Ubytování a Apartmány Igrane Střední Dalmácie

Chorvatsko, Střední Dalmácie, Igrane

4/5

Igrane - Apartmány a studia ABC

  Chorvatsko, Igrane
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Poloha

O krásách Jadranského pobřeží ví snad každý. Makarská riviéra je nejkrásnější část Dalmácie a Igrane je krásné rekreační středisko - vesnička uprostřed Makarské riviéry. Pobyt zde umožní vychutnat všechno krásné, co toto místo poskytuje. Krásné pláže, pověstně čistou vodu a nádherný kontrast přímo od moře vystupujícího pohoří Biokova.

Program

IGRANE – městečko z pohádky

Toto nenápadné, ale malebné letovisko, ležící tak trochu ve stínu moderní Makarské, které s ní spojuje pobřežní magistrála, si zaslouží nevšední pozornost. Směle můžeme toto letovisko označit za pohádkové místo pro ideální dovolenou. Když se k němu přiblížíte na dohled, objeví se nejprve vysoká věž kostela, která městečku dominuje. A pak se po úzké cestě dostanete až k pobřežní promenádě, kterou lemují kavárničky, restaurace a domky místních obyvatel, které se v letních měsících proměňují v pohodlná ubytovací zařízení pro turisty. Není divu, že právě sem se rok co rok vracejí ti, kteří toto místo kdysi objevili a nedají na něj dopustit. Večerní procházka po místní promenádě za zvuku šplouchajících mořských vln a po ní alespoň letmé posezení v jedné z nesčetných zdejších kavárniček - to je každodenní obyčej turistů, kteří do Igrane přijíždějí i pro tyto večerní rituály.

APARTMÁNY ABC:

Studia 1/2: - místnost se 2 lůžky a kuchyňským koutem, WC, sprcha

Studia 1/3: - místnost s 2 lůžky a přistýlkou a kuchyňským koutem, WC, sprcha

Apartmány 1/4: - 2 lůžková ložnice, obytná kuchyň s 2 přistýlkami, sprcha, WC

Apartmány 1/5: - 3 lůžková ložnice, obytná kuchyň s 2 přistýlkami, sprcha, WC

Vybavení apartmánů:

lednice, vařič, nádobí, příbory, lůžkoviny, ručníky, koupelna, WC.

Vzdálenost od moře:

30 - 350 m.

Pláž:

Oblázková, pozvolný vstup do moře, ideální pro děti. Na plážích se nachází sprchy se sladkou vodou.

Nabídka výletů při pobytu v Igrane:

NABÍDKA VÝLETŮ při pobytu v Igrane

Při vašem pobytu v Igrane nabízíme možnost zpestření v podobě atraktivního lodního výletu. Výlety doporučujeme pro rodiny s dětmi, party přátel i romantické páry. Uvedené fakultativní výlety jsou pořádány se smluvním partnerem CK. Nákup fakultativních výletů doporučujeme při objednání Vašeho zájezdu. Zájezd je možné doobjednat i těsně před odjezdem či přímo v busu anebo v místě pobytu u delegátky. V odbavení pak obdržíte voucher, na jehož základě se již přímo v Igrane domluvíte s delegátkou na dni, kdy se výletů zúčastníte. Loď má dvě paluby, polovina horní paluby je určena k opalování.

Věříme, že přivítáte tuto službu pro Vás, naše klienty a Vaše dovolená bude tímto zajímavě zpestřena. Všechny lodní výlety jsou pochopitelně závislé na počasí. Je tedy potřeba počítat s drobnými úpravami programu a trasy v závislosti na počasí. Další nabídka výletu autobusem bude k dispozici u delegátky, dle sezónní nabídky.

Fisch piknik ostrov Hvar–písečná zátoka Mlaska

Celodenní lodní výlet. Odplutí v cca 09,00 z Igrane, panoramatickou plavbou odjezd na ostrov Hvar. Po ukotvení do cca 13,30 volno na koupání v písečné zátoce Mlaska. Na pláži jsou sprchy, možnost ležení ve stínu, restaurace. Po 13,30 následuje plavba do Podgory, během níž bude podáván oběd na lodi - grilovaná makrela, pečivo, limonáda a víno. Návrat do Igrane kolem 17 hodiny.

Cena: 1 040,- Kč

Děti 0-3 let: zdarma

Děti 3-10 let: 520,- Kč

Makarská - plavba lodí podél pobřeží

Plavba lodí do turistického centra – Makarské. Uvidíte Makarskou riviéru i překrásné panorama Biokova . Osobní volno ve městě můžete využít k procházce úzkými historickými uličkami Makarské, posezením v některé z mnoha kaváren na pobřeží nebo koupáním a sluněním na pláži. Děti jistě nadchne spousta zábavy v parku plném atrakcí, kolotočů, trampolín. Koupě chtivé uspokojí velká tržnice se vším, co patří k létu a dovolené. Odplutí z Igrane v cca 09,00 hodin. Odplutí z Makarské cca ve 14,00.

Cena: 780,- Kč

Děti 0-3 let: zdarma

Děti 3-10 let: 390,- Kč

Výlet lodí s obědem – ostrov Korčula

Celodenní lodní výlet. Odplutí v cca 08,00 z Igrane, panoramatická plavba kolem ostrova Hvar a poloostrova Pelješac. Během plavby víno nebo limonáda. Po ukotvení volno ve městě Korčula – krásné starobylé centrum, rodný dům Marka Pola, možnost nákupů, posezení v kavárně. Odpoledne následuje oběd na lodi – grilovaná makrela, pečivo, limonáda a víno. Návrat do Igrane kolem 18 hodiny. Vhodné pro všechny, kteří uvítají při dovolené i dávku historie.

