Zeta Hotel

  Černá Hora, Budva, Rafailoviči

Hotel Zeta

    Černá Hora, Budva, Bečići
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

hotel Zeta je položen na samotné promenádě letoviska Rafailoviči, které je příměstskými linkami a trasou pro pěší napojeno na Budvu. Z hotelu můžete podnikat procházky po promenádě do letovisek Bečiči a Budva nebo na proslulou pláž Kamenovo.

Vybavenost

recepce, restaurace, jacuzzi, masáže, turecké lázně, sauna (vše za poplatek), WiFi, výtah.

Ubytování

moderně zařízené, klimatizované dvou až čtyřlůžkové pokoje nebo apartmány s balkonem, vlastní sociální zařízení, minibar, trezor, TV.

Stravování

SNÍDANĚ - snídaně formou švédských stolů.

Pláž

písečně-oblázková rozlehlá pláž ve vzdálenosti 100 m od hotelu, lehátka, slunečníky, sprchy a atrakce na pláži (vše za poplatek).

Sport a zábava

restaurace, kavárny, plážové bary a obchůdky v nejbližším okolí, v sousedním letovisku Budva k dispozici aquapark, vodní lyžování (vše za poplatek), restaurace, kavárny, plážové bary, obchůdky, nákupní centra, diskotéky atd.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Zeta Hotel ****
Typ pláže: písčito - oblázková, oblázková
Vzdálenost od pláže: 80 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 247 899
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-hotel-zeta-budvanska-riviera-cerna-hora-z1247899/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Černá Hora

Černá Hora je menší nedávno vzniklý stát, který leží u Jaderského moře. Většina území je hornatá s vrcholy přesahujícími i 2 500 metrů nadmořské výšky. Pobřeží dlouhé téměř 300 km je tvořeno písčitými a oblázkovými plážemi, kouzelnými zálivy i mohutnými útesy. Malebnou krajinu dotváří vesničky, historické památky, starobylá města i moderní přímořská letoviska. Krásy Černé Hory jsou podobné těm chorvatským. Velkou výhodou je ale méně rozvinutý turistický ruch a klidnější prostředí. V Černé Hoře je také mnohem více pláží písečných a místní destinace jsou daleko lépe dostupné letecky. Pobřeží Černé Hory je velmi oblíbené pro potápění, plachtění a všechny možné vodní sporty. Přírodní podmínky země jsou velmi vzácné, méně obydlené části Balkánského poloostrova obecně zaručují pozoruhodnou faunu a flóru.

Černá Hora - více informací