Hotel Hyatt Regency Danang Resort & Spa

  Vietnam, Danang, Da nang

HYATT REGENCY DANANG RESORT & SPA

    Vietnam, Da Nang
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Tento romantický resort Hyatt Regency nabízí velmi kvalitní ubytování a vysoký standard služeb přímo na krásné pláži v atraktivní lokalitě. Nachází se 7 km od centra letoviska cca 13 km od letiště. Přímo u pláže . Nedaleko hotelu se nachází Danang Golf Club (cca 3 km).

Vybavení hotelu

Recepce, směnárna v recepci, Wi-Fi ve společných prostorách, čtyři restaurace, dva bary, čtyři bazény, posilovna, tenis, stolní tenis, badminton, masáže a SPA (za poplatek), prádelna (za poplatek) a obchod se suvenýry.

Vybavení pokoje

Pokoje s balkonem a vlastním sociálním zařízením (vana WC fén) jsou klimatizovány a vybaveny TV/SAT, telefonem, Wi-Fi připojením k internetu zdarma, trezorem, minibarem (za poplatek) a přístrojem na přípravu kávy.

Stravování

Snídaně formou bufetu jsou podávány v hlavní restauraci.

Pláž

Hotelová pláž s jemným bílým pískem se nachází přímo u hotelu. SLUNEČNÍKY A LEHÁTKA NA PLÁŽI ZDARMA . Vybrané nemotorové sporty zdarma.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hyatt Regency Danang Resort & Spa *****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 037 138
dnes 8–19 h

Lokalita

Vietnam

Vietnam – stále ještě poměrně neznámá turistická Jihovýchodní Asie: stovky kilometrů písčitých pláží, nádherně tyrkysové moře, architektonické památky a zajímavá historie, přírodní zajímavosti, ale také restaurace, obchůdky a speciality kuchyně – to vše nabízí záruky zajímavé dovolené. Zemi po celá staletí ovlivňovaly okolní země, hlavně Indie a Čína, i to se promítá do myšlení místních lidí, kteří si stále zachovávají usměvavou tvář. K pobytové dovolené doporučujeme hlavně měsíce listopad – duben.

Vietnam - více informací