Hotel Iberostar Andalucia Playa

  Španělsko, Andalusie, Novo Sancti Petri

Iberostar Andalucia Playa

    Španělsko, Andalusie, Costa de la Luz, Novo Sancti Petri
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Následující text je strojově přeložen... zobrazit v originále zobrazit v originále
Ocenění: Sunny Heart Winner




Zrekonstruovaný hotel na pláži ... Aktivní dovolená ... \ t




Poloha: Klid, přímo na jemné písečné přírodní duny pláži. V těsné blízkosti 36jamkového golfového hřiště. Místo Novo Sancti Petri je asi 500 m, Chiclana asi 8 km. Doba transferu z letiště Jerez de la Frontera: cca 65 až 75 min.




Vybavení: Renovovaný hotel s 274 pokoji na 3 patrech, výtahy, TV koutek, bezplatné Wi-Fi (Premium 3,5 MB), 2 bary s terasou, bufetová restaurace, 2 a la carte restaurace (za příplatek), SeaSoul Plážový klub (za poplatek, v hlavní sezóně), kavárna, snack bar. V zahradě jsou 2 sladkovodní bazény (jeden v zimě vyhřívaný, 1 dětský bazén a sluneční terasa.) Lehátka a slunečníky jsou zahrnuty u bazénu, osušky na úschovu, plážová křesla a balijská lůžka na pláži za poplatek.




Ubytování: Dvoulůžkový pokoj (B1-2A): minibar (za poplatek), topení / klimatizace, trezor, satelitní TV, bezdrátové připojení k internetu (v ceně), telefon, koupelna s vanou a sprchou, WC, vysoušeč vlasů, balkon / terasa. Volitelně s bočním výhledem na moře (B1-2B) nebo s výhledem na moře (ne čelní, B1-2D) lze rezervovat. Společný dvoulůžkový pokoj s bazénem (B1-2C) s přímým vstupem z terasy do polosoukromého bazénu (v zimě vyhřívaný, sdílený s hosty sdílené místnosti s bazénem), zařízení jako např. B2A. Apartmá typu Junior (B1-2H) s odděleným obývacím pokojem a ložnicí, koupelnou s masážní vanou a sprchou a výhledem na moře, jinak B2A.




Jídlo a pití: Snídaně , polopenze , plná penze nebo all inclusive. Snídaně a večeře v bufetové restauraci s novým konceptem "gastronomického trhu". Oběd v restauraci Bodega (à la carte). Večeře se žádají o vhodné oblečení (pro pánské dlouhé kalhoty jsou povinné).




All Inclusive: Vybrané místní alkoholické a nealkoholické nápoje od 10:30 do 24:00. Občerstvení a nápoje v baru u bazénu od 10:30 do 19:00. All Inclusive končí v 12:00 v den odjezdu.




Zábava: živá hudba každou noc. Denní zábavní program v Iberostar Royal Andalus.




Sport / Aktivity: V ceně: Fitness místnost s novým vybavením (Technogym). Za poplatek: jízda na koni (jízdárna, vzdálená cca 700 m), tenisová škola (cca 400 m od hotelu se 4 pevnými a 7 antukovými kurty, částečně světlomety). Potápěčská škola asi 4 km. 400 m od golfového hřiště Iberostar Real Novo Sancti Petri (včetně kyvadlové dopravy na golfové hřiště). Balíčky Green Fee je možné rezervovat předem za zvláště atraktivních podmínek.




Wellness: V ceně: Krytý bazén. Poplatek: Nové lázeňské centrum: SPA Sensations (přístup od 18 let): sauna, parní lázeň, vířivka, ledová kašna, koupel na nohy s oblázky, procedury, kadeřnictví, kosmetický salon.




Rodiny: AQUAFUN, FUN PARK a dětský zábavní tábor v sousedním hotelu Iberostar Royal Andalus.




Info: Kategorie zemí: 5 hvězdiček.




Poznámka: Venkovní aktivity a zařízení jsou k dispozici za příznivého počasí.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Hotel Iberostar Andalucia Playa ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 100 m

Popis ubytování a programu zájezdu v originále

Následující text je zobrazen v originále... zobrazit strojový překlad
Awards: Sunny Heart Winner




Renoviertes Strandhotel ... Sharing-Pool ... Aktiv-Urlaub ...




Lage: Ruhig, direkt am feinsandigen Naturdünenstrand gelegen. In unmittelbarer Nähe zu einem 36-Loch-Golfplatz. Bis zum Ort Novo Sancti Petri sind es ca. 500 m, bis Chiclana ca. 8 km. Transferzeit vom Flughafen Jerez de la Frontera: ca. 65 bis 75 Min.




Ausstattung: Das renovierte Hotel verfügt über 274 Zimmer auf 3 Etagen, Lifts, TV-Ecke, WLAN inklusive (Premium 3,5 MB), 2 Bars mit Terrasse, Buffetrestaurant, 2 A-la-carte-Restaurants (gegen Gebühr), SeaSoul Beach Club (gegen Gebühr, in der Hochsaison), Café, Snackbar. Im Garten 2 Süßwasserpools (einer davon im Winter beheizt, 1 Kinderpool und eine Sonnenterrasse. Liegen und Sonnenschirme sind am Pool inklusive, Badetücher gegen Kaution. Liegen und Balinesische Betten am Strand gegen Gebühr.




