IC Green Palace Hotel

  Turecko, Antalya, Kündu

5/5

IC Hotels Green Palace

    Turecko, Antalya, Turecká riviéra, Kündu
Detail nabídky a možnosti objednání zájezdu:
Popis

Hotel zcela naplňuje koncept hotelového řetězce IC Hotels s důrazem na vysokou kvalitu služeb. Nabízí výtečnou vybavenost s možností vyžití pro každou kategorii svých hostů. Oceňujeme možnost využití vlastního Spa a wellness, stejně tak řadu různých sportovišť, rozsáhly rozmanitý komplex bazénů pro všechny kategorie hostů. Velkým plusem je rozsah stravovacích služeb s různým zaměřením.

Přehled

řetězec IC Hotels Spa a wellness centrum 5 a´la carte restaurace 7 barů a kavárna aquapark

Stručná poloha

rozloha 93 000 m2 přímo u dlouhé a široké písečné pláže 25 km od centra letoviska 15 km od letiště

Poloha

Hotel IC Hotels Green Palace (náležící do řetězce IC Hotels) se pyšní skvělou polohou přímo u dlouhé a široké písečné pláže v letovisku Kundu, které je nejzelenější části oblasti Antalya. Rozléhá se na celkové ploše 93 000 m2 a přilehlá část pláže je soukromá. Hotel byl zprovozněn v roce 2003, mezi léty 2015-2022 byl postupně rekonstruován a modernizován. Centrum střediska je vzdáleno 25 km a Vy se do něj snadno dopravíte místní dopravou nebo hotelovým taxi. Stejně tak lze navštívit město Antalya a další zajímavá místa celé lokality. Mezinárodní letiště je vzdáleno 15 km (doba transferu cca 30 min.).

Vybavení hotelu

Rozlehlý komplex je vsazen do udržovaných travnatých zahrad se vzrostlými palmami a borovými háji s jezírky. Tvoří jej členitá hlavní 6podlažní budova, areál soukromých vilek a bungalovů a velký spletitý bazénový areál v přední části, která přechází k pláži (hotelu náleží o délce 200 m). Uvítá Vás velká elegantní vstupní hala s recepcí, lobby a výtahy. K dispozici Vám bude pestrá škála společných prostor a služeb: směnárna, bankomat, celkem 5 konferenčních a zasedacích místností různých velikostí, business centrum, salónky, herna, společenské místnosti, nákupní arkáda, kadeřnictví, diskotéka, noční klub aj. Zajisté Vás potěší hotelové Spa a wellness centrum s vnitřním bazénem pro dospělé (252 m2) a pro děti (8 m2), vířivkou, saunou, tureckou lázní a nabídkou široké škály masáží, kosmetických a revitalizačních procedur. Nechybí výtečně vybavené fitness centrum. Stravovací služby obstarávají: hlavní velká restaurace Sofra s vnitřní i venkovní částí a s dětským sektorem a dalších 5 a´la carte tematických restaurací (mexická, asijská, italská, turecká, rybí). K posezení u kávy a nápoje Vám poslouží celkem 7 barů a kavárna (lobby, disco, pool, plážový, snack aj.). Rozlehlá venkovní část (přes 4000 m2) je protkaná bazény s ostrůvky a přemostěními a nabízí: hlavní bazén (1 400 m2), dále relaxační a animační bazén (687 m2 a 540 m2), celkem 3 samostatné dětské bazény (12, 89 a 380 m2) a aquapark se skluzavkami a tobogány pro dospělé i pro děti (212 m2). Sluneční terasy jsou rozseté v zahradách a kolem bazénů, mají slunečníky a lehátka (v ceně, rovněž na hotelové pláži, pavilónky za poplatek). K aktivnímu odpočinku budete mít k dispozici dlouhou řadu možností: tenis (4 kurty), squash, bowling, minigolf, volejbal, basketbal, minifotbal, stolní tenis, šipky, kulečník, lukostřelbu, herny aj. Resort pořádá nespočet denních i večerních animačních programů (pro děti i dospělé: soutěžní, sportovní, zábavní, různé kurzy jako jóga, pilates aj.). Nechybí společenské večery s vystoupeními a diskotékou. Pro nejmenší hosty je zde dětský klub s celodenním programem a aktivitami. Na pláži budete moci využít služeb střediska vodních sportů, plážový volejbal aj.

Vybavení pokoje

Hotel, s celkovou kapacitou 429 pokojů, nabízí ubytování několika kategorií: Pokoje jsou moderně a velmi elegantně zařízené, mají sociální zařízení se sprchou nebo vanou, vysoušeč vlasů, pantofle a župany, hygienické propriety, klimatizaci, SAT/TV, Wi-Fi připojení, trezor, coffee/tea set, pracovní desk se židlí, balkón nebo terasu s posezením. Pokoje se dělí do kategorie: Standard a Quad (26 m2) a Family (52 m2, dvě ložnice a obývací část) s výhledem na okolí, na bazény nebo na moře). Dále suity: Junior (33 m2), King (131 m2) a Presidential (213 m2) s vlastní vnitřní vířivkou, výhled na okolí, na bazény nebo na moře. Na vyžádání lze sjednat i pokoje s bezbariérovými přístupy.

Standardní pokoj s možností 1 přistýlky

Pokoje Standard (26 m2) jsou moderně a velmi elegantně zařízené, mají sociální zařízení se sprchou nebo vanou, vysoušeč vlasů, pantofle a župany, hygienické propriety, klimatizaci, SAT/TV, Wi-Fi připojení, trezor, coffee/tea set, pracovní stůl se židlí, balkón nebo terasu s posezením.