Cena: 1 300,- Kč

Děti 0-3 let: zdarma

Děti 3-10 let: 650,- Kč

Podvečerní Makarská + pohoří Biokovo

Doporučujeme jej všem, kteří chtějí zažít klasickou atmosféru přímořského centra. Podvečerní výlet busem do turistického centra – Makarské. Nejdříve vyjedeme horskou silnicí na vyhlídku na Biokovo, kde se nám naskytne nádherný výlet na pohoří Biokovo. Po té budeme pokračovat do Makarské.

2,5-3 hodinové osobní volno ve městě můžete využít k procházce křivolakými historickými uličkami Makarské nebo posezení v některé z mnoha kaváren na pobřeží. Děti jistě nadchne spousta zábavy v parku plném atrakcí, kolotočů, trampolín. Koupě chtivé uspokojí velká tržnice se vším, co patří k létu a dovolené. Malé námořníky nadchne jistě místní přístav. Odjezd z Igrane v 17,00 hodin. Návrat do Igrane cca v 21,30.

Cena: 400,- Kč

Tento výlet nabízíme pouze v období 4.6.-23.6.2023 – 3.9.-15.9.2023

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Ubytování a Apartmány Igrane Střední Dalmácie
Typ pláže: oblázková
Vzdálenost od pláže: 250 m

565 656 610 Číslo zájezdu: 2 306 672
dnes 8–19 h

Hodnocení

4/ 5 13 recenzí

Dagmar září 2019 Hodnocení. Dovolená se nám líbila. Bylo o nás dobře postaráno a výlety se všechny uskutečnily.... celá recenze

Kler září 2019 Dovolena v Igrane. Krásná a poklidná dovolená. Domácí i personál v restauraci velice vstřícní a přátelští.Apartmán čistý s krásným výhledem na moře a... celá recenze

Lucie srpen 2019 Úžasná dovolená v krásném prostředí. Igrane je krásné klidné městečko s malebnou přírodou, několika plážemi a čistým mořem. Pobyt jsme si náramně užili. Kromě ležení n... celá recenze

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-igrane-apartmany-a-studia-abc-chorvatsko-z2306672/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Chorvatsko

Nenechte si ujít

Historicky nejoblíbenější cíl českých turistů na pobřeží Jadranu má co nabídnout. Přírodní i kulturní poklady na dosah. Podívejte se s námi na ty nejzajímavější.

Istrie a Pula

Z Istrie se stala menší perla Středomoří. Koncentrace zážitků je vysoká, hlavně historických památek, koupání v moři a sem tam i na přírodní zajímavost narazíte. Centrem je historická Pula se slavným amfiteátrem. Z přírodních lákadel jsou atraktivní krápníkové jeskyně Baredine u obce Nova Vas a Národní park Brijuni nedaleko Puly.

Národní park Plitvická jezera

Kdo by neznal jezera a vodopády z Pokladu na Stříbrném jezeře. Plitvice jsou nejslavnější národní park Chorvatska. Tvoří je soustava 16 sladkovodních jezer, která jsou v délce 7 km navzájem propojena říčkami, vodopády a kaskádami. Zaujmou především svou tyrkysově modrou vodou. Vyjeďte si na loďce a prozkoumejte přírodní poklad Chorvatska.

Dubrovník

Starobylý Dubrovník je nejatraktivnější letovisko Chorvatska. Největším celosvětově uznávaným tahákem je systém opevnění a historické centrum. Staré město je neporušený obraz přístavu z přelomu 17. a 18. století. Starobylé kamenné domy, úzké uličky a schodiště mají půvab. Centrem veřejného života je náměstí Luža.

Národní park Kornati

Kornati se nachází ve střední části chorvatského Jadranu. Jedná se o kouzelné seskupení mnoha ostrovů. Jméno národní park dostal podle největšího z ostrovů Kornatu. V současné době má souostroví 89 různých ostrovů, ostrůvků a útesů. O kráse mnoha ostrovů a ostrůvků zasazených v moři nelze psát, ty je potřeba vidět naživo.

Trogir

Starobylé město ve Střední Dalmácii zapsané na seznamu UNESCO se jmenuje Trogir. Nejcennější je téměř neporušená stará historická část města kolem katedrály, která vznikala ve 13. až 15. století. Hlavní památka je románská katedrála sv. Vavřince (Sveti Lovre), trojlodní bazilika ze 13. století. Významný je přístav, ze kterého se pořádá mnoho výletů na moře a okolní ostrovy.

Národní park Krka

Krka je národní park v Chorvatsku pojmenovaný po stejnojmenné řece. Nachází se v centrální části Dalmácie, v Šibensko-kninské župě nedaleko města Šibenik. Národní park Krka je známý svými četnými vodopády a různobarevnými jezírky. Hlavní pozoruhodností národního parku jsou soustava vodních kaskád a rekordní počet živočišných a rostlinných druhů.

Poreč

Poreč patří mezi přístavní města Istrie s tisíciletou historií. Čisté Jaderské moře a borové lesy, které sahají až k mořskému břehu, dělají z Poreče ideální místo pro rodinnou dovolenou. Město je slavné pro vzácnou Eufraziovu bazaliku, která pochází ze 6. století a patří na seznam světového kulturního dědictví UNESCO.

Split

Split je druhé největší město Chorvatska, centrum Střední Dalmácie na pobřeží Jaderského moře. Ve Splitu najdete velké množství kulturních památek. Antický Diokleciánův palác se roku 1979 zařadil na seznam kulturního dědictví UNESCO. Nejzajímavější jsou staré klenby a chodby pod městem. Split využívá služby mezinárodního letiště 20 kilometrů na západ.

Chorvatsko - více informací