Hotel Iberotel Coraya Beach Resort

  Egypt, Marsa Alam, Coraya Bay

5/5

Steigenberger Coraya Beach

    Egypt, Marsa Alam
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Krátký popis

krásný hotel s orientálním vkusem
přímo na pláži
ideální pro rekreační dovolenou

Přehled

Poloha:

Hotel Steigenberger Coraya se nachází přímo na mírně svažující se pláži Coraya Bay. V dobře udržované zahradě najdete orientálně navržené třípodlažní obytné budovy s prostorným bazénem. Chcete-li se uvolnit, vydejte se do klubu zdraví a navštivte horkou nebo parní lázeň. Fascinující podmořský svět Rudého moře mohou turisté objevit s nabídkou potápěčského centra. Elegantně zařízené, prostorné pokoje nabízejí hostům dostatek pohodlí.

Vybavení:
Hotel nabízí 364 pokojů, obchody, klimatizace (společenská místnost), konferenční místnost, lobby, show, recepce, hotelový trezor. Služby WLAN za poplatek v lobby, PC s internetem. Plážové židle a slunečníky na pláži, 2 bazény (1x vyhřívaný), lehátka a slunečníky u bazénu a osušky jsou v ceně. Minimální věk pro všechny hosty je 16 let.

Pokoje

Pokoj typu Deluxe má terasu nebo balkon, sprchu a WC, dvoulůžkové postele nebo manželská postel. Mezi vybavení pokoje patří elektrická konvice, fén, telefon, trezor, klimatizace, topení, TV (satelitní TV) a za poplatek minibar. Pokoj typu Deluxe s výhledem na moře má stejné vybavení jako pokoj typu Deluxe. Dvoulůžkový pokoj Superior s výhledem na moře nebo dvoulůžkový pokoj typu Superior má terasu nebo balkon, sprchu a WC. Vybavení stejné jako Deluxe. Jednolůžkový pokoj typu Superior s výhledem do zahrady má stejné vybavení jako dvoulůžkový pokoj.

Sport

Zdarma:

2 tenisové kurty (tvrdý dvůr, za poplatek), plážový volejbal, šipky, stolní tenis


Za poplatek:

billiard, posilovna, potápění, potápěčské vybavení, parní lázeň, sauna, vířivka, masáže, kosmetické procedury

Stravování

Polopenze:

Snídaně a večeře jsou formou bufetu.

All inclusive:

Snídaně, obědy, večeře jsou formou bufetu. Nabízí se denní občerstvení na pláži od 12 do západu slunce, 1x za týden slavnostní večeře ve formě bufetu, odpolední káva/čaj, dort, zmrzlina, místní alkoholické a nealkoholické nápoje od 10:00 do 24:00. Minibar se plní denně. Při večeři je vhodné nosit přiměřené oblečení a dlouhé kalhoty u mužů.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Iberotel Coraya Beach Resort *****
Typ pláže: molo, písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 444 423
dnes 8–19 h

Hodnocení

6. nejlepší hotel v destinaci Marsa Alam

5/ 5 2 recenzí

Maťa duben 2015 Prehliadka hotela Madinat Coraya Beach Resort *****. Príjemný 5* hotel ležiaci v zátoke v oblasti Madinat Coraya. Od letiska je vzdialený cca 7 km, od centra Port Ghalib cca 10 km. Ho... celá recenze

Týna únor 2012 Prohlídka hotelu Iberotel Coraya Beach Resort. Velmi luxusní komplex v núbijském stylu se nachází cca 3 km od letiště Marsa Alam a přímo u písečné pláže v zálivu. Hotel stojí v ... celá recenze

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-steigenberger-coraya-beach-marsa-alam-egypt-z1444423/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Egypt

Na obou březích druhé nejdelší řeky naší planety Nilu se nachází starobylý pouštní stát Egypt. Je jednou z kolébek starověké civilizace a odkazy starých kultur můžete na mnoha místech obdivovat dodnes. Pyramidy, chrámy, sfinga, hrobky a naleziště jsou tradiční cíle turistů. Jednotlivé hotelové komplexy jsou rozesety hlavně podél pobřeží Rudého moře, nejvíce v letoviscích Hurghada, Marsa Alam a Sharm El Sheikh. Do Egypta se můžete vydat díky horkému podnebí po celý rok.

Egypt si užijí vyznavači odpočinku u bazénu nebo koupání v moři. Rudé moře je také rájem potápěčů a milovníků šnorchlování. Podmořský život je bohatý. Pobyt v zemi faraonů si můžete zpříjemnit mnoha výlety za starověkými památkami. Na výlety je vhodný zimní půlrok, v létě je na cestování poměrně horko. Většina hotelů poskytuje všechny důležité služby a stravování formou all inclusive.

Egypt - více informací