Iberostar Paraíso del Mar Hotel

  Mexiko, Quintana Roo, Playa Paraíso

Iberostar Paraiso del Mar

  Mexiko, Mayská riviéra
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

Hotel se nachází mezi letovisky Playa del Carmen a Puerto Morelos uprostřed tropické zahrady o rozloze 35 hektarů. V blízkosti hotelu se nachází 18jamkové golfové hřiště. Letiště v Cancúnu je vzdáleno přibližně 32 km..

Pláž

Na bílé, široké a písečné karibské pláži Paraiso. Lehátka, slunečníky a osušky na pláži - zdarma..

K dispozici pro hosty

Hotel byl postaven v roce 2000, částečně zrekonstruován v roce 2012 a skládá se z tuctu dvoupatrových budov.
Recepce, lobby, 8 restaurací, 8 barů (včetně snack barů), tropická zahrada, sluneční terasy s lehátky a slunečníky a balijskými lůžky a houpacími sítěmi, obrovský bazén nepravidelného tvaru (dlouhý téměř 1 km), dětský bazén (v bazénech sladká voda), dětské hřiště, miniklub 4-12 let, hlídání dětí (za poplatek), nákupní pasáž, konferenční místnosti, lékařské centrum (za poplatek), prádelna (za poplatek), kadeřnictví, půjčovna aut.

Internet

Ve všech typech pokojů, ve veřejných prostorách a v hotelové hale je k dispozici bezplatné Wi-Fi připojení k internetu.

Stravování

All Inclusive: snídaně (6:00-10:00), obědy (13:00-15:00) a večeře (18:30-22:00) podávané formou bufetu v hlavní restauraci, 7 restaurací a'la carte (nutná předchozí rezervace, kuchyně: (nutná rezervace), mexická, středomořská, brazilská, japonská, steak house, italská a gurmánská), občerstvení a saláty (10:00-17:00 a 23:00-07:00 pouze občerstvení), neomezené množství místních alkoholických a nealkoholických nápojů podávaných v prostorách určených hotelem (10:00-01:00).

Sportovní a animační program

Hotel nabízí bohatý animační program pro děti i dospělé. Zdarma: aerobik, vodní aerobik, lukostřelba, tenisové kurty, basketbal, plážový volejbal, fotbal, výlety na kolech, kulečník, ping pong, kajaky, šnorchlování, windsurfing. Wellness centrum: posilovna, vířivka, sauna, obličejové a tělové procedury a masáže v hotelových lázních - za poplatek.

Místní kategorie

*****

Názor CK

Fantastická prázdninová vesnice ideální nejen pro rodinnou dovolenou. Obrovská (35 hektarů) zahrada a bazén (údajně největší na celé Mayské riviéře), komfortní pokoje, bohatá strava a rozmanité aktivity jsou charakteristickými znaky řetězce Iberostar. Vřele doporučujeme!

Program

První den
Sraz na letišti v Katovicích nebo Varšavě u stanoviště CK 3 hodiny před plánovaným odletem letadla. Přelet do Cancúnu charterovým letadlem společnosti LOT typu Dreamliner (přímý let). Aktuální letový řád sledujte na R.pl/rozklady. Po příletu pasové odbavení a setkání s delegátem. Následně transfer a přejezd trajektem do vybraného hotelu.
Den 2 - 6 nebo 2 - 14
Čas na odpočinek, koupání v moři a opalování, možnost využití fakultativních výletů atd.
Den 7 nebo15
Vystěhování z hotelu. Transfer na letiště v Cancúnu. Přelet do Katovice nebo do Varšavy charterovým letadlem společnosti LOT typu (přímý let).
Den 8 nebo 16
Přílet do Polska.
Výše uvedený text je překladem polského originálu, který je závazný a je nedílnou součástí smlouvy o zájezdu. Chyby v překladu nebo změny obsahu vyhrazeny.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Iberostar Paraíso del Mar Hotel *****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 705 125
dnes 8–19 h

Lokalita

Mexiko

Mexiko, oficiálním názvem Spojené státy mexické, je zemí ve Střední Americe. Díky své rozlehlosti je území Mexika velmi různorodé. Najdeme zde písčité pláže, hory, pouště, savany i tropické pralesy. Nejznámějším turistickým lákadlem jsou památky mayské a aztécké kultury, monumentální stavby dávných civilizací. Dovolená v Mexiku je rájem pro dobrodruhy, kombinovat lze koupání v Karibiku nebo Tichém oceánu s poznáváním výjimečných přírodních i kulturních zajímavostí. Výhodou země Střední Ameriky je, že si každý najde to své, po čem jeho duše touží. Přírodní scenérie mexického tropického pásu, jeho hory, sopky i biota jsou úchvatné a na druhé straně stojí nebývale stará kultura, jejíž odkazy jsou v Mexiku výjimečně zachované.

Mexiko - více informací