Ilioperato Hotel

  Řecko, Santorini, Imerovigli

5/5

Ilioperato

    Řecko, Santorini, Imerovigli
Tento hotel není aktuálně v nabídce
Přehled

hotel s nádherným výhledem na moře dobrý poměr ceny vůči kvalitě ubytování s vlastní kuchyňkou pokoje s výhledem na moře

Poloha

nejbližší pláž 4 km klidnější část střediska Imerovigli hlavní město Thira 2 km letiště 4 km

Poloha

hotel Ilioperato se tyčí na okraji útesu ve výšce více než 300 m nad mořem, v klidnějším letovisku Imerovigli, necelé 2 km od rušnějšího hlavního města ostrova - Thira. Hotel nabízí unikátní výhled na záliv Kaldera, který proslavuje ostrov Santorini. Svojí polohou je hotel výtečným výchozím bodem pro poznávání okolních zajímavých míst, které jsou snadno dosažitelné příjemnou procházkou nebo díky místní autobusové dopravě. Zastávky najdete hned na více místech střediska Imerovigli. Kromě hlavního města doporučujeme navštívit přístav Athinio (13 km) nebo vyhlášené dlouhé pláže s černým pískem Kamari a Perissa (9 a 12 km). Letiště je vzdáleno pouhých 7 km. Nejbližší pláž je vzdálená 4 km.

Vybavení hotelu

hotel je vybudován v tradičním ostrovním stylu s přihlédnutím ke stavitelským detailům původních ostrovanů. Jeho chloubou je bezpochyb nádherný výhled z pokojů i několika malých teras, které Vám skýtají pohled na okolí jakoby z ptačí perspektivy. Nabízíme ubytování v pokojích a apartmánech. Hotel Vás uvítá recepcí, ve vnitřních prostorách je menší restaurace s venkovní terasou, kde se servírují snídaně (lze snídat i na vlastním balkoně), společenská místnost, WiFi (zdarma), venkovní areál nabízí bazén se sluneční terasou s lehátky a slunečníky (zdarma). U objektu možnost parkování zdarma.

Vybavení pokoje

pokoje a apartmány jsou velmi elegantně zařízené, mají sociální zařízení se sprchou nebo vanou, individuální klimatizaci, SAT-TV, telefon, trezor (za poplatek), WiFi, balkon nebo terasu. Typ pokojů Standart Double má max.kapacitu 2-3 osoby, typ Superior Double max.2 osoby, apartmány mají oddělenou ložnici a kapacitu 2-5 osob, navíc zařízený kuchyňský kout (kategorie Deluxe má vlastní venkovní vířivku). Výhled se odlišuje dle typu ubytování (na okolí nebo na moře).

Pojmenování zařizení

Pokoj pro 2 osoby s možností 1 přistýlky.

Stravování

snídaně formou bufetu.

Názor CK

kvalitní ubytování za dostupnou cenu na jednom z nejžádanějších míst ostrova. Vhodné pro ty, kdo se rádi toulají po okolí a kombinují poznávání s relaxem na místě s úchvatným výhledem na krajinu.

Neoficiální informace o hotelu
(údaje z recenzí bez záruky)

Ilioperato Hotel ****
Typ pláže: špatný přístup, skalnatá

565 656 610 Číslo zájezdu: 1 225 114
dnes 8–19 h

Hodnocení

9. nejlepší hotel v destinaci Santorini

5/ 5 1 recenzí

Janka červen 2018 Santorini. Uchvatne !... celá recenze

Hodnocení cestovatelů na webu Tripadvisor

Lokalita

https://www.zajezdy.cz/dovolena-ilioperato-santorini-recko-z1225114/#mapa
Informativní poloha hotelu (údaj z recenzí bez záruky).

Řecko

Řecko leží v jižní Evropě, rozkládá se na pevnině a na četných ostrovech, které tvoří jednu pětinu řeckého území. Členitá pobřeží i romantické pláže jsou omývány Egejským, Krétským, Thráckým, Středozemním a Jónským mořem. Na poloostrově Attika se rozkládají Athény, hlavní město Řecka. Poznávejte antické památky, odpočívejte u čistého moře, vyzkoušejte speciality místní kuchyně. Nejoblíbenější ostrovy jsou Kréta, Rhodos, Zakynthos, Thassos a Santorini.

Od roku 2018 je v Řecku zavedena pobytová taxa, která se od roku 2024 mění na klimatickou taxu. Platba probíhá přímo na recepci hotelu v den příjezdu a její výše je dle oficiální kategorie (počtu hvězdiček) hotelu následující:

Březen až říjen:

  • 1,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 7,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 10,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Listopad až únor:

  • 0,50 € za pokoj a noc pro 1-2 hvězdičkové hotely
  • 1,50 € za pokoj a noc pro 3 hvězdičkové hotely
  • 3,00 € za pokoj a noc pro 4 hvězdičkové hotely
  • 4,00 € za pokoj a noc pro 5 hvězdičkové hotely
  • 0,50 € za noc ve studiích a apartmánech všech kategorií

Řecko - více informací