Hotel Gasthof Zur Post

Rakousko, Korutany, Ossiach

5/5

Hotel Zur Post a depandance - Ossiachersee

    Rakousko, Korutany, Rakouská jezera, Villach, Gerlitzen, Ossiach, Ossiacher See
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Hotel Zur Post a depandance - Ossiachersee
Základní informace

Nachází se přímo u jezera Ossiachersee (150 m). Hotel má sluneční terasu s nádherným výhledem na jezero.

Poloha

Ossiach am See, centrálně položeno. vedlejší budova 30m, Veřejný krytý bazén: 14 km, , pekařství v domě, obchod s potravinami: v místě, další nákupní možnosti 12 km, nádraží: Villach 12 km, letiště: Klagenfurt 35 km, ledovec Mölltal 120 km, jezero Ossiach 200 m, lanovka: Gerlitzen 8 km

Vybavení

Vybavení pokojů – Vana nebo sprcha/WC, balkon nebo terasa, rozkládací pohovka, telefon, satelitní TV a WiFi zdarma. Pokoj pro 2-3 osoby sprcha/WC, výhled na hory - cca 18-22 m2, pokoj pro 2-3 osoby, sprcha/WC,balkon, výhled na jezero - cca 20-26 m2, pokoj pro 2-4 os. sprcha/WC - cca 28 m2, Rodinné ubytování: 2 pokoje, max. 4 osoby, sprcha/wc, balkon; Přístavba - rodinné pokoje 2 dosp. + 2 děti - cca 30-50 m2.

Ubytování

Recepce, hala, salonek, TV místnost, WiFi zdarma, skladovací místnosti na kola, parkování, snídárna, jídelna, restaurace, bar, kavárna, slunečná terasa, nekuřácké místnosti, zahrada.
Zábava – Jednou týdně výlet s průvodcem, túra s průvodcem v noci, spolu s Nordic walking (včetně hole). Za příplatek: půjčování kol, mini-golf.

Stravování

polopenze: snídaně formou bufetu - různé druhy pečiva, bio potraviny, džemy, různé druhy klobás, vaječná jídla, ovocné šťávy. Večeře o 3 chodech s možností výběru, salátový bar.

Tipy na výlet / kam se podívat

Lanovkou Kanzelbahn se od břehu jezera Ossiacher See dostanete na Gerlitzen, kde najdete lanový park, motokáry a nejlepší podmínky pro paragliding i pouštění draků. V jezeře se vykoupete již v květnu, je také ideální pro cyklisty, cílem může být hrad Landskron a klášter Ossiach.

A když nepřeje počasí, potom termální lázně KärntenTherme Warmbad-Villach jsou tou správnou volbou.

Náš tip - Letní turistická slevová karta KärntenCard

Pozn. Vybavenost poskytnutých pokojů se může typově lišit od zobrazených v nabídce.

Destinace

OSSIACHER SEE
Teploučké jezero, ležící v nadmořské výšce 510 m n.m. se rozprostírá poblíž lázeňského města Villachu v Korutanech. Přímo nad ním se nachází turisticky atraktivní výletní místo – zřícenina Landskron s nádhernou vyhlídkovou terasou, ze které budete mít celé jezero jako na dlani. Poblíž jezera se také nachází Benediktinský klášter, v němž se pravidelně konají koncerty vážné hudby a také hudební festival Korutanské léto.
Ubytování u jezera Ossiach najdete zde

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Gasthof Zur Post
Vzdálenost od sjezdovky: 12000 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 113 653
dnes 8–19 h

Hodnocení

1. nejlepší hotel v destinaci Korutany

5/ 5 1 recenzí

Irena prosinec 2013 Zimní dovolená. Byli jsme maximálně spokojeni, hotel čistý, pokoj moderní,prostorný, stravování velmi dobré, personál příjemný. Skibus zastavuje p... celá recenze

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací