Iberostar Tucán Hotel

  Mexiko, Quintana Roo, Playa del Carmen

IBEROSTAR TUCAN ALL INCLUSIVE

    Mexiko, Mayská riviéra, Quintana Roo, Playa del Carmen
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Popis

resort vhodný pre páry, ale najmä pre rodiny s deťmi priamo na pláži Playa del Carmen. Centrum Playa del Carmen je vzdialené len 2,5 km od hotela, vodný park Xcaret len cca 3,5 km. Do obľúbenej turistickej lokality Tullum sa dostanete po hodine jazdy autom. Letisko v Cancúne je vzdialené cca 61 km.

Vybavenie

24-hodinová recepcia, concierge, zmenáreň, 4 bazény, 4 reštaurácie a 6 barov, fitness, SPA, nákupné možnosti, profesionálne zábavné shows, detský klub Star Camp (3 vekové kategórie: 4-7 r., 8-12 r., 13-17 r.), detský bazén so šmykľavkami, detské ihrisko, detské menu v reštaurácii, babysitting, lekárska pomoc, salón krásy. Wi-Fi pripojenie je k dispozícii zdarma.

Pláž

priamo pri piesočnatej pláži. Pre hostí sú k dispozícii ležadlá, slnečníky aj plážový bar.

Zábava a šport

fitness (od 16 r.), tenis, vodné športy (kajaky, katamarány, šnorchlovanie, windsurfing), potápačské centrum PADI, 18-jamkové golfové ihrisko (v blízkosti hotela), SPA centrum, masáže, hydroterapia, turecké kúpele, animačné a zábavné programy, večerný program, živá hudba.

Stravovanie

all inclusive. V resorte sa nachádza hlavná bufetová reštaurácia s medzinárodnou kuchyňou Tulum Restaurant, reštaurácia Palapa Uxmal s ponukou raňajok a obedov (medzinárodná kuchyňa) a á la carte večerí (ponuka steakov, rýb a rebierok), ázijská Bonsai Japanese Restaurant a Mare Monstrum Restaurant so stredomorskou kuchyňou. K dispozícii je až 6 barov: Tikal Lobby Bar, La Cascada Pool Bar pri bazéne, El Chiringuito Beach Club na pláži, Ice Cream Parlor (zmrzlina), La Plaza a Sports Bar (pre hostí od 18 rokov).

Vybavenie izieb

324 izieb, 26 suít - trezor, TV, minibar, kávovar, ventilátor, balkón/terasa. Všetky izby sú klimatizované a nefajčiarske. Wi-Fi pripojenie je na izbách zdarma. Štandardným typom ubytovania je Double Room. Za príplatok je možné ubytovanie v suitách alebo v rodinnej izbe.

Poznámka

Typy izieb sú: Double, Double Near Pool, Junior Suite, Double Superior by the Pool, Junior Suite Ocean Front, Junior Suite Ocean Front Beach Access, Rose Gold Penthouse Suite, Family Two Bedrooms, Suite Presidental.

Základní cena zahrnuje

  • ubytování na příslušný počet nocí
  • vybraný typ dopravy a stravování
  • pojištění zájezdu proti úpadku cestovní kanceláře

Základní cena nezahrnuje

  • cestovní pojištění
  • místní taxy a poplatky (např. pobytová taxa, vratná kauce apod.)
  • fakultativní služby (za příplatek)
  • víza (pokud jsou vyžadována)
Cena zájezdu zahrnuje cenu letenky v optimální knihovací třídě. Konečná cena se tak může od uvedené částky lišit. Aktuální cenu vám rádi ověříme po zaslání nezávazné objednávky.

Informace o zájezdu

Pořadatel: Eso travel Slovakia (ESO Travel, s.r.o.), IČ 35858559.
Název hotelu dle pořadatele: IBEROSTAR TUCAN ALL INCLUSIVE *****
Lokalita dle pořadatele: Playa del Carmen, Playa del Carmen
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Iberostar Tucán Hotel *****
Typ pláže: písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 538 727
dnes 8–19 h

Mexiko

Mexiko, oficiálním názvem Spojené státy mexické, je zemí ve Střední Americe. Díky své rozlehlosti je území Mexika velmi různorodé. Najdeme zde písčité pláže, hory, pouště, savany i tropické pralesy. Nejznámějším turistickým lákadlem jsou památky mayské a aztécké kultury, monumentální stavby dávných civilizací. Dovolená v Mexiku je rájem pro dobrodruhy, kombinovat lze koupání v Karibiku nebo Tichém oceánu s poznáváním výjimečných přírodních i kulturních zajímavostí. Výhodou země Střední Ameriky je, že si každý najde to své, po čem jeho duše touží. Přírodní scenérie mexického tropického pásu, jeho hory, sopky i biota jsou úchvatné a na druhé straně stojí nebývale stará kultura, jejíž odkazy jsou v Mexiku výjimečně zachované.

Mexiko - více informací

Nezávazná objednávka

IBEROSTAR TUCAN ALL INCLUSIVE
    Mexiko, Mayská riviéra, Quintana Roo, Playa del Carmen

Cena
2 618 EUR/os
(64 482 Kč/os)

Cestující

Číslo zájezdu: 2 538 727

Zájezd

osoba do 99 rokov na pevnom lôžku
2
2 129 EUR

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
89,1 EUR
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
53,9 EUR
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
34,5 EUR