Stravování

All inclusive - snídaně, obědy a večeře formou bufetu, pozdní snídaně, během dne lehké občerstvení, místní rozlévané nealkoholické a alkoholické nápoje po celý den. Přesná místa a časy stravování Vám sdělí recepce po Vašem příjezdu. U stravování je vyžadováno formálnější oblečení.

Názor CK

Hotel zcela naplňuje koncept hotelového řetězce IC Hotels s důrazem na vysokou kvalitu služeb. Nabízí výtečnou vybavenost s možností vyžití pro každou kategorii svých hostů. Oceňujeme možnost využití vlastního Spa a wellness, stejně tak řadu různých sportovišť, rozsáhly rozmanitý komplex bazénů pro všechny kategorie hostů. Velkým plusem je rozsah stravovacích služeb s různým zaměřením. Celkově hotel klade velký důraz i na nejmenší hotelové hosty (dětské sektory u stravování, dětský klub, bazény, hřiště aj.). Samozřejmě, že dalším velkým plus je samotná poloha přímo u dlouhé a široké soukromé pláže, rovněž tak snadná dosažitelnost rušného centra letoviska a dalších zajímavých míst lokality.

Základní cena zahrnuje

odpovídající počet noclehů dle zvoleného termínu a s uvedenou stravou, leteckou dopravu, letištní a bezpečnostní taxy, služby delegáta, pobytovou taxu, transfery z letiště na ubytování a zpět.

Základní cena nezahrnuje

případné navýšení palivového příplatku.

Informace o zájezdu

Pořadatel: INEX-cestovní kancelář s.r.o., IČ 26392763.
Název hotelu dle pořadatele: IC Hotels Green Palace *****
Lokalita dle pořadatele: Antalya, Lara
Tento zájezd je pojištěn pro případ úpadku cestovní kanceláře.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

IC Green Palace Hotel *****
Typ pláže: molo, písčitá
Vzdálenost od pláže: přímo u pláže

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 694 895
dnes 8–19 h

Hodnocení

5. nejlepší hotel v destinaci Antalya

5/ 5 6 recenzí

Tamara červen 2018 Perfektni dovolena. Super dovolena v hotelu s hodne zeleni, vybornym jidlem, spoustou bazenu, skluzavek a krasnym morem. Mohu jen doporucit. ... celá recenze

Dagmar Drvoštěpová srpen 2017 Hodnocení pobytu. Byla jsem s dcerou a vnučkou 1,5 roku. Byla jsem nadšená jak místem,poskytovanými službami ,stravou a přístupem zaměstnanců hotel... celá recenze

Pavla červen 2015 Turecko - Hotel IC Green Palace. Hotel pěkný, hlavně krásná zahrada s jezírky, fontány a bazény. Všude čistota a pořádek. Zaměstnanci hotelu ochotní a přívětiví. B... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

Turecko

Turecko je zemí Orientu, která vzhledem k poloze na pomezí dvou kontinentů, je přepestrou směsicí a přebohatou pokladnicí kultur, tradic a historie, lákající k poznání. Již při vyslovení jména této země, mnohým z nás se vybaví nekonečné dlouhé pláže a příjemně hřejivé paprsky slunce, klikaté uličky bazarů, přeplněné výlohy místních vyhlášených zlatníků, světoznámé pestrobarevné koberce, kterými své paláce zdobí monarchové po celém světě, smlouvání při nákupech suvenýrů, sladká vůně jasmínu a baklavy pouličního prodejce… Turecko se však pyšní také jednou z nejstarších historií vůbec. Vždyť právě na území dnešního Turecka se vyvíjely nejstarší civilizace lidstva. Postupem času a během let a staletí tak Chetité, Peršané, Trójané, Řekové i Římané a mnohé další civilizace zde zanechali stopy svých kultur a předurčili toto území jedním z nejzajímavějších pro historiky a milovníky dějin vůbec.

Turecko - více informací

Nezávazná objednávka

IC Hotels Green Palace
    Turecko, Antalya, Turecká riviéra, Kündu

Cena
52 490 Kč/os

Cestující

Číslo zájezdu: 2 694 895

Zájezd

dospělá osoba na pevném lůžku
0
52 490 Kč
3. dospělá osoba na přistýlce
0
40 790 Kč
1. dítě 2-12 let na pevném lůžku
0
52 490 Kč
2. dítě 3-12 let na přistýlce
0
32 990 Kč
1. dítě 2-12 let na přistýlce
0
9 490 Kč
dítě do 2 let bez nároku na lůžko
0
1 500 Kč
příplatek za jednolůžkový pokoj
0
29 190 Kč

Pojištění

balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dospělý
2
936 Kč
balíček pojištění Uniqa (cestovní, sportovní, storno, odpovědnost za škodu) - dítě do 18 let
0
576 Kč
samostatné pojištění storna Uniqa - za osobu
0
810 Kč

Parkování

zvýhodněné parkování u letiště Praha - 8 dní
0
1 590 Kč

Speciální připlatkové služby

příplatek za teplé jídlo na palubě letadla - cesta TAM
0
500 Kč
příplatek za teplé jídlo na palubě letadla - cesta ZPĚT
0
500 Kč
příplatek za další zavazadlo do 23 kg - cesta TAM
0
800 Kč
příplatek za další zavazadlo do 23 kg - cesta ZPĚT
0
800 Kč