Hotel Palota

  Maďarsko, Východní Maďarsko, Lillafüred

Hunguest H. Palota

    Maďarsko, Maďarské termály, Severní Maďarsko, Východní Maďarsko, Bukové hory, Lillafüred
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Úvod

Lillafüred je malé mestečko, ktoré sa nachádza v jednej z najkrajších oblastí Maďarska. Leží v malebnom údolí bukovského pohoria obklopenom strmými horami. Vzdialené je 10 km od mesta Miškolc. Krásna príroda, najdlhší maďarský vodopád, jaskyne, Hámorské jazero a úzkokoľajná železnica robia z tohto mestečka zaujímavú turistickú destináciu, ktorá je vzdialená 360 km od Bratislavy a len 80 km od Košíc.

 
Poloha

zámocký hotel z roku 1930 - v mestečku Lillafüred - v údolí potoka Szinva - výhľad na jazero Hámor

 
Vybavenie

reštaurácia - bar - hotelové wellness centrum - zážitkový bazén - sauny (parná, infra) - vonkajšia fínska sauna - vírivka - parný kúpeľ - Kneippov kúpeľ - solárium - soľná jaksyňa - masáže - 'Tichá wellness zóna' od 7:00 - 9:00 h a od 17:00 - 21:00 h (pre osoby nad 14 rokov) - obchodík so suvenírmi - požičovňa bicyklov a paličiek na nordic walking - beauty salón - vinotéka - Wi-Fi v celom hoteli zdarma - 2 bowlingové dráhy - biliard - fitness - parkovanie zdarma

 
Vybavenie izieb

kúpeľňa s WC - sušič na vlasy - SAT TV - minibar - telefón - trezor - Wi-Fi zdarma

Standard izba (jednolôžková, dvojlôžková s možnosťou prístelky) - Junior suite (obývačka, spálňa, rozkladacie lôžko pre 1 dospelú osobu alebo 2 deti)

 
Stravovanie

polpenzia: raňajky a večere formou bufetových stolov

 
Poznámka

dieťa do 6 rokov na prístelke zdarma - dieťa do 12 rokov na základnom lôžku zľava 50% - min. dĺžka pobytu 1 noc s nástupom denne - počas sviatkov pobyt možný na 3 alebo 4 nocí - zvýhodnené ceny na pobyty od 2 nocí (viac info v CK)

 
Ubytovanie

ubytovanie s polpenziou za osobu na noc - neobmedzené využívanie služieb wellness centra (plavecký bazén, jacuzzi, sauna, infrasauna, parná sauna, zážitkový bazén, fínska sauna s bazénom, soľná jaskyňa, fitnes centrum) - župan - WiFi - parkovanie

 
Ochutnávka wellness

3 DNI V PALOTE CEZ VÍKEND - 2x ubytovanie s polpenziou, neobmedzené využívanie služieb wellness centra ((plavecký bazén, jacuzzi, sauna, infrasauna, parná sauna, zážitkový bazén, fínska sauna s bazénom, soľná jaskyňa, fitnes centrum), WiFi, parkovanie, župan. Pobyt na 2 nocí s nástupom v piatok alebo v sobotu. Pobyt platí mimo sviatkov: 14 - 17.4.2017, 28.4 - 01.5.2017, 02 - 05.6.2017, 20 - 23.10.2017, 23 - 26.12.2017,

 
Rodinný wellness

LETO V PALOTE - 5x ubytovanie s polpenziou, neobmedzené využívanie služieb wellness centra (plavecký bazén, jacuzzi, sauna, infrasauna, parná sauna, zážitkový bazén, fínska sauna s bazénom, soľná jaskyňa, fitnes centrum), WiFi, parkovanie, župan. Pobyt od 5 nocí v termíne od 15.06 - 31.08.2017.

 
Silvestrovsky pobyt

3x ubytovanie s polpenziou, neobmedzené využívanie služieb wellness centra (plavecký bazén, jacuzzi, sauna, infrasauna, parná sauna, zážitkový bazén, fínska sauna s bazénom, soľná jaskyňa, fitnes centrum), Silvestrovský program a večera, program pre deti, WiFi, parkovanie, župan. Pobyt od 3 nocí v termíne od 29.12 - 01.01.2018.

 
Veľkonočný pobyt

3x ubytovanie s polpenziou, neobmedzené využívanie služieb wellness centra (plavecký bazén, jacuzzi, sauna, infrasauna, parná sauna, zážitkový bazén, fínska sauna s bazénom, soľná jaskyňa, fitnes centrum), veľkonočný program pre deti, WiFi, parkovanie, župan. Pobyt od 3 nocí v termíne od 14.04 - 17.04.2017.

 

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Palota ****

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 164 422
dnes zavřeno

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-hunguest-h-palota-madarske-termaly-madarsko-z1164422/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Maďarsko

Maďarsko je příbuzná země, která je dokonce součástí Visegrádského společenství s Českou republikou. Právě vzdálenost a mimořádně zajímavá turistická místa dělají z rovinaté země podél Dunaje výborný cíl nejen krátkodobých pobytů, ale také plnohodnotné dovolené. Největšími přednostmi země jsou termální prameny a s nimi spojená wellness centra, dále poměrně velké jezero Balaton, které je tradičním cílem letního odpočinku a vodních radovánek. Maďarsko je vyhlášenou krajinou skvělého vína a specifické vynikající gastronomie. Velkým hitem jsou proto různé pobyty ve vinných sklípcích, spojené s gastronomickými zážitky. Velkým historickým a ekonomickým centrem Maďarska je hlavní město Budapešť, které je silně vyhledávané pro eurovíkendové a poznávací pobyty.

Maďarsko - více informací