Iberostar Paraíso del Mar Hotel

  Mexiko, Quintana Roo, Playa Paraíso

Iberostar Paraiso del Mar

  Mexiko, Mayská riviéra, Quintana Roo, Playa Paraíso
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Hotel se nachází mezi letovisky Playa del Carmen a Puerto Morelos uprostřed tropické zahrady o rozloze 35 hektarů. V blízkosti hotelu se nachází 18jamkové golfové hřiště. Letiště v Cancúnu je vzdáleno přibližně 32 km..

Pláž

Na bílé, široké a písečné karibské pláži Paraiso. Lehátka, slunečníky a osušky na pláži - zdarma..

K dispozici pro hosty

Hotel byl postaven v roce 2000, částečně zrekonstruován v roce 2012 a skládá se z tuctu dvoupatrových budov.
Recepce, lobby, 8 restaurací, 8 barů (včetně snack barů), tropická zahrada, sluneční terasy s lehátky a slunečníky a balijskými lůžky a houpacími sítěmi, obrovský bazén nepravidelného tvaru (dlouhý téměř 1 km), dětský bazén (v bazénech sladká voda), dětské hřiště, miniklub 4-12 let, hlídání dětí (za poplatek), nákupní pasáž, konferenční místnosti, lékařské centrum (za poplatek), prádelna (za poplatek), kadeřnictví, půjčovna aut.

Internet

Ve všech typech pokojů, ve veřejných prostorách a v hotelové hale je k dispozici bezplatné Wi-Fi připojení k internetu.

Stravování

All Inclusive: snídaně (6:00-10:00), obědy (13:00-15:00) a večeře (18:30-22:00) podávané formou bufetu v hlavní restauraci, 7 restaurací a'la carte (nutná předchozí rezervace, kuchyně: (nutná rezervace), mexická, středomořská, brazilská, japonská, steak house, italská a gurmánská), občerstvení a saláty (10:00-17:00 a 23:00-07:00 pouze občerstvení), neomezené množství místních alkoholických a nealkoholických nápojů podávaných v prostorách určených hotelem (10:00-01:00).

Sportovní a animační program

Hotel nabízí bohatý animační program pro děti i dospělé. Zdarma: aerobik, vodní aerobik, lukostřelba, tenisové kurty, basketbal, plážový volejbal, fotbal, výlety na kolech, kulečník, ping pong, kajaky, šnorchlování, windsurfing. Wellness centrum: posilovna, vířivka, sauna, obličejové a tělové procedury a masáže v hotelových lázních - za poplatek.

Místní kategorie

*****

Názor CK

Fantastická prázdninová vesnice ideální nejen pro rodinnou dovolenou. Obrovská (35 hektarů) zahrada a bazén (údajně největší na celé Mayské riviéře), komfortní pokoje, bohatá strava a rozmanité aktivity jsou charakteristickými znaky řetězce Iberostar. Vřele doporučujeme!

Program

První den
Sraz na letišti v Katovicích nebo Varšavě u stanoviště CK 3 hodiny před plánovaným odletem letadla. Přelet do Cancúnu charterovým letadlem společnosti LOT typu Dreamliner (přímý let). Aktuální letový řád sledujte na R.pl/rozklady. Po příletu pasové odbavení a setkání s delegátem. Následně transfer a přejezd trajektem do vybraného hotelu.
Den 2 - 6 nebo 2 - 14
Čas na odpočinek, koupání v moři a opalování, možnost využití fakultativních výletů atd.
Den 7 nebo15
Vystěhování z hotelu. Transfer na letiště v Cancúnu. Přelet do Katovice nebo do Varšavy charterovým letadlem společnosti LOT typu (přímý let).
Den 8 nebo 16
Přílet do Polska.
Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je závazný a je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu nebo změny obsahu vyhrazeny.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Iberostar Paraíso del Mar Hotel *****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 705 125
dnes zavřeno

Lokalita

Mexiko

Mexiko, oficiálním názvem Spojené státy mexické, je zemí ve Střední Americe. Díky své rozlehlosti je území Mexika velmi různorodé. Najdeme zde písčité pláže, hory, pouště, savany i tropické pralesy. Nejznámějším turistickým lákadlem jsou památky mayské a aztécké kultury, monumentální stavby dávných civilizací. Dovolená v Mexiku je rájem pro dobrodruhy, kombinovat lze koupání v Karibiku nebo Tichém oceánu s poznáváním výjimečných přírodních i kulturních zajímavostí. Výhodou země Střední Ameriky je, že si každý najde to své, po čem jeho duše touží. Přírodní scenérie mexického tropického pásu, jeho hory, sopky i biota jsou úchvatné a na druhé straně stojí nebývale stará kultura, jejíž odkazy jsou v Mexiku výjimečně zachované.

Mexiko - více informací