Hotel Iberostar Royal Andalus

  Španělsko, Andalusie, Novo Sancti Petri

5/5

Iberostar Royal Andalus

    Španělsko, Andalusie, Costa de la Luz, Novo Sancti Petri
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Následující text je strojově přeložen... zobrazit v originále zobrazit v originále
ACTIVE




Poloha: přímo na pláži duny. K malému nákupnímu centru asi 400 m. Na místo Novo Sancti Petri cca 500 m. Transfer z letiště Jerez de la Frontera: asi 1 hodinu.




Vybavení: 413 pokojů je rozděleno na tři 2patrové budovy s arkádami, zelenými nádvořím a fontánami. Hotel nabízí lobby a recepci (oba renovované), WLAN včetně (Premium, 3,5 MB), bufetovou restauraci, a la carte restauraci a SeaSoul Beach Club (za příplatek, v hlavní sezóně), bar, snack bar a Shop. V zahradě je 6 bazénů (včetně 4 bazénů pro děti), bar u bazénu (renovovaný, otevřený v hlavní sezóně) a terasy. Plážová lehátka, slunečníky v ceně, ručníky za vklad.




Ubytování : Dvoulůžkové pokoje (A / B1-2A) jsou vybaveny minibarem (za poplatek, na vyžádání), vytápěním / klimatizací, trezorem, satelitní TV, WLAN (vč.), Telefonem, koupelnou s vanou (integrovaná sprcha), WC, vysoušeč vlasů, balkon / terasa. Také seitl. Výhled na moře (A / B1-2B s balkonem, A / B2D s terasou) nebo výhled na moře (A / B1-2C) k dispozici. Prémiové bydlení: dvoulůžkový pokoj (A / B2K) s nejlepší polohou a výhledem na moře. Prostorný rodinný pokoj (A / B2-4E), pro 2 dospělé a 2 děti s obývacím pokojem, rozkládací pohovkou pro 2 osoby a oddělenou ložnicí, koupelnou s vanou (integrovaná sprcha) a postranní částí. Výhled na moře nebo na moře. Apartmá typu Junior (A / B2G), koupelna s vanou a sprchovým koutem, posezení, balkon / terasa s výhledem na moře. Prostorná apartmá (A / B2F) se samostatnou ložnicí, koupelnou s vanou nebo vířivkou a sprchou, balkonem / terasou a výhledem na moře.




Jídlo a pití: HP, VP, Al nebo Neomezené služby . Bufety s kuchařskou show (Iberostarchef).




All Inclusive: Všechna jídla. Vybrána. místní alkoholické a nealkoholické nápoje 10.30-24.00. 10,30-13,30 u. 15.30-19.00 hod. Občerstvení, koláče, sendviče.




Zábava: živá hudba, představení a animační program.




Sport / Aktivity: Inclusive: Plážový volejbal, Lukostřelba, Fitness, Fit & Fun aktivity (Aerobic, Facemask, Fitbalance, Fitball, Steps), Nordic Walking, Stolní tenis, Vodní pólo. Opp. Geb.: Sportovní centrum Iberostar (cca 400 m): tenisový kurt, 4 tenisové kurty, 7 antukových kurtů. Jízda na koni (cca 1 km, místní poskytovatel).




Wellness: Za poplatek: SPA pocity s parní lázní, kadeřnictví, krytý bazén, kosmetický salon, masáže, sauna, vířivka. Přístup pro děti v určitých časech.




Rodiny: AQUAFUN s Vikingskou lodí, Bubble Splash Pool. a mnohem více (6-12 r.), samostatný dětský bazén, FUN PARK (dětské hřiště), zábavní program pro děti Star Camp: Opice (4-7 r., květen-říjen), Dolphin (8-12 r., Velikonoce a sezóna ), Eagle (13-17 r., Červenec a srpen).




Info: Kategorie zemí: 4 hvězdičky.




Poznámka: Venkovní aktivity a zařízení jsou k dispozici za příznivého počasí.




Golf: Iberostar Real Novo Sancti Petri 36-ti jamkové golfové hřiště (500 m). Bezplatná kyvadlová doprava.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Iberostar Royal Andalus ****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: 100 m

Popis ubytování a programu zájezdu v originále

Následující text je zobrazen v originále... zobrazit strojový překlad
AKTIV




Lage: Direkt am Dünenstrand. Zum kleinen Einkaufscenter ca. 400 m. Zum Ort Novo Sancti Petri ca. 500 m. Transferzeit vom Flughafen Jerez de la Frontera: ca. 1 Stunde.




Ausstattung: Die 413 Zimmer verteilen sich auf drei 2-stöckige Gebäude mit Arkaden, begrünten Innenhöfen und Springbrunnen. Das Hotel bietet Lobby und Empfangsbereich (beides renoviert), WLAN inkl. (Premium, 3,5 MB), Buffetrestaurant, A-la-carte-Restaurant und SeaSoul Beach Club (geg. Gebühr, in der Hochsaison), Bar, Snackbar und Shop. Im Garten befinden sich 6 Pools (davon 4 Kinderbecken), eine Poolbar (renoviert, in der Hochsaison geöffnet) und Terrassen. Liegen, Sonnenschirme inklusive, Badetücher gegen Kaution.




