Hotel Parco San Marco

  Itálie, Ischia, Forio d'Ischia

4/5

hotelový komplex SAN MARCO

  Itálie, Ischia, Forio d'Ischia
Tento hotel není aktuálně v nabídce

Velmi oblíbený rozlehlý hotelový komplex situovaný v blízkosti světoznámého termálního parku Poseidonovy zahrady s krásnou pláží Citara a pláže Cava dell´Isola. Hotel je propojen překrásnou zahradou s hotelem Royal Palm a nabízí dlouhodobě kvalitní služby. Komplexy San Marco a Royal Palm mají společnou recepci v hotelu Royal Palm. Klientům jsou k dispozici 4 termální bazény.
Klienti mohou využívat i některých služeb hotelu Terme Park Imperial. Uvedené ceny za pokoj STANDARD - pouze s oknem. Možnost příplatku za pokoj s balkónem nebo terasou.
Ubytování
80 pokojů s vlastním soc. zařízením, TV-SAT, telefonem, minibarem, fénem, klimatizací (cca polovina června - pol. září), sejf za poplatek. Pokoje jsou rozmístěné v několika budovách, např. Caterina Beach, Veneziana, vilách a zahradních hotelových pokojích, které jsou součástí komplexu. Pokoje s výhledem na moře, s balkónem nebo terasou, superior a suite jsou za poplatek. Upozornění! Pokoje se mohou lišit velikostí a stylem. Klient může být ubytován v pokoji jiného vzhledu, než jaký je uveden na ilustrativním na obrázku.

Stravování
Polopenze, snídaně - bufet, večeře - salátový bufet, výběr z menu.
Služby a vybavení
2x venkovní termální bazén, 2x vnitřní termální bazén, sluneční terasy s lehátky (za poplatek cca 1,60 €/den) a slunečníky, léčebné a kosmetické centrum, recepce, 2 bary, restaurace se širokými vyhlídkovými terasami - restaurace “Citara”, restaurace „Cava dell’Isola”, parkoviště. Služby a vybavení jsou společné s hotelem Royal Palm ****, kde se nachází centrální recepce.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel Parco San Marco ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 300 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 252 234
dnes 8–19 h

Hodnocení

10. nejlepší hotel v destinaci Ischia

4/ 5 2 recenzí

Skodovenka září 2017 Unavená čtyřhvězda, která má lepší časy už za sebou. Ubytování hodnotím jako průměrné. Nábytek už něco pamatuje. Zeleň by mohla být občas ošetřena tak, aby šly otvírat dveře na terasu... celá recenze

DáRek červen 2014 Nevím co zde napasat, asi známku chvalitená.. Na této destinaci jsme byly s kamarádkou již v loni. Byly jsme nadšeni a tak jsme si to opakovaly. Obě máme potíže s klouby a zád... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-hotelovy-komplex-san-marco-ischia-italie-z1252234/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Itálie

Itálie je jeden z nejbohatších států Evropy co do přírodních i kulturních zajímavostí. Země na Apeninském poloostrově je krajinou nekonečných horských masivů, dlouhých písčitých pláží a bohaté historie. Hraničí s Francií, Švýcarskem, Rakouskem a Slovinskem. Uvnitř území se nacházejí dva vnitřní ministáty San Marino a Vatikán. Břehy Itálie omývá celkem pět moří: Jaderské, Jónské, Tyrhénské, Ligurské a Středozemní moře. Délka pobřeží je závratných 7 600 km.

Může se pochlubit svými dějinami, kulturními i přírodními krásami, z nichž 51 je zapsáno do seznamu památek UNESCO. Z přímořských regionů lze doporučit nejvíce oblíbené Benátsko, dále ale také Kalábrii, Palmovou riviéru, Toskánsko, Abruzzo apod. V zimě je Itálie lyžařským rájem, vyznavači zimních sportů z celého světa míří hlavně do Trentina - Alta Adige, Jižního Tyrolska, nebo propojených gigantů Dolomiti Superski a Sella Rondy. Benátky a Řím jsou zase jedněmi z nejoblíbenějších cílů vyznavačů eurovíkendů.

Itálie - více informací