Obědy a večeře jsou servírované výběrem ze 3 menu o 2 chodech doplněné o ovoce nebo dezert, bufet s předkrmy a zeleninou
  • Nápoje nejsou zahrnuty v ceně
Písčitá pláž cca 250 metrů

Nejbližší písečná pláž se nachází cca 250 metrů od hotelu. C riccione jsou jak placené, tak volné pláže. Na volné pláži si můžete roztáhnout své ručníky, vstup na placenou pláž je za poplatek plážového servisu, který se pohybuje cca od 14 €/den a je v něm zahrnut 1 slunečník a 2 lehátka nebo křesílka.

Tipy na výlety

Nejen moře láká návštěvníky do Riccione, ale také výtečná kuchyně, historické památky a příroda. Riccione se pyšní svými čistými plážemi, které ostatně najdete v celé provincii Rimini. Na výlety lákají i další turistická centra: Rimini, Catollica, Misano Adriatico, Bellaria, Igea Marina nebo Gabicce Mare. Z Riccione se můžete vydat procházkou kolem moře nebo na kole do města Catollica. Vaší pozornosti by neměla ujít návštěva tamního akvária (Parco Mirano Le Navi di Catillica). Nachází se pod mořskou hladinou a návštěvníkům se tak nabízí unikátní pohled na mořský život. Je možné se také za poplatek domluvit na individuální potápění mezi žraloky v bezpečnostní kleci. Zvuky moře 'I suoni del mare' jsou dalším lákadlem tohoto vodního světa.

Důležité informace
  • Povinná pobytová taxa cca 1,5 €/os./den
  • Menší domácí zvířata jsou povolena za poplatek 35 €/pobyt
  • Parkoviště je za poplatek 10 €/auto/den (na vyžádání při rezervaci)
  • Klimatizace je zdarma a je v provozu cca 25. 5. – 7. 9. 2019
  • Děti 0–2,99 let spí na lůžku s rodiči, nemají vlastní postel, možnost vypůjčení dětské postýlky zdarma (nutné vyžádat předem v CK).
  • Cestovat můžete s platným OP
  • Děti musí mít platný OP nebo vlastní cestovní pas
  • Možnost vlastní nebo autobusové dopravy
  • Při autobusové dopravě je velmi brzký ranní příjezd a na cestu zpět pozdější odjezd v podvečerních – večerních hodinách
  • WiFi připojení – CK neručí za kvalitu připojení WiFi a za případné výpadky, do pokojů většinou signál WiFi nedosáhne
  • Adaptéry pro italské zásuvky – naše klasické ploché zástrčky se dvěma kolíky pasují do italských užších nebo kombinovaných zásuvek. Pro použití eurozástrčky budete muset zakoupit speciální adaptér (adattatore per la presa elettrica nebo jen zkráceně adattatore, případně riduzione elettrica). Mají je v každém supermarketu, elektru za ceny cca € 1,50 – 3,50 (podle typu).

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Villa Rosa Hotel ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 30 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 207 925
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-hotel-villa-rosa-emilia-romagna-italie-z1207925/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací