Hotel Zátoka

  Slovensko, Bratislava a okolí, Senec

4/5

Hotel Zátoka

    Slovensko, Bratislava a okolí, Jižní Slovensko, Senec
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Výhody nabídky
  • Pohodový hotel na břehu Seneckého jezera.
  • Skvělé místo pro rekreační pobyt.
  • Pohodlné pokoje s krásným výhledem na jezero.
  • Hotel disponuje vlastní soukromou pláží a bezbariérovým přístupem.
Letovisko

Senec

Umístění

Hotel Zátoka se nachází v rekreační zóně přímo na břehu Slunečních jezer - Sever ve městě Senec. Těšit se můžete na pohádkový výhled na jezero a klidnou rodinnou atmosféru. Hotel poskytuje komfortní ubytování v 35 útulně zařízených pokojích pro páry, i rodiny s dětmi.

Pláž

Vlastní soukromá pláž u jezera.

Hotel

Restaurace, sauna, terasa, zahrada s panoramatickým výhledem, soukromá pláž, dětské hřiště. Bezbariérový přístup : snížené umyvalo, zvýšená toaleta, tolaeta s madly.

Pokoje
  • Typy pokojů:
  • dvoulůžkový pokoj
  • třílůžkový pokoj
  • rodinný pokoj pro 4 osoby : manželská postel + palanda

Vybavení : koupelna se sprchovým koutem nebo vana, sociální zařízení, lednička, trezor, TV s rozsáhlým výběrem programů, WiFi připojení, fén.
Ortopedické matrace s peřinami vhodnými pro alergiky.Většina pokojů má balkon s posezením, jižně orientované pokoje nabízejí krásný panoramatický výhled na jezero.

Stravování

Bez stravování s možností přikoupení snídaně nebo polopenze.
Tradiční regionální kuchyně nebo mezinárodní.
Venkovní terasa jakož i klimatizovaná zimní zahrada nabízejí jedinečný výhled na jezero.

Rekreace
  • Po náročném dni si můžete odpočinout v hotelovém relaxačním centru se saunou. Nebo posedět na příjemné večeři či kávě v hotelové restaurace přímo na terase nebo v klimatizované zimní zahradě s panoramatickým výhledem na celé jezero.
    K odpočinku a relaxaci lze využít i krytý bazén ve vedlejší budově a 5 saun.
    Ostatní aktivity:
  • tenis na venkovním kurtu
  • plavání v Aquababy klubu
    Nabídka programu
    • Možnost ubytování:
  • od 2 nocí
  • zkrácený pobyt 4 noci (po-pá)
  • víkendový pobyt 3 noci (pá-po)

* týdenní pobyt 7 nocí (po-po; pá-pá)

Informace

Příjezd: od 16:00
Odjezd: do 10:00
Domácí zvířata povolena : 8€/noc.
Městský poplatek: 1€/osobu/noc.
Parkování vozidel je možné na parkovišti přímo před hotelem, 6 EUR/auto a noc.
Dětská postýlka: 5€/noc.
Vratná záloha 50€/pokoj.

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 466 871
dnes 8–19 h

Hodnocení

2. nejlepší hotel v destinaci Bratislava a okolí

4/ 5 7 recenzí

Veronika srpen 2023 Raději jeďte jinam. Po příjezdu po vás chtějí 6e / noc parkováni. Nikde o tomto poplatků není zmínka. Hotel má sice 3* hvězdy, ale působí podprůměrné.... celá recenze

Jano duben 2023 Oslava. Zabezpecenie oslavy v suvislosti so stravovanim na jednotku. Zabezpecenie ubytovania diametralne odlisne -pozdny check in, ( chyz... celá recenze

Martin červenec 2021 Nejhorší dovolená. Hotel se pyšní 3 hvězdami, tak si člověk řekne, že by mohl mít alespoň průměrnou úroveň. Tak to ani omylem. Úklidu nebo vyměněných... celá recenze

Slovensko

Naši východní sousedé se mohou pochlubit zejména nádhernou přírodou vysokých pohoří. Vysoké Tatry mají povahu velehor a tomu odpovídá jejich majestátnost. Krása hor vynikne jak v zimě, kdy se promění v lyžařský ráj, tak v létě, kdy lze podnikat jednu túru za druhou po dobrodružných horských stezkách. Na různé sportovní aktivity během celého roku navazuje bohatý wellness program místních hotelů a lázní. Slovensko, to nejsou jenom vysoké hory, jižní část země v Dunajské nížině je vyhlášenou oblastí termálních lázní a wellness komplexů. Turistickým lákadlem je i hlavní město Bratislava. Kromě místního hradu je hlavním cílem také velkolepý Dunaj. Na Slovensku na vás čeká prostředí podobné našemu, podobné ceny a odpadá také jakákoliv jazyková bariéra. Vyzkoušejte Slovenskou republiku jako zajímavý a neokoukaný cíl dovolené.

Slovensko - více informací