Crowne Plaza Istanbul Old City Hotel IHG

  Turecko, Istanbul

HOTEL CROWN PLAZA ISTANBUL OLD CITY

    Turecko, Istanbul
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Luxusní 5* hotel, dříve známý po názvem Wyndham Old Town, leží ve staré části Istanbulu Laleli v blízkosti zastávky tramvaje Laleli Universite. Tramvajovou linkou se dále dostanete na náměstí Sultanahmet, k Egyptskému bazaru nebo do části Taksim se známou nákupnou třídou Istiklal Caddesi. Stanice metra Aksaray se nachází 200 m od hotelu. Velký bazar je v pěší vzdálenosti od hotelu a v okolí hotelu se nachází množství menších obchůdků i restaurací. Hned za hotelem je mešita Laleli a příjemná typická turecká shisha kavárna. Tento hotel doporučujeme pro náročnější klientelu.

Sport a fitness

Pro aktivní způsob dovolené jsou k dispozici tenisové kurty s betonovým povrchem (osvětlení a zapůjčení vybavení za poplatek), plážový volejbal, tělocvična, minigolf, stolní tenis, šipky, šlapadla, minigolf a petangová hřiště, za poplatek se nabízí elektronické šipky, kulečník, sauna, pára, masáže a jacuzzi Pro děti se nabízí dětské koutky a hřiště. Hotel pro své hosty pořádá pravidelné animační programy. Hosté mohou za poplatek využít připojení k internetu. Lehátka a slunečníky u bazénu jsou k dispozici zdarma.

Obecný popis & Poloha

Hotel Crown Plaza nabízí luxus a bezchybné služby pro nejnáročnější zákazníky. Hotel Crown Plaza se nachází v části Antalya Konyaalti, pouhých 5 km od centra města Antalya. Ke kulturnímu centru Ataturk dojdete od hotelu Crown Plaza za 5 minut. Antalya Giant Aquarium pouhých 5 km. Vodopády Duden Water Falls cca 30 km. Mezinárodní letiště Antalya je vzdáleno 19 km.

Vybavení hotelu

Hosté mají k dispozici vstupní halu s recepcí, směnárnou a lobby barem, restauraci Laleli (tradiční turecká kuchyně a mezinárodní kuchyně), bar, Wi-Fi připojení ve všech prostorách zdarma, posilovnu, krytý bazén a wellness centrum.

Vybavení pokoje

Ubytování je nabízeno ve elegantních dvoulůžkových pokojích s možností jedné přistýlky. K vybavení každého pokoje patří vlastní sociální zařízení (koupelna s vanou nebo sprchovým koutem, toaleta a fén), trezor, SAT/TV, telefon, klimatizace, Wi-Fi připojení, příslušenství pro přípravy kávy a čaje a posezení. Možnost jedné přistýlky (u dvoulůžkových pokojů s přistýlkou se může snížit komfort ubytování).

Stravování

Snídaně jsou formou bufetu.

Poznámka
  • Uvedená cena zájezdu obsahuje cenu letenky v optimální knihovací třídě. Konečná cena se může od této uvedené lišit, což Vám rádi ověříme po odeslání NEZÁVAZNÉ objednávky. Zájezdy jsou na vyžádání a zpětné potvrzení.Při následném potvrzení rezervace je zapotřebí kopie cestovních dokladů.
Služby za poplatek

Možnost přiobjednat: - Rozšířené Top cestovní pojištění vč. storna zájezdu za 480,- Kč / os. / pobyt - Zvýhodněný programový balíček 199,- Eur (možnost dokoupení u delegáta na místě) - 5x večeře za 1 680,- Kč / osoba (mimo ubytování v Istanbulu) Fakultativní služby (možnost přiobjednat na místě u delegáta): Zvýhodněný programový balíček za 199,- Eur: - Veškeré vstupy a prohlídky dle programu zájezdu - Plavba lodí po Bosporu (Istanbul) - 6 obědů během výletů (nápoje nejsou zahrnuty v ceně) - Odborný výklad českého zkušeného průvodce během všech výletů a prohlídek Možnost dalších fakultativních výletů: - vyhlídkový let balónem nad krajinou Kappadokie - naskytnou se Vám spektakulární výhledy na měsíční krajinu, skalní města, pohoří i údolí Kappadokie; let trvá cca 1. hod a je zakončen ceremoniálem s občerstvením a sektem, let se koná v 4. den programu; orientační cena: 150,- Eur / osoba.

Pláž & plážový servis

Písečná pláž leží v těsné blízkosti hotelového komplexu. Hosté mohou využít nabídky vodních sportů, surfing, šlapadla nebo potápěčské centrum (některé z těchto aktivit mohou být zpoplatněny). Lehátka a slunečníky lze využívat bezplatně.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Crowne Plaza Istanbul Old City Hotel IHG *****

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 401 233
dnes 8–19 h

Turecko

Turecko je zemí Orientu, která vzhledem k poloze na pomezí dvou kontinentů, je přepestrou směsicí a přebohatou pokladnicí kultur, tradic a historie, lákající k poznání. Již při vyslovení jména této země, mnohým z nás se vybaví nekonečné dlouhé pláže a příjemně hřejivé paprsky slunce, klikaté uličky bazarů, přeplněné výlohy místních vyhlášených zlatníků, světoznámé pestrobarevné koberce, kterými své paláce zdobí monarchové po celém světě, smlouvání při nákupech suvenýrů, sladká vůně jasmínu a baklavy pouličního prodejce… Turecko se však pyšní také jednou z nejstarších historií vůbec. Vždyť právě na území dnešního Turecka se vyvíjely nejstarší civilizace lidstva. Postupem času a během let a staletí tak Chetité, Peršané, Trójané, Řekové i Římané a mnohé další civilizace zde zanechali stopy svých kultur a předurčili toto území jedním z nejzajímavějších pro historiky a milovníky dějin vůbec.

Turecko - více informací