Hotel Zur Post Millstaetter See Doebriach

  Rakousko, Korutany, Döbriach

Hotel Zur Post

    Rakousko, Bad Kleinkirchheim, Goldeck Sportberg, Korutany, Rakouská jezera, Döbriach, Millstätter See
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Hotel Zur Post u jezera Millstätter See vám garantuje nezapomenutelnou dovolenou v každém ročním období. Ideální jak pro rodiče tak pro děti. Centrum 10 m, přístavba 300 m, veřejný krytý bazén 12 km, obchody 300 m, v Döbriachu je nejlepší pláž na jezeře( 1 km), ledovec Mölltaler Gletscher 45 km. A

Ubytování

Vana nebo sprcha/WC, župan a pantofle k zapůjčení za poplatek na recepci, někde balkon/terasa, topení, rozkládací pohovka, Kabel-TV, WIFI, nekuřácké pokoje.
A: 2 lůžkový pokoj Mirnock (20 m2)
B: 2-3 lůžkový pokoj (24 m2)
C: 4 lůžkový dvoupokoj (30 m2)

Vybavení

Recepce,úschovna zavazadel, lobby, společenská místnost, místnost na čtení, místnost s televizí, WIFI, úschovna kol, výtah, parkoviště, jídelna, restaurace, bar, café, terasa, vinný sklípek, lehátka a slunečníky zdarma, konferenční místnost.

Aktivity

Sauna, parní lázeň, Finská sauna, biosauna, infračervená kabina, místnost klidu, solárium.Za příplatek: masáže.Stolní tenis a počítačové hry, půjčovna kol

Slevy

děti na 3. a 4. lůžku do 6 let 100%, 6-14 et 50%, 14-18,9 let 30%

v termínu 02.07. - 26.08. do 4 let 100%, 4 - 14 let 50%, 14 - 18,9 let 30%

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel Zur Post Millstaetter See Doebriach ***
Vzdálenost od sjezdovky: 12000 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 335 019
dnes 8–19 h

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-hotel-zur-post-bad-kleinkirchheim-rakousko-z2335019/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Rakousko

Rakousko, země majestátních horských hřebenů, jezer, malebných údolí i historických měst. Náš osobitý jižní soused je velmi dobře dostupný vlakem i autem. Díky své kvalitní silniční síti je zde cestování pohodlné a rychlé. Velká část rakouského území je tvořena alpským masivem, který je nejčastějším cílem českých turistů v letních i zimních měsících. Všeobecně vysoká kvalita služeb i možnosti vyžití pro rodiny s dětmi jsou jistotou, se kterou můžete cestovat do této země. Služby jsou ve velmi vyspělém Rakousku precizní a mnohdy překvapí. Cílem nádherné letní dovolené mohou být horské túry, nebo wellness odpočinek u vyhlášených rakouských jezer. Rakousko je lyžařskou velmocí a v zimě místní obyvatelé žijí všemi sporty spojenými s bílým prašanem na sjezdovkách. Navštivte nejoblíbenější střediska českých lyžařů Dachstein West nebo Dachstein / Schladming.

Rakousko - více informací