Unterbringung: Doppelzimmer (B1-2A): Minibar (gegen Gebühr), Heizung/Klimaanlage, Safe, SAT-TV, WLAN (inklusive), Telefon, Bad mit Badewanne und integrierter Dusche, WC, Föhn, Balkon/Terrasse. Wahlweise mit seitlichem Meerblick (B1-2B) oder Meerblick (nicht frontal, B1-2D) buchbar. Sharing-Pool-Doppelzimmer (B1-2C) mit direktem Zugang von der Terrasse in den semi-privaten Pool (im Winter beheizt, gemeinsame Nutzung mit den Gästen der Sharing-Pool-Zimmer), Ausstattung wie B2A buchbar. Auch Juniorsuiten (B1-2H) mit getrenntem Wohn- und Schlafraum, Bad mit Jetmassage-Badewanne und Dusche sowie Meerblick buchbar, sonst wie B2A.




Essen & Trinken: Frühstück, Halbpension, Vollpension oder All Inclusive. Frühstück und Abendessen im Buffetrestaurant mit neuem Konzept "gastronomischer Markt". Mittagessen im Restaurant Bodega (à la carte). Beim Abendessen wird um angemessene Kleidung gebeten (für Herren ist das Tragen von langen Hosen obligatorisch).




All Inclusive: Ausgewählte lokale alkoholische und alkoholfreie Getränke von 10.30 bis 24.00 Uhr. Snacks und Getränke an der Poolbar von 10.30 bis 19.00 Uhr. All Inclusive endet am Abreisetag um 12.00 Uhr.




Unterhaltung: Jeden Abend Livemusik. Animationsprogramm tagsüber im Iberostar Royal Andalus.




Sport/Aktivitäten: Inklusive: Fitnessraum mit neuen Geräten (Technogym). Gegen Gebühr: Reiten (Reitschule, ca. 700 m entfernt), Tennisschule (ca. 400 m entfernt mit 4 Hart- und 7 Sandplätzen, z.T. Flutlicht). Tauchschule ca. 4 km entfernt. 400 m entfernt vom 36-Loch-Golfplatz Iberostar Real Novo Sancti Petri (inklusive Shuttle zum Golfplatz). Green Fee-Pakete zu besonders attraktiven Konditionen vorab buchbar.




Wellness: Inklusive: Hallenbad. Gegen Gebühr: Neuer Spabereich: SPA Sensations (Zutritt ab 18 J.): Sauna, Dampfbad, Jacuzzi, Eisbrunnen, Fußbad mit Kieselsteinen, Anwendungen, Friseur, Kosmetiksalon.




Familien: AQUAFUN, FUN PARK und Kinder-Unterhaltungsprogramm Star Camp im Nachbarhotel Iberostar Royal Andalus.




Info: Landeskategorie: 5 Sterne.




Buchungshinweis: Die Aktivitäten und Einrichtungen im Außenbereich stehen wetterabhängig zur Verfügung.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 364 946
dnes 8–19 h

Lokalita

Španělsko

Španělsko zaujímá většinu Pyrenejského poloostrova a jeho součástí jsou i Kanárské ostrovy a Baleáryse známými ostrovy, jako jsou Mallorca, Menorca, Ibiza a Formentera. Kanárské ostrovy jsou celoročně vyhledávanou destinací, poznejte Gran Canarii, Tenerife nebo Fuerteventuru. Největším turistickým lákadlem jsou jednoznačně španělské pláže a bezpočet architektonických a kulturních zážitků, které tato země po celý rok nabízí. Nejatraktivnější pevninské riviéry jsou Costa Brava a Andalusie. Španělsko je i zemí eurovíkendů, turisty lákají hlavně Madrid a Barcelona.

Západní Středomoří zaručuje návštěvníkům stabilní slunečné počasí po celé léto, v jihošpanělské Andalusii dokonce od května do října. Moře je v letních měsících příjemně vyhřáté až na 26 °C.

 

Na Balearských ostrovech byla nově zavedená turistická taxa, která závisí na kategorii hotelu, ve kterém jsou klienti ubytováni:


Výše turistické taxy (včetně daně) je stanovena vládou a závisí na oficiální kategorii ubytovacího zařízení, ve kterém jsou klienti ubytováni.

Hlavní sezónu 1. 5. - 31.10.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 2,20 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 3,30 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 4,40 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 3,30 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 4.40 EUR/osoba/noc

Vedlejší sezóna 1. 11. - 30. 4.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 0,55 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 0,825 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 1,10 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 0,825 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 1,10 EUR/osoba/noc

Turistická taxa je povinná pro všechny osoby nad 16 let, které navštíví Baleárské ostrovy. Klienti, kteří tráví na ostrovech 9 dní a více, platí od 9. dne 50 % z ceny taxy.
Turistická taxa bude vybírána v hotovosti v místě pobytu přímo v ubytovacích zařízeních.

Španělsko - více informací