Hotel Iberostar Punta Cana Resort

  Dominikánská republika, Punta Cana, Bávaro

4/5

IBEROSTAR Punta Cana

    Dominikánská republika, Punta Cana, Bávaro
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Popis

Iberostar Punta Cana je 5* novo zrekonštruovaný All inclusive hotel s 427 izbami, ktorý sa nachádza na prekrásnej karibskej pláži Bavaro. Hneď vedľa neho je klientom k dispozícii hotel Iberostar Dominicana so všetkými jeho službami. Iberostar Punta Cana ponúka ubytovanie v luxusných izbách navrhnutých špeciálne pre rodiny s deťmi ale i pre páry. Klienti si môžu oddýchnuť v luxusnom SPA a užívať si denné i večerné programy, ktoré pre nich pripravia pracovníci hotela. Od letiska v Punta Cana je vzdialený cca 25 minút jazdy autom.

Vybavenie

recepcia, 2 bufetové reštaurácie, 6 la carte reštaurácií, 8 barov, minitrh, 2 veľké bazény, ležadlá, slnečníky, osušky pri bazéne i na pláži, nočný klub, konferenčná miestnosť, nákupná pasáž so suvenírmi, lekárska služba (za poplatok), detský bazén, mini klub, detské ihrisko, klub pre tínedžerov, Wi-Fi pripojenie zdarma.

Pláž

hotel sa nachádza na krásnej piesočnatej pláži s bielym pieskom. Slnečníky, ležadlá a osušky k dispozícii zdarma.

Zábava a šport

denné a večerné animácie, tanečné lekcie merengue, kasíno, diskotéka, aerobik, lukostreľba, fitness centrum, tenis, stolný tenis, volejbal, vodné pólo, windsurfing, za poplatok biliard, golf, jazda na koni a potápanie, wellness centrum s masážami a saunou.

Stravovanie

All inclusive - raňajky, obed, večera formou bufetu, večere možné i v niektorých la carte reštauráciách (môže sa vyžadovať rezervácia vopred), miestne alkoholické a nealkoholické nápoje, ľahké občerstvenie počas dňa. Reštaurácie otvorené do 22:00, bary/snack bary do 01:00/03:00.

Vybavenie izieb

427 izieb, kúpeľňa s WC, balkón/terasa, klimatizácia, stropný ventilátor, žehlička a žehliaca doska, sušič vlasov, satelitná TV, Wi-Fi pripojenie, telefón, minibar, trezor za poplatok. V základnej cene je kalkulovaná izba Standard.

Poznámka

Vyšší štandard ubytovania spracujeme na vyžiadanie.
Typy izieb sú: Double, Double Garden View, Double Panoramic View, Junior Suite, Double Ocean View, Family Master Suite, Family - Two Bedrooms

Základní cena zahrnuje

  • ubytování na příslušný počet nocí
  • vybraný typ dopravy a stravování
  • pojištění zájezdu proti úpadku cestovní kanceláře

Základní cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění
  • místní taxy a poplatky (např. pobytová taxa, vratná kauce apod.)
  • fakultativní služby (za příplatek)
  • víza (pokud jsou vyžadována)
Cena zájezdu zahrnuje cenu letenky v optimální knihovací třídě. Konečná cena se tak může od uvedené částky lišit. Aktuální cenu vám rádi ověříme po zaslání nezávazné objednávky.

Informace o zájezdu

Pořadatel: Eso travel Slovakia (ESO Travel, s.r.o.), IČ 35858559.
Název hotelu dle pořadatele: IBEROSTAR Punta Cana *****
Lokalita dle pořadatele: Punta Cana, Playa de Arena Gorda
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Iberostar Punta Cana Resort *****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 538 582
dnes 8–19 h

Hodnocení

4/ 5 5 recenzí

Irena a Honza únor 2024 Recenze. Super... celá recenze

Jana Mrhacova leden 2022 Zdání klame. Palmy a pláže nádhera, písek bílý, pláže čisté, hotelové zahrady nádhera. Ale když chcete služby, musíte neustále platit, i kd... celá recenze

Šárka Kořínková listopad 2019 Pohádka života. Nejlepší dovolená se vším všudy. Čisto .. kam jsem se podívala. Personál byl milý a perfektní. Všechny služby byly ukázkové. Moře ... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Dominikánská republika

Dominikánská republika je stát nalézající se na souostroví Velké Antily v Karibském moři. Ostrov objevil v roce 1492 Kryštof Kolumbus a byl tímto ostrovem, stejně jako současní návštěvníci, okouzlen. Přírodní krásy tohoto státu jsou velmi různorodé. Naleznete zde třítisícová horská pásma, národní parky, jezera, jeskyně a především nekonečné písčité pláže u křišťálového moře. Dominikánská republika vám umožní nahlédnout i do své zajímavé historie prostřednictvím velkého množství památek v koloniálním stylu.

Nádherný tropický ostrovní stát Karibiku si vás získá výjimečným exotickým prostředím. Tady se během vaší dovolené zastaví čas. V dominikánské republice na vás čeká velmi přívětivé prostředí, lidé jsou velmi milí a ostrov je celkově romantickým rájem pro zamilované páry. Nezapomenutelná je kombinace krásného pobřeží s exotickým slunečným počasím. Nejvyhledávanější lokality jsou Punta Cana a Boca Chica.

Do 25. dubna 2018 si turisté musí pro vstup do země po příletu obstarat turistickou kartu. Od 25. dubna 2018 bude poplatek za turistickou kartu již zahrnut v ceně letenky.

Dominikánská republika - více informací

Nezávazná objednávka

IBEROSTAR Punta Cana
    Dominikánská republika, Punta Cana, Bávaro

Cena
1 865 EUR/os
(45 944 Kč/os)

Cestující

Číslo zájezdu: 2 538 582

Zájezd

osoba do 99 rokov na pevnom lôžku
2
1 409 EUR
povinný príplatok za letiskové taxy - osoba do 99 rokov
0
399 EUR

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
72,9 EUR
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
44,1 EUR
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
34,5 EUR