Unterbringung: Die Doppelzimmer (A/B1-2A) verfügen über Minibar (geg. Gebühr, auf Anfrage), Heizung/Klimaanlage, Mietsafe, SAT-TV, WLAN (inkl.), Telefon, Bad mit Badewanne (integr. Dusche), WC, Föhn, Balkon/Terrasse. Auch mit seitl. Meerblick (A/B1-2B mit Balkon; A/B2D mit Terrasse) oder Meerblick (A/B1-2C) buchbar. Premium Wohnen: Doppelzimmer (A/B2K) in bester Lage und mit Meerblick. Geräumige Familienzimmer (A/B2-4E), für 2 Erw. und 2 Kinder mit Wohnraum, Doppelschlafcouch sowie separatem Schlafraum, Bad mit Badewanne (integr. Dusche) und seitl. Meerblick oder Meerblick. Juniorsuiten (A/B2G), Bad mit Badewanne und Dusche, mit Sitzecke, Balkon/Terrasse mit Meerblick. Geräumige Suiten (A/B2F) mit separatem Schlafraum, Bad mit Badewanne oder Whirlpool und Dusche, Balkon/Terrasse und Meerblick.




Essen & Trinken: HP, VP, Al oder Unlimited Services. Buffets mit Show-Cooking (Iberostarchef).




All Inclusive: Alle Mahlzeiten. Ausgew. lokale alkoholische und alkoholfreie Getränke 10.30-24.00 Uhr. 10.30-13.30 u. 15.30-19.00 Uhr Snacks, Kuchen, Sandwiches.




Unterhaltung: Livemusik, Shows und Animationsprogramm.




Sport/Aktivitäten: Inkl.: Beachvolleyball, Bogenschießen, Fitnessraum, Fit & Fun Aktivitäten (Aerobic, Facemask, Fitbalance, Fitball, Steps), Nordic Walking, Tischtennis, Wasserpolo. Geg. Geb.: Iberostar-Sportzentrum (ca. 400 m entfernt): Paddle-Tennis, 4 Tennishart-, 7 -sandplätze. Reitunterricht (ca. 1 km entf., örtlicher Anbieter).




Wellness: Gegen Gebühr: SPA Sensations mit Dampfbad, Friseur, Hallenbad, Kosmetiksalon, Massagen, Sauna, Whirlpool. Zugang für Kinder zu bestimmten Zeiten.




Familien: AQUAFUN mit Wikingerschiff, Bubble Splash Pool. u.v.m. (6-12 J.), sep. Kinderbecken, FUN PARK (Spielplatz), Kinder-Unterhaltungsprogramm Star Camp: Monkey (4-7 J., Mai-Oktober), Dolphin (8-12 J., Ostern u. Hochsaison), Eagle (13-17 J., Juli u. August).




Info: Landeskategorie: 4 Sterne.




Buchungshinweis: Die Aktivitäten und Einrichtungen im Außenbereich stehen wetterabhängig zur Verfügung.




Golf: 36-Loch-Golfplatz Iberostar Real Novo Sancti Petri (ca. 500 m). Kostenfreier Shuttle-Service.

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 364 942
dnes 8–19 h

Hodnocení

9. nejlepší hotel v destinaci Andalusie

5/ 5 2 recenzí

Anna srpen 2012 Krásná dovolená. Cesta nečekaně dlouhá,ale odměnou bylo úžasně krásné místo.Slunce,vánek od Atlantiku,příjemný a ochotný personál,kuchyně s tak obr... celá recenze

Anna srpen 2012 Překrásná dovolená v ráji. Andalusii a pobřeží Costa de la Luz jsme vůbec neměli v povědomí.Naprosto nic jsme o daném místě nevěděli.To co jsme viděli a pro... celá recenze

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-iberostar-royal-andalus-andalusie-spanelsko-z1364942/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Španělsko

Španělsko zaujímá většinu Pyrenejského poloostrova a jeho součástí jsou i Kanárské ostrovy a Baleáryse známými ostrovy, jako jsou Mallorca, Menorca, Ibiza a Formentera. Kanárské ostrovy jsou celoročně vyhledávanou destinací, poznejte Gran Canarii, Tenerife nebo Fuerteventuru. Největším turistickým lákadlem jsou jednoznačně španělské pláže a bezpočet architektonických a kulturních zážitků, které tato země po celý rok nabízí. Nejatraktivnější pevninské riviéry jsou Costa Brava a Andalusie. Španělsko je i zemí eurovíkendů, turisty lákají hlavně Madrid a Barcelona.

Západní Středomoří zaručuje návštěvníkům stabilní slunečné počasí po celé léto, v jihošpanělské Andalusii dokonce od května do října. Moře je v letních měsících příjemně vyhřáté až na 26 °C.

 

Na Balearských ostrovech byla nově zavedená turistická taxa, která závisí na kategorii hotelu, ve kterém jsou klienti ubytováni:


Výše turistické taxy (včetně daně) je stanovena vládou a závisí na oficiální kategorii ubytovacího zařízení, ve kterém jsou klienti ubytováni.

Hlavní sezónu 1. 5. - 31.10.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 2,20 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 3,30 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 4,40 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 3,30 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 4.40 EUR/osoba/noc

Vedlejší sezóna 1. 11. - 30. 4.:
Hotely, apartmány kategorie 1*/2*/3* 0,55 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 3*+/4* 0,825 EUR/osoba/noc
Hotely kategorie 4*+/5* 1,10 EUR/osoba/noc

Apartmány kategorie 3*+ 0,825 EUR/osoba/noc
Apartmány kategorie 4*/4*+ 1,10 EUR/osoba/noc

Turistická taxa je povinná pro všechny osoby nad 16 let, které navštíví Baleárské ostrovy. Klienti, kteří tráví na ostrovech 9 dní a více, platí od 9. dne 50 % z ceny taxy.
Turistická taxa bude vybírána v hotovosti v místě pobytu přímo v ubytovacích zařízeních.

Španělsko - více informací