Hotel Howard Johnsons Dezerland Plaza

  USA, Florida, Miami Beach

Howard Johnson Plaza Miami Beach North

  USA, Florida, Miami, Miami Beach
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Obecný popis

Tento hotel leží ve čtvrti Art Deco District, která pamatuje slavnou éru Miami Beach v padesátých a šedesátých letech. Hotel leží přímo na pláži Atlantiku a je určen především těm, kteří hledají rušné místo se spoustou barů, restaurací a zábavních podniků. Součástí hotelu je restaurace zařízená ve stylu 50. let, jacuzzi a venkovní bazén. Každý host podléhá placení RESORT FEE na místě ve výši 12 USD za každý den pobytu. V ceně je zahrnuto používání bezpečnostního sejfu na pokoji, použití plážových lehátek, shuttle transport do jižní části Miami Beach, obchodů v Ball Harbour a Aventura Mall. Součástí pokoje je kabelová televize, rádiobudík, kávovar a telefon.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Howard Johnsons Dezerland Plaza ***
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 980 114
dnes 8–19 h

Lokalita

USA

Pro cestování do USA bez víza musí každý cestující, včetně nezletilých dětí, mít vlastní biometrický pas a vyplnit registrační formulář ESTA (https://esta.cbp.dhs.gov ), který je za poplatek.
Zajištění bezvízového vstupu ESTA je povinné také v rámci přestupu (tranzitu) či mezipřistání v USA. Týká se i klientů cestujících do karibských oblastí (jedná se zejména o tyto země: Dominikánská republika, Kuba, Mexiko a Jamajka) s přestupem/mezipřistáním v USA.

USA - více informací